Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

diyet yoldaşlarım (bu lafı çok sevdim) ;
eski_bir_masal arkadaşımızı topiğimizin kaptanı yapalım diyorum ne dersiniz.liste vs. ile ilginecek bilgili birine ihtiyacımız zaten vardı.bu işi gönüllü olarak yapan,emek veren kişi masal olduğuna göre,kaptanımız da o olsun ne dersinizEn Büyük KK:KK66:

en fazla kilo veren mi 1. oluyor yoksa kiloya göre bir oran mı çıkarıyorsunuz...
70 kilo ile 80 kiloda olan iki kişinin kilo verme miktarları farklı olacaktır haliyle:KK6:

Birisi ilk kez bildirim yapan arkadaşları listeye alıyor muyuz bakınca söyler mi bana ?
Cevap almadan sonuçlar yok ona göre :KK1::KK1:

Sevgili Masal, 2 hafta beklenilmesinin sebebi gerçekten aramızda kalıcı, istikrarlı olan kişilerin listeye alınması. O yüzden 2 hafta boyunca menü ve kg bildiriminde bulunan kişiler listeye alınsın demiştik. Diğer zayıflama gruplarında da uygulama bu şekilde yapılıyor. İnsanlar bir kaç gün katılımda bulunup sonra yok olabiliyorlar... Kalıcı olanlar zaten listeye alınacaktır iki haftanın sonunda diye düşünüyorum ama yine de diğer arkadaşlar ne der bilemiyorum. Çoğunluğun söylemine göre karar verirsin...
Sevgilerimle...

Sevgili Masal, 2 hafta beklenilmesinin sebebi gerçekten aramızda kalıcı, istikrarlı olan kişilerin listeye alınması. O yüzden 2 hafta boyunca menü ve kg bildiriminde bulunan kişiler listeye alınsın demiştik. Diğer zayıflama gruplarında da uygulama bu şekilde yapılıyor. İnsanlar bir kaç gün katılımda bulunup sonra yok olabiliyorlar... Kalıcı olanlar zaten listeye alınacaktır iki haftanın sonunda diye düşünüyorum ama yine de diğer arkadaşlar ne der bilemiyorum. Çoğunluğun söylemine göre karar verirsin...
Sevgilerimle...

yaklaşık 10 aydır 60-69 topiğinde yazan biri olarak bu tür durumlar çok yaşanıordı
1-2 gün menü paylaşıp sonra yok olurlardı..
sizler bir de tek tek liste hazırlıyorsunuz ..
emek sarfediyosunuz...
bugün başlamışş biri olsamda bende 2 haftalık sürelerini doldursunlar(dolduralım) derimmm..
listeye girebilme adına 2 hafta azimleee çalışırız hem de:KK66:

en fazla kilo veren mi 1. oluyor yoksa kiloya göre bir oran mı çıkarıyorsunuz...
70 kilo ile 80 kiloda olan iki kişinin kilo verme miktarları farklı olacaktır haliyle:KK6:
ben kilo verme olarak yazdım canım,gerçek liste ve sıralamayı masal yapıyor,o da oranlara göre.cevabı masal vermiş ama ben yine de bana sordun diye yazayım dedim.
aramıza hoşgeldin :KK71:
Sevgilerimle...

katılıyorum canım

diyet yoldaşlarım (bu lafı çok sevdim) ;
eski_bir_masal arkadaşımızı topiğimizin kaptanı yapalım diyorum ne dersiniz.liste vs. ile ilginecek bilgili birine ihtiyacımız zaten vardı.bu işi gönüllü olarak yapan,emek veren kişi masal olduğuna göre,kaptanımız da o olsun ne dersinizEn Büyük KK:KK66:

Canım, zaten kaptanımız Masal arkadaşımız. Emeğine gönlüne sağlık Masal'ın....

