Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

başın sağolsun nur içinde yatsın...üzüldüm senin için evet haklısın annelerimizin kıymetini bilmemiz lazım .benim annemde dün rahatsızlandı biraz çok üzüldüm ona bişey olmasın diye dua ettim hep..
geçmiş olsun canım iki öp bişiciği kalmaz

hamileyken tatlıları götürdün tabiii:15:
annem dün pasta yediriyomuş kızıma babam demiş ki bak bunları çok yersen anaeannen gibi göbeğin kocaman olur demiş..
benim kızda hemen bırakmış yememiş pastanın yarısını:9:
:)) eferin akıllı kız mış anasına bak kızını all

benim içimden geçenleri sen yazdın çook şanslı annesi olanlar kendimizide yırtsak artık bulamıyoruz onları nur içinde yatsınlar...
aminn

akşamları çıkıp 1 saat yürüsem sonra hepiciğinden hüpletsem olma mı:27:
yürüyüş dedim de aklıma ikizzzzzzzz geldi:28:,nerde o:44:
yaww olmaz yer kalmıyo sonra elektrikli bankta elentirikte kol gibi geliyoo tutun ağzınızı eccük yaaa
ikiz sanırım dünya rekoruna gidiyor çin settinde görenler olmuş :)

ben kaçar kızlar eve gidemde yimeğimi yapam evimi toplayam sonrada battaniyenin altında tv keyfi yapasım varr öperimm mutlu kalın karadeniz hamsilerimmm yarın görüşürükkkk :10:

dolana yar dolanaaa,,dolana kızzz dolanaaa:24::24::24::24:

:42::42::42::42::42:

yalunuz acıktım ve 2. öğün yedim ben:17:1 kase ayran corbası,1 kase ayran sote,

ağşama da tuzda tauk yiyeceukkkk:56::56::56::56:
loxı alemsın yaw ayran sote tarıfı ısterük:1:

Dün akşamki yediklerim

1 kase mercimek çorbası
4 kaşık mantı:((
1 tavuk pirzola (fırında)
yarım dilim revani 2 tavuk göğsü(elektrikli sandelye sırası benim

kahvaltım
2 yumurta
1 avuç fındık
1 yeşil biber
beyaz peynir
10 zeytin

öğlen eşim yemek yemeye eve geldi ona tabağa revani koyarken tam ağzıma götürüyordum yuuuh dedim kendime akşam yedin ya pis boğaz dedim hemen yerine koydum.
bak nasıl bılıyon sucunu hemen tutuyon sandalyenın yolunu:1:

heralding yaniiiiiiiii....
zati size gelürük ordan toplaşıp giderükkkkkk:13:
2 gün sonra alıcam çekinip gönderirimm
burayada koy bızde görekkkkkk:52:

kahvaltı:

1 tatlı kaşığı mindivan macunu+500 ml su

1 kk yumurta
2 kk peynir
10 zeytin
1 çay bardağı ceviz
çay

öğlen
500 ml su
1 dolu kase yoğurt
2 kaşık makarna (yoğurdu sade olarak yiyemiyorum)
1 tatlı kaşığı mindivan macunu+500 ml su

akşam:

kıymalı bulgurlu lahana sarması yapıyorum,belki önden bir çorba yaparım..akşama yazarım artık yiyince
saphıra canım erkekn mı kalkıyon sen ıkı ogun yapmayı denedınmı hıc:44:

petunya demınden berı kahkahalarla guluyorum burda oglum anne ne oluyo dıyo kızım sende jarnadan asaga kalmıyon ha.ıskence muzesıne gıdıs var donus yok bılete koptum bank fıkrıde ıyıymıs :52::52::52:

ıkıncı ogun

yarım kase mercımek corba
1 tabak etlı pırasa
1 kase ketentohumlu yogurt
yarım dılım borek(ı m soory):50:

turk kahvesı 3 cevız

amma yemısım yaw bugun reglımın 4.gunu 4 gundur cok ıstahlıyım ama allahtan ıkıncı ogunden sonra agzım a lokma koymadan yatabılıyom:nazar::nazar:buda bıseydır

hacı olmuyo ama hergun yoklama alcam bundan sonra senden.bu ne yaw ekıbı dagıtmayalım:20:

Al papadiyam al , yetişemiyorum bazen yazılanlara o arada oluyor hep işte ..
Bu arada benim de iştahım çok açıldı ama yemiyorum kalıyor o açıklığıyla yalnız başına ..

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar .:24:..... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bır muz,bır bardak sut,bır ıncır,3 gun kurusu kaysı :24:....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır kase mercımek corbası,bır tabak brokolı ve patlıcan,bır tabak kuru fasulye,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)........ (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2 saat ev ısı yaptım ,20 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum :66:, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor :66:,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: :24: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. :12: Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.:46:Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze :71: :71: :71:

Eklentiler

• $a810.webp
    $a810.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $a800.webp
    $a800.webp
    15 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar hani biz ev yapımı tarhanayı icebiliyoruz ya. İcinde un var hani. Eeeee o zaman ev yapımı erişteden de 2 çatal yesek olurmu kine acil cvp. Cvp gelmezse ye demek Yerim ona göre

ıkıncı ogun
yarım kase mercımek corba
1 tabak etlı pırasa
1 kase ketentohumlu yogurt
yarım dılım borek(ı m soory):50turk kahvesı 3 cevız amma yemısım yaw bugun reglımın 4.gunu 4 gundur cok ıstahlıyım ama allahtan ıkıncı ogunden sonra agzım a lokma koymadan yatabılıyom:nazar::nazar:buda bıseydır
bı de ( I m sorry) demis "if I come there I ll show you how many sides are there in the world "anladin sen onu

Kızlar hani biz ev yapımı tarhanayı icebiliyoruz ya. İcinde un var hani. Eeeee o zaman ev yapımı erişteden de 2 çatal yesek olurmu kine acil cvp. Cvp gelmezse ye demek Yerim ona göre
yeme canım, Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir......... İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Nohut, kuru fasulye, barbunya, mercimek gibi...

