- 21 Nisan 2010
- 2.117
- 8
Roportajllarında gordum ben canım doktorlar sııtesındekı roportajlarında.
tamam içiim o zaman saol cnm
Öncelikle hoş geldiniz forumumuza...
Kg bildirimi bu cuma yapılacak, Ben yarın takrar yayınlayacağım bildirim cetvellerini.. Diyet grupları/ admin bölümünde kg cetveli olşturma sayfasını açınız orada anlatılıyor, verilen siteye giriniz, işlemlerinizi yapınız, adresi kopyalayınız, bu forumun üstündeki forurum actions/ profil düzenleme/ imza kutucuğuna kopyalayınız.
Sevgiyle kalınız........
tşk ederim bilgilendirme için
Menü:
Kalkınca:
1.öğün:
2. Öğün:
3. Öğün:
Sıvı:
Spor:
Arkadaşlar lütfen herkes her gün menü bildirimini bu şemeya göre verirse daha iyi olacak. Menüleri öğün, öğün olarak değil de toplu bir şekilde verirsek yorumlar daha sağlıklı olacak. Tüm gün ne yediğimizi, kalorisini vs bir arada görelim. Bir de alınan sıvı da çok önemli, bunu da sporu da belirtelim.
Bildirim:
Rumuz:
Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark: + veya -
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Cuma günü bildirimde bulunan herkes listeye alınacaktır. Lütfen herkes yukarıdaki bu şemaya, sıralamaya göre bildirimde bulunsun ki Masal arkadaşımıza kolaylık olsun. Bu msj dan kopyala yapıştır şeklinde doldurabilirsiniz.
Haydi bayanlar kim tutar bizi. Ben eminim ki daha sağlıklı, daha ince, daha fit ve güzel bir beden bizi bekliyor. Sağlıcakla ve mutlulukla kalalımmmmmmmmmm........... Başarılarımız daim olsunnnnnn...........
saol cnm yarın ben de bildiricem inş.
Evet ben de ona da güvenerek rahattım zaten, ama hocanın cevabına bakayım, devam et derse edeceğim. Çünkü az kilo veriyorum.
hocaya nerden soru soruosunuz bi türlü bulamadım