-
- Konu Sahibi melekler ve yavrular
YazicamBurda da yaz merak içerisindeyim :)
Çok güzel kilo vermişsiniz ayda 12 13 kilo yapar keşke bende öyle verebilcemBugün 10 . Gün 4, 3 kg vermişim. Siz peki?
1 lokma bile fire vermiyorum. Ondan sanırım. Leslie de yapıyorum 57 kg a kadar devam edicem pes etmek yok. 92 kilo ile başladım. Ayrıca 10.5 aylık bebeğim var emziriyorun. Eminim sizde yapabilirsiniz. Hamur işi kızartma tuketmeyinÇok güzel kilo vermişsiniz ayda 12 13 kilo yapar keşke bende öyle verebilcem ☹
Benim bebeğimde 5 aylık olacak bir aydır sadece bir kez kaçamak yaptım pizza1 lokma bile fire vermiyorum. Ondan sanırım. Leslie de yapıyorum 57 kg a kadar devam edicem pes etmek yok. 92 kilo ile başladım. Ayrıca 10.5 aylık bebeğim var emziriyorun. Eminim sizde yapabilirsiniz. Hamur işi kızartma tuketmeyin
Ooo süper hem Karatay hem leslie arkadaşı buldum kendimeBenim bebeğimde 5 aylık olacak bir aydır sadece bir kez kaçamak yaptım pizzaonun haricinde hep çok dikkat ettim bir aydır her gün Leslie yapıyorum sadece bir gün yapamadım onu da bakalım bende birakmiycam kaç kilo vermiş olursam olayım çok kafaya taktım sonuna kadar sizinleyim yaza kadar fıstık gibi olalım inşallah ☺
Hiç söylemesem daha iyi 98Ooo süper hem Karatay hem leslie arkadaşı buldum kendimesen kac kiloyla başladın?
Üzülme benimde aynı. 74le hamile kaldım. 94 le doğuma gittim. 85 kg oldum. Sonra 92 ye geri çıktım. 92 kilo ile başladım diyete şuan 87.35 im. Üzülme beraber basaricazHiç söylemesem daha iyi 98hamilelikte 35 kilo aldım ☹
Basaricaz sen harika gidiyorsun maşallahÜzülme benimde aynı. 74le hamile kaldım. 94 le doğuma gittim. 85 kg oldum. Sonra 92 ye geri çıktım. 92 kilo ile başladım diyete şuan 87.35 im. Üzülme beraber basaricaz
Ben içmiyorum ama içilebiliyorKızlar açlık süresini içinde ayran içiyormusunuz
Ben içmiyorum. Ama içiliyor diye biliyorum.Kızlar açlık süresini içinde ayran içiyormusunuz
Tabiki tüketilir. Ben hep evde olduğum için pek tüketmiyorum arada bazen çay yapıp içiyorumPeki açlık süresi ne kadar tutuyorsunuz ve kahve falan yada çay içiyorsunuz demi
Ben şekersiz çay kahve içiyorum öğünler arası ve yatana kadar iki öğün besleniyorum 11 12 gibi kahvaltı 7 gibi akşam yemeğiPeki açlık süresi ne kadar tutuyorsunuz ve kahve falan yada çay içiyorsunuz demi
Ben niye o kadar veremedim ki neyi yanlış yaptım acabaBugün 10 . Gün 4, 3 kg vermişim. Siz peki?
Ben çok az yiyorum. Kahvaltım 1 Muz olabiliyor. Yada akşam yemeğim bir kase yoğurt olabiliyor. Her zaman değil tabiki aralarda. Sporda yapıyorumBen niye o kadar veremedim ki neyi yanlış yaptım acaba