- 6 Aralık 2010
- 7.793
- 0
Sevginizle ve azminle hoş geldiniz aramıza...
teşekkür ederim arkadaşlar...
böyle karşılanmak ne güzell
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevginizle ve azminle hoş geldiniz aramıza...
diyet yoldaşlarım (bu lafı çok sevdim) ;
eski_bir_masal arkadaşımızı topiğimizin kaptanı yapalım diyorum ne dersiniz.liste vs. ile ilginecek bilgili birine ihtiyacımız zaten vardı.bu işi gönüllü olarak yapan,emek veren kişi masal olduğuna göre,kaptanımız da o olsun ne dersiniz
en fazla kilo veren mi 1. oluyor yoksa kiloya göre bir oran mı çıkarıyorsunuz...
70 kilo ile 80 kiloda olan iki kişinin kilo verme miktarları farklı olacaktır haliyle
Birisi ilk kez bildirim yapan arkadaşları listeye alıyor muyuz bakınca söyler mi bana ?
Cevap almadan sonuçlar yok ona göre
Yüzdeleri hesaplıyoruz.
Yüzdelere göre oluyor sıralamamız.
Sevgili Masal, 2 hafta beklenilmesinin sebebi gerçekten aramızda kalıcı, istikrarlı olan kişilerin listeye alınması. O yüzden 2 hafta boyunca menü ve kg bildiriminde bulunan kişiler listeye alınsın demiştik. Diğer zayıflama gruplarında da uygulama bu şekilde yapılıyor. İnsanlar bir kaç gün katılımda bulunup sonra yok olabiliyorlar... Kalıcı olanlar zaten listeye alınacaktır iki haftanın sonunda diye düşünüyorum ama yine de diğer arkadaşlar ne der bilemiyorum. Çoğunluğun söylemine göre karar verirsin...
Sevgilerimle...
ben kilo verme olarak yazdım canım,gerçek liste ve sıralamayı masal yapıyor,o da oranlara göre.cevabı masal vermiş ama ben yine de bana sordun diye yazayım dedim.en fazla kilo veren mi 1. oluyor yoksa kiloya göre bir oran mı çıkarıyorsunuz...
70 kilo ile 80 kiloda olan iki kişinin kilo verme miktarları farklı olacaktır haliyle
Sevgili Masal, 2 hafta beklenilmesinin sebebi gerçekten aramızda kalıcı, istikrarlı olan kişilerin listeye alınması. O yüzden 2 hafta boyunca menü ve kg bildiriminde bulunan kişiler listeye alınsın demiştik. Diğer zayıflama gruplarında da uygulama bu şekilde yapılıyor. İnsanlar bir kaç gün katılımda bulunup sonra yok olabiliyorlar... Kalıcı olanlar zaten listeye alınacaktır iki haftanın sonunda diye düşünüyorum ama yine de diğer arkadaşlar ne der bilemiyorum. Çoğunluğun söylemine göre karar verirsin...
Sevgilerimle...
diyet yoldaşlarım (bu lafı çok sevdim) ;
eski_bir_masal arkadaşımızı topiğimizin kaptanı yapalım diyorum ne dersiniz.liste vs. ile ilginecek bilgili birine ihtiyacımız zaten vardı.bu işi gönüllü olarak yapan,emek veren kişi masal olduğuna göre,kaptanımız da o olsun ne dersiniz
hiç konusu olmamıştı da,o bakımdan bilemedim.pot mu kırdım ben şimdiCanım, zaten kaptanımız Masal arkadaşımız. Emeğine gönlüne sağlık Masal'ın....
Biraz özel olacak ama çok merak ettim, avatardaki resim senin kendi resmin mi?
O kadar çok ışık saçıyorsun ki... İyi ki aramızda varsın..........
Elimden geleni her zaman yaparımm
Teşekkür ederim kızlar ..
merhaba arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım ve bildirimde bulunmuştum ama araya tatil girdi nete giremedim.baştan başlayayım dedim bildirime. bu diyete başlayalı 3 hafta oldu 2 kilo verdim tatildede mecburi kaçamaklar yaptım. bugünden sonra kesin uyuyorum diyete.
Bildirim:16.09.2011
Rumuz:acemiyazar2011
Başlangıç kg:63
Geçen hafta: 64
Bu hafta:63
Fark: -1
Toplam fark:-1
Beden:42
Spor: 40 dk yürüyüş- 20 dk plates
Boy:168 cm
Hedef:55
hadi hayırlısı bende girerim listenize umarım
hiç konusu olmamıştı da,o bakımdan bilemedim.pot mu kırdım ben şimdi
evet canım kendi resmim,çok teşekkür ederim
selam kızlar; bende karatay diyetini uygulamak istiyorum,yardımlarınızı bekliyorum...
arkdaşlar yemek miktarlarını tabak ölçüsü sanırım..
belirli bir kısıtlama yok..
et yemekleri içinde mi bu geçerli..
doyana kadar yemek mi lazım...
birde acıkmadan yememek mi lazımm..
yanımda süt getirmiştim mesela henüz açlık hisstmiyorum ama,içmeyeym mi yanii:44: