Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canım..sana imrenmemek elde değil...Bugün de evdeydikk
Biraz önce bahçemi suladım geldim.
Sonra akşam yemeğini yedik
eşime ve kızıma çorba ve pirinç pilavı ile semizotlu yoğurt verdim. Kendim öğleyin doymadım pilav yemediğim için.. Z.yağında biber ve domatesi hafifçe pişirip 2 yumurta kırdım ve üzerine kaşar peyniri koydum ve bir bardak süt ile içtim. 5-6 badem ve 2 çilek yedim. Birazdan semizotlu yoğurdumu da yedim mi dükkan kapanacak.
canım bi tarif de benden kaynanamın en sevdiğim yemeklerşnden biri.. minik top kofteler yap kıyma,ince dogranmıs sogan,karabiber,kimyon ve kırmızı biberle..Patlıcanlı yemek tarifi istiyorum kızlar.
Eskiden patlıcanları kızartırdım, şimdi nasıl yapayım. Fırında pişirilince aynı aynı tadı alırsın diye duydum. acaba fırında nasıl pişiriliyor?
kızınla eglence vakti desene..şimdiden alıştır cimcimeyi spora:))))))Leslie ile 3 mil yapacağım birazdanardından duşumu alır dizilerimi izlerim kızlar öptüm sizleri
![]()
canım ben 29 yasındayım..ama porsiyonları benimki kadar tutmamanı tavsiye ederimCanım çizelgenden anladığım kadarıyla senin boyun 1.62.
Benim de boyum 1.60 ve bende 10 gün önce karataya 50.5 kg ile başladım, 47.5 'a düşmek istiyorum. Ayrıca bende de göbek var, ayva göbek o diyorlar ama bence ayvalığı geçti
Yaş kaç senin?
Bundan sonra takibimdesin..![]()
sağol canım, evet dikkatli olmak lazım:2:
valla boy ve kilon gayet iyi neyine kilo vermeye çalışıyosun ki sen ayol çoook iyisin yaaaa.... ayrıca yeni avatarın da çok güzel, fıstık gibim maşşallah
![]()
ben de sana takılıyorum işte ben de seni öyle gördüm
olsun canım yavas da olsa sonucta veriyosun..buna da sukur..Aspirincim geçmiş olsun acil şifalar canım..
teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun
Güldürüyorsunuz beni yaa
Allah ağlatmasın canım, burda birbirimize moral oluyoruz valla... Allah hepinizden razı olsun
Canım amma yemişsin sen de proypcil gibi
Canım 5 mil lesli yapmışsın alkış
Sağol canım sağol inş.
Canım sen de sağol
Sağol ficanscım evet inş. geçer bir an önce
aynen canım benim de hayatımda çok güzel değişiklikler oldu, moralim iyi, belim (fıtık) eskisi kadar ağrımıyor, konsantrasyonum arttı vb vb...
Allah a şükür karatayı keşfettim gr hesabı yapmıyorum... doyuyorum... yavaş da olsa kg veriyorum çok şükür![]()
kaçamaklar yapılmışşşşşşşNasılsınız
Bugün günüm hep yollarda geçti,gezdik,,tabii karatay falan hak getire.Bakalım yarın ne olucak?
Sabah kahvaltısı peynirli ve yumurtalı fırında ekmekler(2 dilim)
Öğlen;mercimek çorbası
Akşam;yarım kıymalı pide,fasulye piyazı,avuç içi kadar trabzon ekmeği,ayran
1 top dondurma![]()
cısssssssssss
![]()
Sanırım evine kaldığın yere çok alışmışsın canım ne güzelarkadaşım bizde küçük bir ilcede oturuyoruz ve ben işede doktorada .... mecburen ile gidiyorum. bazen cok zor oluyo ama yinede küçük yerde oturmak ve herkesi tanımak ve herkesinde seni tanıması hoş bişey bence.benim ailem antalyada oturuyor.burada kan bağım olan kimsem yok ama olduğum yeri yinede seviyorum.hala eski bahce kültürü komşu kültürü devam ediyor. perşembe hayırlı haberlerini bekliyoruz ayrıca.
diyet meselesine gelincede cok pişmanın şu anda karnım şiş moralim bozuk bakalım sabaha ne olacak
sağol canım, evet dikkatli olmak lazım:2:
valla boy ve kilon gayet iyi neyine kilo vermeye çalışıyosun ki sen ayol çoook iyisin yaaaa.... ayrıca yeni avatarın da çok güzel, fıstık gibim maşşallah
![]()
ben de sana takılıyorum işte ben de seni öyle gördüm
Aspirincim sevindim ben de iyi hissettiğine ve kilo verdiğine burda kalAspirincim geçmiş olsun acil şifalar canım..
teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun
Güldürüyorsunuz beni yaa
Allah ağlatmasın canım, burda birbirimize moral oluyoruz valla... Allah hepinizden razı olsun
Canım amma yemişsin sen de proypcil gibi
Canım 5 mil lesli yapmışsın alkış
Sağol canım sağol inş.
Canım sen de sağol
Sağol ficanscım evet inş. geçer bir an önce
aynen canım benim de hayatımda çok güzel değişiklikler oldu, moralim iyi, belim (fıtık) eskisi kadar ağrımıyor, konsantrasyonum arttı vb vb...
Allah a şükür karatayı keşfettim gr hesabı yapmıyorum... doyuyorum... yavaş da olsa kg veriyorum çok şükür![]()
Canım bütün hafta gittiNasılsınız
Bugün günüm hep yollarda geçti,gezdik,,tabii karatay falan hak getire.Bakalım yarın ne olucak?
Sabah kahvaltısı peynirli ve yumurtalı fırında ekmekler(2 dilim)
Öğlen;mercimek çorbası
Akşam;yarım kıymalı pide,fasulye piyazı,avuç içi kadar trabzon ekmeği,ayran
1 top dondurma![]()
keşke yemeseydin Ben de bişiy olmaz dedim bi lokma bi ısırık ohhh sanırım kilo veremedim sabah görcez bakalım
salata
3 adet omega
4 su bardagı ayran
1 adet adana
4 adet tavuk incik
ayyy gene cok oldu
yazmaya utanıyom walla
ay bide elimin içi kadar ıncecik yufka ekmek(((
Proypcilcim senin menünü şööle bi okuyorum inanamıyorum yaa 4 dene ayranı nasıl içtin bide yufka ekmek yidin kilo verene kadar yufka ekmek de yok
4 adet tavuk incik 4 porsiyon mu olabilir mi4 küçük küp olsa gerek:26:
Neyse kızlar leslie geç yüklenince benim leslie şimdiye kaldı. gideyim şimdi öpüyorum hepinizi![]()
canım bir kere dukan belli bir süre sonra sıkıcı oluyor..neden mi karatay hocamızın dediği gibi türk beslenme düzenine göre değil..
tek artısı yulaf kepeğinden yaptığım krepleri lavaş gibi kullanıp yememdi.
onun dışında zeytin, bulgur,çorba,lahmacun,meyve yok..
sabredebilirsen tüm kilonu verdikten sonra ödül yemekleri ve ekmek sınırlı olarak başlıyor..o da her verdiğin kilo başına 10 günden yaklaşık benim için mesela en az yüz gün koruma evresi..buna da sabretmek çok ama çok zor..dukanda birgün tam protein birgün hem protein hem sebze vardı..ama diyorum ya karatayın alternatifleri çok fazla..mesela en önemlisi baklagiller dukanda yasak..kurufasulyeye hasret kalmıştım:))..zaten en sonunda 3 ay dayanıp dukanı bozdum sonuç verilen 7 kilo sonrası alınan 2-2,5 kilo..karataya başlayalı bugün tam 2 hafta oldu..biraz yavaş gidiyor ama 1200 gr verdim..sence nasıl? benim sanırım insülin direncim var ve metebolizmam çok yavaş..umarım sonuç alırım ..umutluyum..sizlerle daha da kolay ve zevkli..bu arada sen nasıl oldun?dün gece sana yazdığım son mesajı oku orada söylediklerimi tekrarlıyorum iyi düşün iyi olsun ...![]()
Merhaba arkadaşlar, yarın 23 Nisan malumunuz ve ben de görevliyim ve öğlene kadar kilo bildirimi yapmama imkan yok o yüzden şimdiden yazmam gerekiyordu... bu hafta kim yapacaktı listeyi ona da özelden mi yollasam acaba:44:
rumuz:aspirin77
başlama tarihi:15/03/2012
başlama kilo:66
geçen hafta:63,5
bu hafta:63,3 (o kadar kaçamaktan sonra bunu bile beklemiyordum)
fark:0,200
toplam fark:2,7
boy:1.63
hedef:56
oran:0,31
sabah kahvaltım(09:30)
2 ceri domates
1 salatalık
peynir
10 zeytin
2 cilek,5badem cagla
1 adet koy yumurtası
2 tatlı kasıgı süzme yogurt
1 caybardagı ceviz
Eki Görüntüle 397807
öglen yemegim(14:20 bitti)
köy yumurtalı pırasa kavurması
4 adet cig köfte (dün aksam misafirlikte reddettiklerim)
1 kupa ayran
Eki Görüntüle 397808
aksam yemegim(19:20 bitti)
ıspanak yemegi
taze bakla yemegi
3 ceri domates,avuc ici kadar peynir,10 zeytin
Eki Görüntüle 397815
çok geçmiş olsun canım,
bebeğin olduğunu ve emzirdiğini yazmıştın yanılmıyorsam, tam olarak göğüsteki süt emzirilmediği zaman, yani göğüste süt kalınca süt bezleri iltihap yapıyo mastit deniyor, kızımın emmeyi bıraktığı dönemde yaşamıştım ben de ... anladığım kadarıyla senin de öyle birşey galiba... Allah acil şifa versin... bir an önce dr. a git canım ihmal etme
1 saat pazarda yürüyüsüm yaptım hafif tempolu sonra geldim o hızla kosu bandında 5.5 hız ile 280 kalori harcadım 5km 250 m 60 dk yürüdüm![]()