Biraz özel olacak ama çok merak ettim, avatardaki resim senin kendi resmin mi?
O kadar çok ışık saçıyorsun ki... İyi ki aramızda varsın..........

merhaba arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım ve bildirimde bulunmuştum ama araya tatil girdi nete giremedim.baştan başlayayım dedim bildirime. bu diyete başlayalı 3 hafta oldu 2 kilo verdim tatildede mecburi kaçamaklar yaptım. bugünden sonra kesin uyuyorum diyete.
Bildirim:16.09.2011
Rumuz:acemiyazar2011
Başlangıç kg:63
Geçen hafta: 64
Bu hafta:63
Fark: -1
Toplam fark:-1
Beden:42
Spor: 40 dk yürüyüş- 20 dk plates
Boy:168 cm
Hedef:55
hadi hayırlısı bende girerim listenize umarım

kızlar evde sirke yapmayı denedim, çok keskin bi tadı olmuş bekledikce sakinleşir umarım:KK1:
dün markette sirkenin içindekilere baktım, bi sürü katkı maddesi vardı, bir de şu E 223 flndı hep. genelde kanserojen oluyo E li şeyler.
ve hazır her türlü gıdada bulunuyo.
üzüm ve su kullandım sadece, inş güzelleşir tadı

bugünkü menüm
1. öğün:1 yumurtalı omlet, biraz peynir,biraz fıstık, 1 domates
2. öğün:biraz zeytinyağlı pırasa, keten tohumlu yoğurt
3. öğün: tavuk sote,salata, yoğurt

Canım, zaten kaptanımız Masal arkadaşımız. Emeğine gönlüne sağlık Masal'ın....

Biraz özel olacak ama çok merak ettim, avatardaki resim senin kendi resmin mi?
O kadar çok ışık saçıyorsun ki... İyi ki aramızda varsın..........
hiç konusu olmamıştı da,o bakımdan bilemedim.pot mu kırdım ben şimdi :kk77:

evet canım kendi resmim,çok teşekkür ederim :KK69:
Elimden geleni her zaman yaparımm :KK16::KK16:
Teşekkür ederim kızlar .. :KK16:
:KK70::KK71:
merhaba arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım ve bildirimde bulunmuştum ama araya tatil girdi nete giremedim.baştan başlayayım dedim bildirime. bu diyete başlayalı 3 hafta oldu 2 kilo verdim tatildede mecburi kaçamaklar yaptım. bugünden sonra kesin uyuyorum diyete.
Bildirim:16.09.2011
Rumuz:acemiyazar2011
Başlangıç kg:63
Geçen hafta: 64
Bu hafta:63
Fark: -1
Toplam fark:-1
Beden:42
Spor: 40 dk yürüyüş- 20 dk plates
Boy:168 cm
Hedef:55
hadi hayırlısı bende girerim listenize umarım

canım seni hatırlıyoruz tabiki,1 kg fark çok güzel tebrik ederim :KK70:

DUN YEDIKLERIM
kalkınca:1 BARDAK maydanoz lımon kuru
1.öğün 1yuımurtalı salata peynır avuc ıcı kadar 7 zeytın domates salatalık
ara 1 avuc badem
2.öğün yarım yaglama sebıt 1 dolma pırınclı zeytınyaglı ancak bu kadarla atlatabıldım ardından 45 dakka hızlı yruyus yaptım
3.öğün 1 ızgara balık 4 kasık zeytınyaglı pırasa salata
su 3 lıtreye yaklasmıstır

arkdaşlar yemek miktarlarını tabak ölçüsü sanırım..
belirli bir kısıtlama yok..
et yemekleri içinde mi bu geçerli..
doyana kadar yemek mi lazım...
birde acıkmadan yememek mi lazımm..
yanımda süt getirmiştim mesela henüz açlık hisstmiyorum ama,içmeyeym mi yanii:44:

sadece omega- 3 konusunu çözemedim. kitapta bununla beraber güçlü bir antioksidan kullanın diyor. hepiniz omega 3 kullanıyormusunuz ben emin olamadım. araştırdım belgesine bakın yoksa yarar yerine zarar getirir diyor. biz belgesinden ne anlayacağız

arkdaşlar yemek miktarlarını tabak ölçüsü sanırım..
belirli bir kısıtlama yok..
et yemekleri içinde mi bu geçerli..
doyana kadar yemek mi lazım...
birde acıkmadan yememek mi lazımm..
yanımda süt getirmiştim mesela henüz açlık hisstmiyorum ama,içmeyeym mi yanii:44:

Belli bir ölçü yok.
Doyana kadar yiyebilirsiniz diyor karatay..

Süt ve ayranın sakıncası yok inisülin direncini arttırmadığından istediğin zaman içebiliyorsun.
Ama aç değilsen içme bence boşuna.

X