• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kolonoskopi ister diye gitmiyorum :50: karatay başlayana kadar problemdi , başlayınca düzelmeye başlamıştı ramazanda yine eskiye döndü... gecem gündüzüm karıştı metabolizmam da şaşırdı gece uyumuyorum 5 e kadar leptinde çalışmıyor ramazan sonuna kadar dayanacağım sonrasında düzene girince geçmezse doktora giderim diye düşünüyorum
aynı dert ben de var ablacım kabızlık için ilaç falan kullanmazdım ama genelde kabız gezerdim..
2-3 günde 1 çıkardım, karataya başladıktan sonra günde 1 oldu hatta ramazandan önceki 2 gün falan günde 3 olmuştu ama dediğin gibi ramazanda sıvı alamadığımız için gene eskiye döndüm..
şurda zaten 1 haftamız kaldı sonra düzelir inşallah.. yemeklerinde zeytin yağını bir mikatar daha artırabilirsinn..
bu arada kabızlık dışında ramazan bana yaradı diyebilirim, son 2 haftada kilo vermem iyiydi..

canım moralini yüksek tut burada hepimiz sana desteğiz unutma :29:sohbet muhabbetle stres olmadan kilo vermek için buradayız zira stres kilo vermeyi yavaşlatıyor:19:
'gerçek dünyadaki' 'gerçek arkadaş'larımız aman ye boşver can boğazdan gelir derken ya da her akşam yürüyüşe çıkarken haset bakışlarını sempatik gülümsemeleriyle gizlemeye çalışan güya yakın komşularım bu yolcukukta bana en büyük köstek :47: eminim sana da diğer arkadaşlara da böyle yapanlar vardır ama hepsine inat kendi sağlığımız ve güzelliğimiz için çabamıza destek 'sanal dünyadaki' 'sanal doslar'ımızla yılmadan devam edeceğiz :13:kimimiz az kimimiz çok vereceğiz ama hepimiz eninde sonunda başaracağız:kkk::kkk::kkk:
ne güzel tarif etmişsin arkadaşım bayıldım yani,
yaşasın karatay kardeşliği allahım bu mübarek ayda, karatay yapan yapmayan, kiloları ile başı dertte olan herkese tez zamanda istediği kiloya düşmeyi nasip etsin, aminnn..

Merhaba arkadaşlar,bugün karatay diyetine başladım.haftasonu üç ayda 21 kilo veren kuzenimi görüp gözlerime inanamayacak, karatay yapmaya karar verdim.evlenene kadar 53 kiloydum evlendikten sonra 59 a çıktım ve o kiloya hamile kaldım 77 ile doğuma gittim.eve geldiğimde 66idim.kardeşimin düğünü olduğundan aceleye dukan yaptım ve 8haftada 9kilo vererek 57e düştüm.düğünde kimse yeni doğum yaptığıma inanamadı.düğünden sonra hiç umursamadan yemeye devam ettim arada başarısız diyetlerimiz oldu falan filan sonuçta şu an 62.9kiloyum.tekrar dukan yapacak gücüm yok.karatay bana uygun gibi gözüküyor çünkü kahvaltımı güzelceyapıp bir daha eşimde akşam yiyorum.aranıza katılmak için ne yapmalıyım? Bugün başladım ve sabah aç karnına 62.9çıktım hedefim 55.çarşambaya kadar oruç tutamayacağım malum dönemdeyim
hoş geldin, hayırlı olsun diyet kararın, hergün düzenli menülerini yaz haftaya listeye girersin..

Son düzenleme:
Kahvalti: klasik
Ogle: 1 kase tavuk suyuna corba, 1 brdk ayran
Ara: 1 avuc badem
Aksam: firinda tavuk biftek, 1 fincan sutlu sekersiz kahve
2 lt su (sehir degistirdim, ctesiye kadar spor yapamicam :(( )

sahur:
karatay kahvaltısı

iftar:
1 kase bulgurlu, sarımsaklı yoğurtlu misket köfte (mantı muadili)
1 tabak z. yağlı börülce
2-3 kaşık mercimek yemeği (yarın için yapmıştım tadına baktım)
2-3 erik (köyden gelmişti)

Merhaba arkadaşlar,bugün karatay diyetine başladım.haftasonu üç ayda 21 kilo veren kuzenimi görüp gözlerime inanamayacak, karatay yapmaya karar verdim........bir de şunu sorulan akşam yemeğinde de kuru kayısı ve fındık-ceviz falan yiyebiliyor muyuz??

canım 3 ayda 21 kilo karatayla gitmez orada bir ? var karatayla ilk 1-2 hafta hariç yavaş verilir buna hazırlıklı ol
menün güzel kuruyemiş 1 çb ını geçmeyecek her iki öğünde de yiyebilirsin

Kızlar başta gül olamak üzere zaman zaman kilosu takılan ve umutsuzluğa kapılan arkadaşlarımıza motivasyon için geçenlerde okudum ve çok hoşuma giden şu sözleri paylaşmak istedim..

