Puuff Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2013 292 777 35 12 Mart 2020 Konu Sahibi melekler ve yavrular #61 hilalce11 .!.: Karatay beslenmesi ve Leslie 3 mil yaptım 6 kilo vermişim bir ayda ben daha fazla vermeyi bekliyordum Genişletmek için tıkla... Kacamaklariniz oldumu? Triodiniz varmi onuda bir kontrol ettirin. Bence iyi kilo vermişsiniz. Ben emziriyorum ayrıca
hilalce11 .!.: Karatay beslenmesi ve Leslie 3 mil yaptım 6 kilo vermişim bir ayda ben daha fazla vermeyi bekliyordum Genişletmek için tıkla... Kacamaklariniz oldumu? Triodiniz varmi onuda bir kontrol ettirin. Bence iyi kilo vermişsiniz. Ben emziriyorum ayrıca
H hilalce11 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2020 728 998 33 12 Mart 2020 Konu Sahibi melekler ve yavrular #62 Puuff .!.: Ben çok az yiyorum. Kahvaltım 1 Muz olabiliyor. Yada akşam yemeğim bir kase yoğurt olabiliyor. Her zaman değil tabiki aralarda. Sporda yapıyorum Genişletmek için tıkla... Ben 2 yumurta peynir zeytin ceviz yeşillik ve bir meyve akşamda et tavuk balık sebze veya baklagil yemeği yiyorum doyuyorum ikisinde de
Puuff .!.: Ben çok az yiyorum. Kahvaltım 1 Muz olabiliyor. Yada akşam yemeğim bir kase yoğurt olabiliyor. Her zaman değil tabiki aralarda. Sporda yapıyorum Genişletmek için tıkla... Ben 2 yumurta peynir zeytin ceviz yeşillik ve bir meyve akşamda et tavuk balık sebze veya baklagil yemeği yiyorum doyuyorum ikisinde de
H hilalce11 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2020 728 998 33 12 Mart 2020 Konu Sahibi melekler ve yavrular #63 Puuff .!.: Kacamaklariniz oldumu? Triodiniz varmi onuda bir kontrol ettirin. Bence iyi kilo vermişsiniz. Ben emziriyorum ayrıca Genişletmek için tıkla... Kaçamak yapmadım benim bebeğim sadece anne sütü alıyor daha 5 aylık o yüzden çok kisamiyorum ondan mi acaba benim az kilo vermem
Puuff .!.: Kacamaklariniz oldumu? Triodiniz varmi onuda bir kontrol ettirin. Bence iyi kilo vermişsiniz. Ben emziriyorum ayrıca Genişletmek için tıkla... Kaçamak yapmadım benim bebeğim sadece anne sütü alıyor daha 5 aylık o yüzden çok kisamiyorum ondan mi acaba benim az kilo vermem
Puuff Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2013 292 777 35 12 Mart 2020 Konu Sahibi melekler ve yavrular #64 hilalce11 .!.: Ben 2 yumurta peynir zeytin ceviz yeşillik ve bir meyve akşamda et tavuk balık sebze veya baklagil yemeği yiyorum doyuyorum ikisinde de Genişletmek için tıkla... Her sabah meyve yememelisin.
hilalce11 .!.: Ben 2 yumurta peynir zeytin ceviz yeşillik ve bir meyve akşamda et tavuk balık sebze veya baklagil yemeği yiyorum doyuyorum ikisinde de Genişletmek için tıkla... Her sabah meyve yememelisin.
H hilalce11 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2020 728 998 33 12 Mart 2020 Konu Sahibi melekler ve yavrular #65 Puuff .!.: Her sabah meyve yememelisin. Genişletmek için tıkla... Tamam birde öyle deniyim bir hafta sonra izne çıkıyoruz ve bir ay istesem de uygulayamiycam keşke üç ay önce baslasaydim şimdiye baya kilo vermiş olacaktım yinede elimden geleni yapicam en azından kilo almadan sabit gelmek için
Puuff .!.: Her sabah meyve yememelisin. Genişletmek için tıkla... Tamam birde öyle deniyim bir hafta sonra izne çıkıyoruz ve bir ay istesem de uygulayamiycam keşke üç ay önce baslasaydim şimdiye baya kilo vermiş olacaktım yinede elimden geleni yapicam en azından kilo almadan sabit gelmek için
Birgaripanne Sevda kalptendir. Kayıtlı Üye 9 Ocak 2018 5.242 12.997 1 Nisan 2020 Konu Sahibi melekler ve yavrular #66 Puuff .!.: Her sabah meyve yememelisin. Genişletmek için tıkla... Hala devam ediyor musunuz
Puuff Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2013 292 777 35 18 Nisan 2020 Konu Sahibi melekler ve yavrular #67 Tanssss .!.: Hala devam ediyor musunuz Genişletmek için tıkla... Tam olarak devam edemedim. Bi kısa süre içerisinde tekrar baslicam. 92 kg ile başladım şuan 88.20 kg mim
Tanssss .!.: Hala devam ediyor musunuz Genişletmek için tıkla... Tam olarak devam edemedim. Bi kısa süre içerisinde tekrar baslicam. 92 kg ile başladım şuan 88.20 kg mim