Haftalık kilo bildirimlerini hangi gün yapıyoruuz ben de o günü baz alarak tartılayım bari
sağol canım düşündüğün için ,,,mesajımı okuyana kadar okuduysan ağzına sağlık okumadıysan fazlasıyla okundu ...teşekkürlerellerine sağlık cnm listemizin yeni hali de çok güzel olmuş
prenscim sağlam bir dönüş yapmış sahalarabebişin iyidir inşallah sağlıklı sıhhatli büyür inşallah
gül abla geçmiş olsun eğer hala yasin dağıtıyorsan benide say yrn okurum bugün çok yorgunum çok yorucu bir mesaiden çıktım
sağol canımSlm güzeller hepimiz için güzel bir haftasonu olsun inşş
ellerine sağlık kedicimmm harika bir liste olmuşşşkilo veren tüm herkesi tbrk ederimm
merhaba canımm malesef yanlış yapıyorsun bitanemm her ne kadar canın istemese de en azında bir bardak süt iç yumurtanı peynirini yemeye çalış aç karnına kahve zararlıböyle beslenmeye devam edersen metabolizmanı yavaşlatırsın cnm benim vucudun kıtlık moduna geçer ve her yediğin depolanır:18:
Gülcüm güle güle git gel inş dualarımız miniğimizle
cuma günleri yapıyoruz canımHaftalık kilo bildirimlerini hangi gün yapıyoruuz ben de o günü baz alarak tartılayım bari
okumuştum ama fazla olsun eksik olmasın ablasağol canım düşündüğün için ,,,mesajımı okuyana kadar okuduysan ağzına sağlık okumadıysan fazlasıyla okundu ...teşekkürler
sağol canım
cuma günleri yapıyoruz canım
okumuştum ama fazla olsun eksik olmasın abla
şifa olsun inşallah...
merhaba çıtırlarım
kaldığım yerde laptop ufaklığın elindeydi bırakınca ben aldım bilgi vereyim diye
yasin okuyan herkese tekrar teşekkür etmek için
yasin sayımız 500 olurmu derken 2500 ü geçti....hepinizden allah razı olsun ......
slm kızlar
sabah kocacığıma güzel bir kahvaltı hazırladım 10buçuktu sofradan kalktığımızda
hemen mutfağa girdim yemek yaptım
şimdi kızım kalktı birazdan süpürge tutup temizlik yapcam
kocamda bir yandan acıktım diye kendini acındırıyor
ben öğlen yememeyi düşünüyorum sabah geç yedim
şimdi diyeceksiniz bu hazırlıklar neden
akşama kayınpederim gelecek
işlerimi hallettikten sonra tekrar gelirim
Selam arkadaşlar..bi sorum var karatay yaparken ilk etapta kilo verilemiyomuş hatta birazda alınabiliyomuş..ne derece dogru bu..? Dogruysa ne kadar bi süre böyle devam ediyo..
bizde babamı bekliyoruz yemek içinAllah kabul etsin ablacım, yeğenin durumu nasıl oldu?
afiyet olsun, kolay gelsin ^_^
ben de kahvaltıyı 10:30'da bitirdim, birazdan ikinci ve son öğünümü yiyeceğim ^_^
Selam, ben diyete başlayalı 1 ay oldu. ilk 20 gün kg vermedim, 1 kg aldım, fakat şu an kg vermeye başladım.
karatay'ı hiç bozmadım, gün aşırı 10km yürüdüm, yine de 1 kg aldım.
ben biraz bunu şuna bağlıyorum:
başlamadan önce de ekmek, tatlı, şeker tüketmezdim. Karatay bende köklü bir değişiklik yapmadı, fakat yağdan kaçınırdım. Şimdi ise yağdan korkmadan tüketmemiz gerekiyor.
kg den ziyade, saçlarımın dahi daha sağlıklı olduğunu hissediyorum. selülitlerde azalma var.
