Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Miyav_su Canım yeni tarzın çok yakışmış, e o kadar kiloları da verince sen cool takılacaksın ben değil
Günaydın canım teşekkür ederim ben bu kadını bayılıyorum daha önceki resmimdeki aynı kadın instgramdan takip ediyorum Pın up& rocakbilly tarzı yani 1960&1970 o tarzın mankenliğini yapıyor ve çok ama çok beğeniyorum bu hatunu zayıflarsam o tarz giyinmek istiyorum tabi dövmesiz kaşımı Bile zor aldırıyorum

Canım bizim tiroit sorunumuzda var ya o yavaşlatıyor hele benim insülin direnci ve diyabette olunca çok kötü yapıyor

Canım bizim tiroit sorunumuzda var ya o yavaşlatıyor hele benim insülin direnci ve diyabette olunca çok kötü yapıyor
Canım benim insulunim 16 çıktı. Doktor ekmek tahıl yeme en az yarim saat yürü dedi ama ben pzt sali Anca yürüdüm

Canım benim insulunim 16 çıktı. Doktor ekmek tahıl yeme en az yarim saat yürü dedi ama ben pzt sali Anca yürüdüm
En ufak kaçamak bizi başa sarıyor Canım benimde 28 idi şuan 5.5 oldu ama etkiliyor bizim çok ama çok sıkı yapmamız lazım biliyorum zor ama ben çok sıkı idim çok salmaya başladım bebiş nasıl iyi mi sen çalışıyor Musun Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…