Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkese günaydın kızlar diyetten sıkıldım ayni şeyleri yemek istemiyorken değişik bir şey bulabilirmiyim diye biraz gezindim ve elma diyeti diye bir şey duydum çok uçuk rakamlardan bahsediyorlar üstelik bu rakamları verme vaadi değil bunları direk verdiklerini yazmışlar sayfa sayfa baya bir gezindim ve inanamadım belki bir kaç gün denerim yapabilirmiyim bilmiyorum

Te
Tebrik ederim canım maşallah Ben de tartildim sabah 98.6 geldim.

Günaydinnn
Kızlar tartildim 81.6 yım
Bugün diyetteki 30. Günüm ve ben toplamda 5 kg verdim
Sizler olmasaydiniz başaramazdim coktan birakmistim

Hedefim nisan sonunda 80 olmak
Maşallah canım Çok güZel gidiyorsun. İnşallah istediğin kiloya bir an önce kavusursun.

Canım ben senin gibi bulgur da yemiyorum afiyet olsun sana zaten hafta içi hep is yerindeyiz hafta sonu bari sevdiklerimizi yiyelim. maşallah sana çok güzel gidiyorsun ama geçen haftaki kacamagim beni yavaşlattı galiba yarim kilo vermişim.annemde Bazlama yemiştim

Günaydinnn
Kızlar tartildim 81.6 yım
Bugün diyetteki 30. Günüm ve ben toplamda 5 kg verdim
Sizler olmasaydiniz başaramazdim coktan birakmistim

Hedefim nisan sonunda 80 olmak
Canım benim çok sevindim.başladığın ilk günü hatırlıyorum.verebilir miyim devam ettirebilir miyim diye endişeliydin.bak 1 ay ve 5 kilo uçup gitmiş.daha nice 5 kilolalara inşallah

Canım benim çok sevindim.başladığın ilk günü hatırlıyorum.verebilir miyim devam ettirebilir miyim diye endişeliydin.bak 1 ay ve 5 kilo uçup gitmiş.daha nice 5 kilolalara inşallah
Ayyy evet ya yapabilir miyim diyordum.burda olmasam zaten yapamazdim sizlerin destegi olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…