3 gündür evde de spor yapmaya başladım, yürüyüş ile yetinmiyorum. Cuma'dan bugüne 400 gr vermişim.
sağlıklı yaşam formunu tavsiye ederim. ^_^
not: benimle başlayan bir çok arkadaşım 2-3kg arası verdi ilk haftada. tamamen mevcut beslenme şeklini ne denli değiştirdiğinle alakalı bir durum.
bizde babamı bekliyoruz yemek için
Allah kabul etsin ablacım, yeğenin durumu nasıl oldu?
afiyet olsun, kolay gelsin ^_^
ben de kahvaltıyı 10:30'da bitirdim, birazdan ikinci ve son öğünümü yiyeceğim ^_^
Selam, ben diyete başlayalı 1 ay oldu. ilk 20 gün kg vermedim, 1 kg aldım, fakat şu an kg vermeye başladım.
karatay'ı hiç bozmadım, gün aşırı 10km yürüdüm, yine de 1 kg aldım.
ben biraz bunu şuna bağlıyorum:
başlamadan önce de ekmek, tatlı, şeker tüketmezdim. Karatay bende köklü bir değişiklik yapmadı, fakat yağdan kaçınırdım. Şimdi ise yağdan korkmadan tüketmemiz gerekiyor.
kg den ziyade, saçlarımın dahi daha sağlıklı olduğunu hissediyorum. selülitlerde azalma var.
3 gündür evde de spor yapmaya başladım, yürüyüş ile yetinmiyorum. Cuma'dan bugüne 400 gr vermişim.
sağlıklı yaşam formunu tavsiye ederim. ^_^
not: benimle başlayan bir çok arkadaşım 2-3kg arası verdi ilk haftada. tamamen mevcut beslenme şeklini ne denli değiştirdiğinle alakalı bir durum.
Karatay benim aklıma çok yatıyo kitabınıda aldım er yada gec bunu hayatıma sokucam ama 20 gün sonra düğünüm var zaten zor veriyorum riske etmek istemiyorum şimdilik..bunun için sordum tesekkur ederim cevabın için :)
Bende üç aydır diyetteydim 10 kilo verdim..şimdi gram gram ya gidiyo ya gitmiyo..sekerdi ekmekti pasta börekti onlar zaten yok..bi süre daha böyle gitsinde düğünden sonra bakalım bide :) tesekkur ederimEkmek, seker, makarna, pilav tuketiyorsan, Karatay yapsan dahi kg verirsin. Benim durumum farkliydi. 20 gun guzel bir sure ^_^
Simdiden mutluluklar diliyorum ^_^
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende üç aydır diyetteydim 10 kilo verdim..şimdi gram gram ya gidiyo ya gitmiyo..sekerdi ekmekti pasta börekti onlar zaten yok..bi süre daha böyle gitsinde düğünden sonra bakalım bide :) tesekkur ederim
Arkadaslar iyi pazarlar,
Bir haftalik kisa tatilimizden donduk. Yarin kaldigimiz yerden devam.
Gecmisi okuyamadim ama umrim iyi haberlerle doludur.
Bizim tatil biraz sıkıntılı gecti. Cikmadan bir iki gun once kizim hafif hastalanmisti,
Yola ciktigimiz andan itibaren kotulesti, heryerde kustu, birde ishal basladi.
Donmeden iki gun once duzeldi durumu o zamanda benim bogazim acimaya basladi,
Cok halsiz, bitkin iki gun gecirip ustune birde cok kuvvetli regl oldum. Esimde iki kolundan kucuk bir operasyon
Gecirmisti, ustune donus yoluna ciktigimiz gun beli tutuldu.
Ne gezebildik, nede istedigimiz gibi alisveris yapabildik.
Hosgeldin cok cok gecmis olsun. Hepiniz simdi iyisinizdir insallah.
Bu ne boyle kimin gozu degdi tatilinize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?