Canım kontrol paneli yazar yukarıda ona tıkla ayarlarım yazan yerin altında avatar bölümü var ona gir ve oradan bir resim seç yaka yükle yazar bilgisayarından internetten bulduğun bir avatarın linkini ekle oraya.

Kızlar biberiye çayı yapıyordunuz bir ara ben hamiş olabilirim diye yapmamıştım nasıl yapılıyor o çay bende yapıp içeyim.

Bu arada ben öyle birşey yaptım ki elektirikli sandaliye benim için çooook hafif kalır bir adet hamburger yedim.

kızlar bugün detoksumu tam yaptım ama mense bağlı içimden gelen bir üşüme var. sıcak sıcak çeşit çeşit çay içtim ama kesmedi. ne yapsamki?

o ne lo mindivan macunu ilk kez duyuyorumm:53:
bak bak bakk uyanığa bak yoğurdu sade yiyemiyormuşta makarnayı kaşıklamış yemezler annem yemezlerrr doğr içine turbu doğra içine dere otunu yi o makarnalarda ne ayoll mindivan her ne ise eyi gelmmeiş sankimm sandalye sırası sana geliyo gibişii bugün resmen sıra oldu ben uzunca bir bank siparişi verdim yakında gelir tek seferde temzi iş olcek o zaman :) gerçi jarnanın dediği gibi niyeyse sana ceza yazarken bile ellerim titriyor ay benimm komutanımm hörmetlerrr:27:
mindivan macunuyla ilgili burada baya yazışmıştık aslında ama sen kaçırmışsın demekki :1: benim çok ciddi bir kabızlık sorunum var da,sağolsun masal kendisi denemiş ve memnun kalmış bu midivandan,o önerdi ben de aldım,yiyom işte,iyi geliyo :34:
sen baya bihabersin yafuu canan hocadan torpilliyim ben,herkeş bilir,ben 2 kaşık makarna yirim,kimsede ses etmez,alıştı gariplerim artık :1: bu sandalye elektirkli mi :53:
Şükredin anneniz var olan var olmayan var benim annem 12 yaşımdayken öldü ben napayım
canımmmm Allah rahmet eylesin,o yattıkça size ömür versin rabbim
akşama neler var yazın kızlar örnek alayım ne yesem diye düşünüp duruyorum karar veremedim??
valla koca bir lahana sardım,sırtım ağrıdı.kıymalı bulgurlu :34:
ben brokoli ve turp otu haşlayıp sarımsaklı limonlu salatasını yapmayı düşünüyorum bugün otçul takılayım akşam hafif geçsin diyorum yanınada yoğurt çıkartırım yeter
çok güzel bir menü,bayılırım turp otu vb.. afiyet olsun canım
Evde var brokoli bende yapayım ondan süper yoğurt alıp geleyim iyisimi.
ben dün yedim brokoli afiyet olsun canım
denemem mi kız :1: hep 2 öğün yemeğe çalışıyorum zaten.bu akşam sarma yicem diye öğleni hafif tuttum :27: kahvaltımı 9.30 da yapmıştım,öğlen 14.30 da yedim.henüz acıkmadım,öğlen de acıkmamıştım zaten ama şu an evi saran koku insanı bitiriyor :1:

Son düzenleme:
mindivan macunuyla ilgili burada baya yazışmıştık aslında ama sen kaçırmışsın demekki :1: benim çok ciddi bir kabızlık sorunum var da,sağolsun masal kendisi denemiş ve memnun kalmış bu midivandan,o önerdi ben de aldım,yiyom işte,iyi geliyo :34:
sen baya bihabersin yafuu canan hocadan torpilliyim ben,herkeş bilir,ben 2 kaşık makarna yirim,kimsede ses etmez,alıştı gariplerim artık :1: bu sandalye elektirkli mi :53:

canımmmm Allah rahmet eylesin,o yattıkça size ömür versin rabbim

valla koca bir lahana sardım,sırtım ağrıdı.kıymalı bulgurlu :34:

çok güzel bir menü,bayılırım turp otu vb.. afiyet olsun canım

ben dün yedim brokoli afiyet olsun canım
denemem mi kız :1: hep 2 öğün yemeğe çalışıyorum zaten.bu akşam sarma yicem diye öğleni hafif tuttum :27: kahvaltımı 9.30 da yapmıştım,öğlen 14.30 da yedim.henüz acıkmadım,öğlen de acıkmamıştım zaten ama şu an evi saran koku insanı bitiriyor :1:
afıyet olsun :52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X