Öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum 
Dünü çok beter hasta ve annemin evinde yatakta geçirdim. Zaten grip üşütme arası bir durumdaydım ama önceki gece başlayan ishal krizi beni mahvetti.
Bütün gece tuvalete taşındım ve sonrasında hiç halim kalmamıştı eşim beni anneme götürdü sağolsun annem bakınca iyileştim bir günde
Bu arada tabi mide bulantısı ve kramplardan menü diye bir şey kalmaıd. Kısaca yediklerimi yazıyorum:
Sabah
1 bardak çay
1 fincan türk kahvesi
bol su
haşlanmış 3 dilim küçük patates
1 kase yayla çorbası
sonra ishal geçmeyince bir arkadaştan öğrendiğim tarif ve kesinlikle çok etkili tavsiye ederim. 1/2 muz ve 1 elma rendesi karışıtılıp yeniyor. Püre halinde olması önemli elma mideyi dezenfekte ederken muz ishali önlüyormuş. Öğleden sonra yediğim bu karışımla bugün bu saate kadar tuvalete gitmedim
Acaba şimdi de kabız mı oldum ki
Neyse sonra taa akşama 1 kase daha yayla çorbası içtim, elmalı muzlu karışımdan yedim ve 2 kaşık pilav annemin zoruyla yedim.
Bol bol su içtim.
Bugün sabah
3 yumurtadan loxi omleti (eşimle yarı yarıya paylaştık)
7-8 yeşil zeytin
Başka bir şey midem almadı şimdi bol su içiyorum.
Sevgiler hepinize

Dünü çok beter hasta ve annemin evinde yatakta geçirdim. Zaten grip üşütme arası bir durumdaydım ama önceki gece başlayan ishal krizi beni mahvetti.

Sabah
1 bardak çay
1 fincan türk kahvesi
bol su
haşlanmış 3 dilim küçük patates
1 kase yayla çorbası
sonra ishal geçmeyince bir arkadaştan öğrendiğim tarif ve kesinlikle çok etkili tavsiye ederim. 1/2 muz ve 1 elma rendesi karışıtılıp yeniyor. Püre halinde olması önemli elma mideyi dezenfekte ederken muz ishali önlüyormuş. Öğleden sonra yediğim bu karışımla bugün bu saate kadar tuvalete gitmedim

Neyse sonra taa akşama 1 kase daha yayla çorbası içtim, elmalı muzlu karışımdan yedim ve 2 kaşık pilav annemin zoruyla yedim.
Bol bol su içtim.
Bugün sabah
3 yumurtadan loxi omleti (eşimle yarı yarıya paylaştık)
7-8 yeşil zeytin
Başka bir şey midem almadı şimdi bol su içiyorum.
Sevgiler hepinize