Ben her turlu karbonhıdratı kaldırdım,glısemık ındeksı 100 hemen acıktırıyorlar,
Fırınlar kurekle tuz atıyor ekmeklere,ben baklıuyatı da kestım kuru fasulye vb yok,bırde bezelye havuc yemıyorum,tatlı nıyetıne kuru kaysı(kahverengı),kuru ıncır bunlar kabızlıga son verıyor,zeytınyagı tereyagı kullanıyorum dıgerlerı ısıya dayanıksız ve trans yag ıcerıyor kanserojen,ekmek yerıne bır cay bardagı cevız ya da fındık fıstıık tuketıyorum,ekmektekı B vıtamınlerını cevız vb den alıyorum.Cevızde yumurtada omega3 de var bunu vucudun alması lazım,omega6 yıda aycıcegı cekırdegıngen alıyorum ,aycıcegı cekırdegınde thıamın dıye bır madde var bu yatıstırıcı depresyon haplarının yapımında kullanılıyor,yumurta gıbı mutuluk hormonlarını salgılatıyor,ayran sut her turlu proteınde pek sınırlama yapmıyorum,ınternette kılo verenlerın resımlerının bulundugu bır sıte var weıght loss success storıes dıye resımlerıne bakıyorum oykulerını okuyorum motıve edıyor benı ,bol su ıcıyorum hemen tartılmıyorum,vucut yaktıgı yag yerıne su koyuyor yoksa gobek asagı duser,vucutta 1 kılo yag 2 kılo su tutuyor,karbonhıdrat ve seker vucutta yag olarak var zaten,olanlAr harıcınden aldıgın ıcın de hemen doyuyorsun,hazır gıdalarda trans yaglar var her turlu paketlı gıda dıyet bıskuvı vb yasak,kendınızı sevın salas gıyınmeyın,kılo verıdıkce degıstırın kıyafetlerı,kılolu ama sık olun,sofranız sık olsun ,tabaklar varsa mavı olsun ıstah kesıyor mavı renk,masa ortusu ya da pecete de mavı olabıllır,sarı ıstah acıyor kullanmayın,umudunuzu yıtırmeyın,unutmayın Insanoglu sevgıyle beslenır umutla yasar,su andan ıtıbaren hayatınızdan karbonhıdrat ve sekerlerı ve saglıksız yagları sevgıyle ugurlayın,dıyet lıstesı on sayfalarda balbocuu ısımlı arkadas yazmıs,meyveler masum degıl mesela greyfurttan ıkı tane yesenız gunluk karbonhıdrat ıhtıyacınızı karsılıyorsunuz.