- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 43
- 47
onthebeach neredesin
Hoş geldın cnm. Valla grup dağıldı 2 kişi kaldık .bende cumartesıden ıtıbaren başladım yıne tam gaz.kAratayla Verdıgın kıloları kolay kolay almıyorsun cnm. 2 gun dıkkat et 61 olursun yıne :)selam tatlım şimdi gördüm mesajını, 2 hafta izne çıkmıştım, yurtdışında olduğum için de hiç giremedim sohbete... çok şükür herşey yolunda herkesi çok özledim, herkes inceldi mi? Ben kilo alıp geldim ama kaldığım yerden devam edicem yine, yarın sabah tartılıp kilomu da bildiririm
Öğünlerin yeri değişmiş bugün canım..Iyı aksamlar.gıttım 1 saat Yürüdüm geldım bırazdan ütü yapacagım. Sabah Çorba, cıger kavurma ve salata yedim, aksama Karatay kahvaltısı yapacagım yanına yogurtlu ıspanak.
Hoşgeldin, nereleri gezdin canım, neler yedin bakalım ..selam tatlım şimdi gördüm mesajını, 2 hafta izne çıkmıştım, yurtdışında olduğum için de hiç giremedim sohbete... çok şükür herşey yolunda herkesi çok özledim, herkes inceldi mi? Ben kilo alıp geldim ama kaldığım yerden devam edicem yine, yarın sabah tartılıp kilomu da bildiririm
Afiyet olsun, yediklerini oynayarak yakmışsındır da bu saatte uyumayarak büyüme hormonunu etkiliyorsun.. O da çok önemli kilo vermede.. Önemli bir mazeret yoksa erken uyumalıyızIyi geceler, herkesin anneler günü kutlu olsun
Sabah esim kahvalti hazirlamisti simit de almışyarim simit yedim
Aksam kınamız vardı menu cok fenaydi hic yazmiyim lafin kısası kötü bir gündü tek avuntum çok oynadim yakmisimdir heralde
Hoşgeldinselam tatlım şimdi gördüm mesajını, 2 hafta izne çıkmıştım, yurtdışında olduğum için de hiç giremedim sohbete... çok şükür herşey yolunda herkesi çok özledim, herkes inceldi mi? Ben kilo alıp geldim ama kaldığım yerden devam edicem yine, yarın sabah tartılıp kilomu da bildiririm
afiyet olsunIyı aksamlar.gıttım 1 saat Yürüdüm geldım bırazdan ütü yapacagım. Sabah Çorba, cıger kavurma ve salata yedim, aksama Karatay kahvaltısı yapacagım yanına yogurtlu ıspanak.
özel bir durum yok sanırım biraz dinlenip dönecekler bence buradaki destek cok önemliÖğünlerin yeri değişmiş bugün canım..Afiyet olsun..
Ben de sabah güzel bir kkk yaptım akşama Allah kerim
Ya gerçekten grup niye dağıldı, herkes bir anda yok olmuş.. Ben kaçırmışım o kısmı..
haklısın kınamız vardı malum akşam eşimle kritik yaptık laf lafı açtı geç yattımAfiyet olsun, yediklerini oynayarak yakmışsındır da bu saatte uyumayarak büyüme hormonunu etkiliyorsun.. O da çok önemli kilo vermede.. Önemli bir mazeret yoksa erken uyumalıyız
tesekkur ederım cnm. Evet bıraz degıstırfım. Arada ıyı oluyor :))Öğünlerin yeri değişmiş bugün canım..Afiyet olsun..
Ben de sabah güzel bir kkk yaptım akşama Allah kerim
Ya gerçekten grup niye dağıldı, herkes bir anda yok olmuş.. Ben kaçırmışım o kısmı..
Tesekkur ederım cnm.afiyet olsun
Keskinlikle Katılıyorum cnm. Buraya yazma korkusuyla Nasılda dıkkat edıyoruz yedıklerımıze :)özel bir durum yok sanırım biraz dinlenip dönecekler bence buradaki destek cok önemli
Canlandıralım tabıkısıde.:))
Tekrar hoşbulduk
Sabah 62.5 tartıldım yani 1.5 kg fazlayım... çok normal çünkü 2 hafta amerikadaydım, muhteşem yemekler, ancak tabi büyük porsiyonlar ve çok yüksek karbonhidrat aldım... tatillerde dikkat edemiyorum ama bu sefer çok hareket ettim yürüyüşümü akşatmadım... normalde bu tatilden 5-6 kg ile dönerdim yürüyüş sayesinde 1.5 kilo ile kurtarmışım...
ZO2718 Akasya pegasus07 yenidencan ve diğerleri sizlerde kilo durumları nasıl? yeniden anlandıralım mı buraları ?
tesekkur ederım cnm. Evet bıraz degıstırfım. Arada ıyı oluyor :))
Bılmıyorum cnm bende nıye dağıldı . Sanırım yoruldular dıyetten. :)
Tesekkur ederım cnm.
Keskinlikle Katılıyorum cnm. Buraya yazma korkusuyla Nasılda dıkkat edıyoruz yedıklerımıze :)
Canlandıralım tabıkısıde.:))
Cnm bı ara saldım kendımı 65 İ gordum. Sımdı 63,8 kg gelıyorum. Bır 5 kg daha verebılseydım ah ne guzrl olurdu :))
Havalar ısındı artık her fırsatta çıkıyorum bende. Akşamları eşım gelırse onunlada yuruyeyım artık. 10 km Yürüyüşe yagmı dayanır :)biraz yürüyüşü arttırma imkanın olur mu? en iyi o çözüyor beni, günde 10 km yürüyünce yağlar dayanamıyor
Canım ben 98 kg dan 66 kg düştüm sonrada bazı sebeplerden dolayı tam 6-7 ay düzensiz ama sağlıklı beslenmeye çalıştım tekrar 76 kg oldum şuanki kilom en son 72 kg idi
Merhaba cnm. Başlarda zorlanabılırsın, sakın yapamıyorum deme. Yılların alışkanlıklarından vazgeçmek kolay olmuyor.aralarda kefır iç tok tutuyor. Yemekten 4 saat sonra yağ yakıyor vücut en az 5 saat ara vermeye çalış.ögunlerını kısma kahvaltını doyarak ye.zaten ıyı bır Karatay kahvaltısı yaparsan en az 5 saat acıkmıyorsan.eger acıkırsan 2,5 öğün yapabılırsın tabıkı. Düzene oturana kadar sonra 2 ögunle devam edersin. Kılolar gıttıkce heves gelır sanada.:))merhaba. ben karatay diyeti yapmak istiyorum ama bir türlü oturtamadım düzeni. sabah karatay yapsam da öğlen ve akşamı ayarlayamıyorum. eskiye göre çok iyiyim ekmek konusunda ama karatayı tam olarak başaramadım.
şimdi yeniden başlamak istiyorum. ama yemek saatlerim şöyle olabilir 08.30, 13.00 ve 19.00. ya da 2,5 öğün yapsam sabah, ara ve akşam. bana tavsiyede bulunabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?