- 9 Ocak 2014
- 7.296
- 9.095
- Konu Sahibi KirazHanim
Ona ragmen -1,3 muthisAyyyy gunaydinn
Ben de regl olcam belim kopuyor 2 gundur
Ama tartıldım
-1.3 bu hafta, regl şişkinliği ve ödem var haftaya gerçek sonucu gorururm diye dusunuyorun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona ragmen -1,3 muthisAyyyy gunaydinn
Ben de regl olcam belim kopuyor 2 gundur
Ama tartıldım
-1.3 bu hafta, regl şişkinliği ve ödem var haftaya gerçek sonucu gorururm diye dusunuyorun
Evet canım-1.3 antrenmanlar kurtardı beni dun en son 6 da yedim yemeğimi hala aç degilimOna ragmen -1,3 muthis
Benimde kızım 9 yaşında.Cok tesekkurler
Kizim 3 yasinda var mi sizdede cocuk?
Oooo masallahBenimde kızım 9 yaşında.
regl oldun mu olmadın mı?Ben bu hafta ofisteyim maalesef sabah az bi peynir zeytin yiyip ciktim acıkmadım ilginc şekilde bi de regl fake atti sabah biseyler geldi suan ses var görüntü yok hahahah
Bol.bol limonlu su icmenintavsiye ederim beslenmede değiştirmen gereken bisey yok zaten hersey olabildiğince guzel
Sabah bi başladı gibi oldu sonr geri çekti kendini ama akşam.olur onun için ses var görüntü yok dedimregl oldun mu olmadın mı?
evet limonlu su iyi fikir
Lahmacun yiyebiliyosun canim neresi kötü geçmiş ki gayet iyiBugun maalesef tam iyi gecti diyemicem..
Tasinma gunu yaklastikca sapmalar olabilir, degisik bi yogunluk var..
Kahvalti
Ayak paca corba
Oglen
2 haslanmis yum
Peynir
Zeytin
Domates
Ceviz
Aksam
1 lahmacun
Allah kolaylık versin canimGunaydinlar
Tasinma telasi beni bozdu ama yerlestikten sonra devam edecegim.
Bide ustune hastalik fenalardayim
Canım sabit kal yeter bı donemde.hellllooooooo ben geldim
iznim bitti bugün işe başladım, ev hala dandini.. diyet desen o da dandini ama pazartesi kaldığım yerden devam edeceğim.
sizin nasıl gidiyor?