"Çaresiz kaldığım zamanlarda gider, bir taş ustası bulur, onu seyrederim.
Adam belki yüz kere vurur taşa; ama değil kırmak, küçücük bir çatlak bile oluşturamaz onda.
Sonra birden, yüz birinci vuruşta taş ıkıye ayrılıverir.
İşte o zaman anlarım ki tasi ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekilerdir."

*Jacob Riis*

Son düzenleme:
canım 3 ayda 21 kilo karatayla gitmez orada bir ? var karatayla ilk 1-2 hafta hariç yavaş verilir buna hazırlıklı ol
menün güzel kuruyemiş 1 çb ını geçmeyecek her iki öğünde de yiyebilirsin
karatayla vermemiştir onu.. dukan yada başka bi şok diyettir o..

sabah:56:
kkk kuru meyve yerine 1 armut 10 tane üzüm
3 mil leslie

akşam:56:
1.5 tabak batırık(kısırın tahin susam yerfıstığı ilavelisi)
1 saat yürüyüş+20 dk yüzme

3-4 lt su yatmadan 1 bardak süt

sabah:56:
kkk kuru meyve yerine 1 armut 10 tane üzüm
3 mil leslie

akşam:56:
1.5 tabak batırık(kısırın tahin susam yerfıstığı ilavelisi)
1 saat yürüyüş+20 dk yüzme

3-4 lt su yatmadan 1 bardak süt

aaa batırık mı dedi biri, ben çok severim, sulu mu, diri mi? ikisi de ayrı güzeldir gerçi :56:
memlekete gidince yarim gari, karataya uyumlu olmasına da çok sevindim :)
bu arada biz sadece tahin koyarız siz 3 ünü de mi koyarsınız?

Son düzenleme:
Kızlar çok yorgunum, uykusuzum ve psikolojim çok zayıf, hiç aç falan değilim ama çokoprens yemek istiyorum:19::19:

cukulukurabiye nickli arkadaş, bu isteğimi kamçılıyor elmaveturta vardı ama şu ara gözükmüyor pek :26:

aaa batırık mı dedi biri, ben çok severim, sulu mu, diri mi? ikisi de ayrı güzeldir gerçi :56:
memlekete gidince yarim gari, karataya uyumlu olmasına da çok sevindim :)
bu arada biz sadece tahin koyarız siz 3 ünü de mi koyarsınız?

sen mersinli misin
7 yıldır burdayım bi kişi bile yapmadı:19: bana ben de duyduğum tarifleri birleştirdim içine hepsini koydum çiğden ama kurusunu yaptım tam karataylık:16:

Kızlar çok yorgunum, uykusuzum ve psikolojim çok zayıf, hiç aç falan değilim ama çokoprens yemek istiyorum:19::19:

seni ona yönlendiren sorunu ortadan kaldır yiyerek çözemeyeceksin sonrasında da pişmanlık duyacaksın ağzına sakız al geçer

haaayırrr, yeme bir laf vardı ama neydi hatırlayamadım
"bir an için ağzında olan ömür boyu basenlerinde ve göbeğinde kalırmış"

cukulukurabiye nickli arkadaş, bu isteğimi kamçılıyor elmaveturta vardı ama şu ara gözükmüyor pek :26:
sen boşver onları, onlar bu topikte değil sanırım, biz tanımıyoruz

merhaba arkadaslar bugun genelde dısardaydım.leslie yapadım ama biraz olsun hareket ettim sayılır :P

bugun yediklerim;
sabah:kkk 1 incir(yasak meyve:) 2 kayısı 1cb karışık kuruyemiş
aksam:2kaşık yogurtlu semizotu salatası ve bir kac kuruyemiş

işin ilginci ilk 2 ögün günüm ve sanırım koşuşturmadan hiç acıkmadım:))

hahahahahaaa
aynı şeyi ben de düşündüm az önce diyet sitelerinde dolaşan insanın nicki böyle olur mu canım provakatif hareketler bunlar:47:
bence bunlar yemek topiklerinde başladılar o zamanlar hepsi incecikti pastalar börekler tarifler havada uçuşuyordu güzel günlerdi ama kahpe kader ağlarını ördü:6: ve onları buraya sürükledi hem de pasta nickiyle:52::52::52::52:

sen mersinli misin
7 yıldır burdayım bi kişi bile yapmadı:19: bana ben de duyduğum tarifleri birleştirdim içine hepsini koydum çiğden ama kurusunu yaptım tam karataylık:16:

mersinli değilim canım ama yakınım, karamanlıyım,
biz tahinli yaparız oralarda fıstık ezmesi ile yapıldığını biliyorum hatta her evde o fıstığı çekmek için cihaz bulunurmuş.
ben tahinlisini de çok severim valla gidince yiycem her türlüsünü inşallah..

mersinli değilim canım ama yakınım, karamanlıyım,
biz tahinli yaparız oralarda fıstık ezmesi ile yapıldığını biliyorum hatta her evde o fıstığı çekmek için cihaz bulunurmuş.
ben tahinlisini de çok severim valla gidince yiycem her türlüsünü inşallah..

sevgili xc9 ve mahzen77 arkadaslar canım cekti bu saatttee tarif alsak? belki bu hafta yaparım :)))

Back
X