- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
aynı dert ben de var ablacım kabızlık için ilaç falan kullanmazdım ama genelde kabız gezerdim..kolonoskopi ister diye gitmiyorumkaratay başlayana kadar problemdi , başlayınca düzelmeye başlamıştı ramazanda yine eskiye döndü... gecem gündüzüm karıştı metabolizmam da şaşırdı gece uyumuyorum 5 e kadar leptinde çalışmıyor ramazan sonuna kadar dayanacağım sonrasında düzene girince geçmezse doktora giderim diye düşünüyorum
2-3 günde 1 çıkardım, karataya başladıktan sonra günde 1 oldu hatta ramazandan önceki 2 gün falan günde 3 olmuştu ama dediğin gibi ramazanda sıvı alamadığımız için gene eskiye döndüm..
şurda zaten 1 haftamız kaldı sonra düzelir inşallah.. yemeklerinde zeytin yağını bir mikatar daha artırabilirsinn..
bu arada kabızlık dışında ramazan bana yaradı diyebilirim, son 2 haftada kilo vermem iyiydi..
ne güzel tarif etmişsin arkadaşım bayıldım yani,canım moralini yüksek tut burada hepimiz sana desteğiz unutmasohbet muhabbetle stres olmadan kilo vermek için buradayız zira stres kilo vermeyi yavaşlatıyor
'gerçek dünyadaki' 'gerçek arkadaş'larımız aman ye boşver can boğazdan gelir derken ya da her akşam yürüyüşe çıkarken haset bakışlarını sempatik gülümsemeleriyle gizlemeye çalışan güya yakın komşularım bu yolcukukta bana en büyük köstekeminim sana da diğer arkadaşlara da böyle yapanlar vardır ama hepsine inat kendi sağlığımız ve güzelliğimiz için çabamıza destek 'sanal dünyadaki' 'sanal doslar'ımızla yılmadan devam edeceğiz :13:kimimiz az kimimiz çok vereceğiz ama hepimiz eninde sonunda başaracağız
![]()
yaşasın karatay kardeşliği allahım bu mübarek ayda, karatay yapan yapmayan, kiloları ile başı dertte olan herkese tez zamanda istediği kiloya düşmeyi nasip etsin, aminnn..
hoş geldin, hayırlı olsun diyet kararın, hergün düzenli menülerini yaz haftaya listeye girersin..Merhaba arkadaşlar,bugün karatay diyetine başladım.haftasonu üç ayda 21 kilo veren kuzenimi görüp gözlerime inanamayacak, karatay yapmaya karar verdim.evlenene kadar 53 kiloydum evlendikten sonra 59 a çıktım ve o kiloya hamile kaldım 77 ile doğuma gittim.eve geldiğimde 66idim.kardeşimin düğünü olduğundan aceleye dukan yaptım ve 8haftada 9kilo vererek 57e düştüm.düğünde kimse yeni doğum yaptığıma inanamadı.düğünden sonra hiç umursamadan yemeye devam ettim arada başarısız diyetlerimiz oldu falan filan sonuçta şu an 62.9kiloyum.tekrar dukan yapacak gücüm yok.karatay bana uygun gibi gözüküyor çünkü kahvaltımı güzelceyapıp bir daha eşimde akşam yiyorum.aranıza katılmak için ne yapmalıyım? Bugün başladım ve sabah aç karnına 62.9çıktım hedefim 55.çarşambaya kadar oruç tutamayacağım malum dönemdeyim
Son düzenleme: