Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben her seferinde yeniden yapıyorum,daha kolay bi yolu var mı bilmiyorum
ficansım mesajını alıntıladım ama çıkmamış..sana da günaydın canımaynı kalmışsın bak kilo almamışsın en azından...
kaçamak yapmadığım ve düzenli yürüdüğüm 1 hafta boyunca en az 1 kilo veriyorum benama gel gör ki bu sosyalleşmeler bana kaçamak yaptırıyo ve 2-3 gün toparlayamıyorum,sonra da 1 hafta boyunca,yeni alınanı anca verebiliyorum
misal yarın bi veda yemeğine katılıyorum:18::18:
melexin,sersum, kronikldeli, ve kilo veren herkes tebriklerrrr, sadeceaskım ellerine sağlıkkkkKilo verenler
1. Melexsin: %1.977:119::119::119:
2. Sersum : % 1.898:119::119:
3. Kronikdeli:%1.666:119:
4. Makbule007: %1.355
5. Beyhan25: %1.159
6. Selaminkızı: %1.052
7. Sivasingulu:%0.948
8. Nurudilara: %0.613
9. Adigegupse: %0.435
10. Fbmy8785: %0.147
Aynı kalanlar
1. Papadiya: %0
2. Ficans : %0
3. Topalpire:%0
Artıda olanlar
1. Bruxelles: %2.941
2. Kaneel:% 1.410
3. Sadece_Askiim: %1.351
4. Birdy: %1.11
5. Özlemkartal:%0.112![]()
ya ben daha bugün başaldım acayip başım ağrıyor normal mi acaba ben çok mu şeker kullanıyordum birden kesince şok mu oldu vücut?![]()
ya ben daha bugün başaldım acayip başım ağrıyor normal mi acaba ben çok mu şeker kullanıyordum birden kesince şok mu oldu vücut?![]()
yavlum çıkmam gerekti seni görmeden çıkmışım..sorryyy..
teşekkür ederim annemm. Liste hazır. yayınlayayım mı?
daha ne olsun ellerine sağlık..güzel oldu demi becerebildim sanki :)))
canımcım özlüyoruz seni ama haklısın kuzumuzun uyku düzeni oturana kadar böyle olur..önce sağlık gerisi boş.kizlar merhaba.kusura bakmayin bir suredir ugrayamadim.su siralar gecem gunduze gunduzum geceye karismis durumda ama cok sukur sagligimiz yerinde...
gecmise bakamadim ama listeyi gordum...listeyi yapan arkadasin ellerine saglik..
melexin canim 1.olmussun tebrikler....
kizlar kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum.ins.haftaya daha iyi olur...kizlar artik SIKI tutmak lazim.malum artik mart ayina girdik...hadi bakalim kizlar ins.hedefinize en kisa zamanda ulasirsiniz...darisi benim basima.....
canım inan çok sevindim,kendim vermiş gibi çook mutlu oldum tebrikler[/B][/I]
Kilo verenler
1. Melexsin: %1.977:119::119::119:
2. Sersum : % 1.898:119::119:
3. Kronikdeli:%1.666:119:
4. Makbule007: %1.355
5. Beyhan25: %1.159
6. Selaminkızı: %1.052
7. Sivasingulu:%0.948
8. Nurudilara: %0.613
9. Adigegupse: %0.435
10. Fbmy8785: %0.147
Aynı kalanlar
1. Papadiya: %0
2. Ficans : %0
3. Topalpire:%0
Artıda olanlar
1. Bruxelles: %2.941
2. Kaneel:% 1.410
3. Sadece_Askiim: %1.351
4. Birdy: %1.11
5. Özlemkartal:%0.112![]()
hocayı izledim sonrada uykum kaçtı canım..yoktur bir sorunGünaydın sersumum,Hayırdır inşallah
Canım Süperssin,tebrik ederim, devamını dilerim, seni
, ben de daha tartılmadım, ama dün tartışdım , geçen cumadan 500 gram fazladayım, kendime dur demem lazım
![]()
Bu gün geç mi gideceksin canım, iyi mesailer![]()
oşşşgeldin beyaaaCanlarım herkese güzel birgün diliyorum.Herkes sağlık ve afiyettedir inşallah.Allah affetsin ama 3 günlük tatil boyunca çatlayana kadar yedim.Pampişim senin memlekette ne kadar güzel yemekler var yawwwGeldiğimiz günden beri de yatılı misafir var , yeme-içme işleri tam tepetaklak oldu anlayacağınız.Misafir bugün gidiyor , Birdy temizlik yapıyor ve diyete giriyor.Aşağıdaki şekliyle kayıtlara geçsin efenim :
rumuz:Birdy
başlangıç tarihi:---
başlangıç kilo:43
geçen haftaki kilo:45.2 kg
bu hafta kilo:45.7 kg (Regl nin 3. günü)
haftalık yüzde: - % 1.11
fark: +0.5
toplam fark: +2.7 kg
beden:34
boy : 1.50
spor: bu hafta hiç yapamadım.
Listeyi yapan arkadaşıma kolaylıklar diliyor gelsin çantalar , bavullar diyorum![]()
moral motivasyon süper daha ne olsun..haftaya verirsin canımgünaydın kızlar,hepinizi çok seviyorumbu hafta da artıdayım ama moralim hiç bozuk değil...diyete daha çok sarılasım var Allah bozmasın
hava da güzel bugün
Bildirim: 01.03.2013
Rumuz: özlemkartal
Başlangıç tarihi: 21.01.2013
Başlangıç kg: 93
Geçen hafta: 88.9
Bu hafta:89.00
Fark:. +100
yüzde:% 0.112
Toplam fark: -4.000
Beden:46
Spor:bu hafta 2 gün hafif yürüyüş
Boy: 170
+500 gitmiş kıssGünaydın Birdy, papadiya , makbule, Nurudilara, özlem, beyhan
Hepinize hayırlı cumalar olsun
Birdycim hoşgeldin
Sadece aşkım kilom aynı
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 66.8
sağol canım.sersum çok sevindim canım,sonunda şeytanın bacağını kırdın
9 lu çay mı etti bunu kii
:
​​Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo :70,800gr
Bu hafta kilo :69,400 gr
Fark : 1400gr
Fark yüzdesi :- %1.977
Toplam fark :10.900 gr
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : bilinmiyor
çok güzel sersumum çokkkkkk.Devam arkadaşım devam .9'lu işe yaradı sanursam
![]()
canim tebrik ederim en sonunda 77 direncini kirdin harikasin sira bende 68 direncini insallah kirabilirim tebrik ederim yine canim seniiiiiii![]()
kızlar kitap pdf i için verdiğim link sorunluymuş sanırım. yeni bir link vermem gerek ama burdan yazacagım çünkü özel mesaj 10 dk sınırı olunca zor oluyor...
https://docs.google.com/file/d/0ByWu3WXDjM7gclNZenVUYjZSVDQ/edit
sağol canısı ben de senin yanacıklarından öpüyorume o zaman teyzemın ellerınden yanaklarından opuyorum ve ''bıze her yer trabzon'' dıyorum![]()
canım kurallara uysan dahi kaçamaklar sık tekrarlanırsa,masum bile olsa misal, kuruyemişi abartmak şeklinde bile olsa kilo verilmiyoo...bu işte sabır çok önemli..başaramıyorum diye düşünme..hepimizin ne yapacağımız belli...kaçamaksız birkaç hafta...hadi yarın start verelimbir aydır ugraşıyorum kilo vermek için ama olmuyo moral motivasyon sıfır oldu ara sıra kaçamaklarım olduysada genelde uydum kurallara neden başaramıyorum geçen haftada protein agırlıklı beslendim ama yine olmadı ne yapacagımı bilmiyorum anlayacagınız çok kötüyüm...
canım bi yanlışlık mı var bir haftada 8.4 kilo mu verdin kız
EVET CANIM SANIRIM ÖYLE :)
geçmiş olsun canım ve de yıldızlı bravo...kaçamaksız 1 hafta bile neler yapabiliyo hepimize örnek olsunslm kizlar..dun dr.a gittim ilacimi aldim biraz daha rahatladim..dun pek bise yiyemedim istahsizdim..bugunde cok hafif bir kahvalti ettim muzlu..ve bir haftadir kacamaksiz tam 3 kilo vermisim acayip sevindim..3 haftam var izine kadar 2-3 kilo daha versem super olur..82.2 ysim gecen hafta bu hafta ise 79.2 ...
kilo veren herkesi tebrik ederim...
yeni alınanlar çabuk gidiyo dimi canımAynen ben de öyleyi canım, aslında geçen haftaya göre artıdaydım, onu verince aynı kaldım![]()
napalım bacım insan sosyal bir mahlukat sonuçta,ama biz kadınlar yıkılmayız ayaktayız evellallahaynen cnm bu sosyallesmeler yuznden yavas verıoz benımde bu aksam bır dogum gunu yemegıne davetlıyım yarında kahvaltıya mısafırım aksam yemegınede ayı mısafırım var gelde kacamak yapma ama elımden geldıgınce yememeye yada az yemeye dıkkat edıyorum
sağol canım..haftaya sende verirsin inşallah:29
inşallah canım![]()
canım mantarın bir sakıncası yok..diğer sebzeler gibi doyana kadar yiyebilirsin,buradaki yarışma hergün menü bildirimi yapan ve liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler için sözkonusu...sen yarışmaya girmeyi düşünmüyorsan nasıl istersen öyle yapabilirsin bildirimlerini bir sakıncası yok..
canım 2 haftalık bildirim olduğu için yüzdeni 2 ye bölmen gerek..bak ben yaptım yüzden 2.352 bunu ikiye bölünce 1.176 oluyor,yüzde hesabını sersum her hafta hatırlatıyor birkaç sayfa geriye gidersen bulursun canım..
hee bacım sizdenim,annem trabzonda bizimle bi süre kalmıştı,keşan giyip yandaki camiye gitmiş,sormuşlar nerelisin diye,sürmeneliyum demiş![]()
cvp ladığın sağol canım geri sayfalara bakmadım ama ben listede neden yokum onu anlamadım