Kızlar ben sabahları çubuk tarçın çayı içiyorum birde.Benim bu diyette birkaç takıldığım konu var.Köy yumurtası bulamıyorum soğuk sıkım zeytinyağıda yani doğal olan şeylere ulaşabilmek şehir hayatında çok zor siz bu konuyu ne yapıyorsunuz???
meyve zaten seker ,meyve suyu cok hızlı kana karısıp kan sekerını yukseltıp rahatsız edıyor ,mumkunse meyveyı posAlı ve 1 tane olarak tuketınce kana karısma hızı azalır rahatsız etmez,mumkunse tarcın serpıstırerek de tatlandırınca daha faydalı oluyor.kızlar ben kitabın tamamını okudum ve 10 gün önce kadar başladım diyete şunu söyleyeyim bu diyet beni acıktırmıyo yani ara öğün yapmıyorum. bi de spor yapsam süper olacak. ben buradan deneyimlerimi paylaşırım , birbirimize destek olursak daha iyi olur, dediğiniz gibi diyetin özü meyve dahil şeker yok, ekmek dahil unlu gıdalar yok, organik beslenmeye özen gösterilecek... ha bu arada meyve suyu da içilmemesi lazım ama ben her sabah 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu içiyorum...
canim illa yiyeceksem bir top sutlu bir top kakaolu yiyorum, ki eminim sutlu olanin icinde yapay suttozu var, kakaolu olan da boyar maddeli falandir:)
hersey yapay be canim artik
ben haftada 1 yada en fazla 2 kez kendime izin verdim dondurmaya, yaz bitene kadar. ama onun disinda agzima meyve ekmek pirinc patates hamur makarna falan surmuyorum
bir de tas devri kitabinda doktor deginmis demiski illa tatli yenmek istiyorsa %70den fazla kakao iceren bitter cikolata az miktarda yenebilir demis. ben bitter manyagi bir insanim oyuzden kis mevsiminde kendime ufak bir parca %70den fazla kakao iceren bitter cikolataya izin verebilirim gibi gorunuyor:) ama ona gore da sporumu artiricam. haftada 3 kere spor salonuna gidiyorum ben
Ayrıca dıyette lezzet var vucut alarm vermıyor dıger sok dıyetlerdekı gıbı.
canım ben hergün yemiştim,iki haftadır bıraktım,kilo hedefin nedir kaç kilo vermeyi planlıyorsun,benim 7-8 kilom kaldı ramazan sonrası daha sıkı davranacağım.ekmek,makarna,pilav kesinlikle yemiyorum bende onlarla sorunum yok ama tatlı görünce dayanamıyorum görmesem canım istemiyor
Bu bahsettıgını bızde bulmakta zorlanıyoruz ama yınede gıdıyor kılolar,aksam sekızden sonra bırsey yememeyeye dıkkat etmelısın ,en ınce noktası bu ve cok onemlı unutma lahana bıle yemek yok.HEle meyve asla. nazariyi aksamlar kizlar,bende bu diyeti uygulamak istiyorum ama bu dogal yag süt yumurta olayi geri cekliyor beni,ben almanyada yasiyorum burda bu ürünleri bulmama imkansiz ötesi :) icimde kaldi bu diyet
sabah tartıldım 72 geldim:) yaşasın günden güne gidiyor kilolar...
sabah 1 yumurta domates salatalık kuru incir kuru kayısı 3 ceviz 5 badem yedim yanında tarçın çayıyla:)