Tamamen yasak glisemik endeksi 100 pirinçle aynı canım.Eve asla sokulmayacaklar arasında.kızlar bir sorum var patates tamamen mi yasak yoksa haşlanmış patates sınırlı mı?
Tebrik ederim canım maşallah Ben de tartildim sabah 98.6 geldim.Günaydın kızlar.
Dün her hafta sonunda olduğu gibi bilgurla yapılan batırık yedim hem de doyasıya.Birkaç gündür wc ya çıkamıyorum. Sabah tartıldım 97.3 .Wc sorunu olmasa belki daha az çıkaçağım ama olsun Allah bereket versin.
Maşallah canım Çok güZel gidiyorsun. İnşallah istediğin kiloya bir an önce kavusursun.Günaydinnn
Kızlar tartildim 81.6 yım
Bugün diyetteki 30. Günüm ve ben toplamda 5 kg verdim
Sizler olmasaydiniz başaramazdim coktan birakmistim
Hedefim nisan sonunda 80 olmak
Canım ben senin gibi bulgur da yemiyorum afiyet olsun sana zaten hafta içi hep is yerindeyiz hafta sonu bari sevdiklerimizi yiyelim. maşallah sana çok güzel gidiyorsun ama geçen haftaki kacamagim beni yavaşlattı galiba yarim kilo vermişim.annemde Bazlama yemiştimGünaydın kızlar.
Dün her hafta sonunda olduğu gibi bilgurla yapılan batırık yedim hem de doyasıya.Birkaç gündür wc ya çıkamıyorum. Sabah tartıldım 97.3 .Wc sorunu olmasa belki daha az çıkaçağım ama olsun Allah bereket versin.
Canım benim çok sevindim.başladığın ilk günü hatırlıyorum.verebilir miyim devam ettirebilir miyim diye endişeliydin.bak 1 ay ve 5 kilo uçup gitmiş.daha nice 5 kilolalara inşallahGünaydinnn
Kızlar tartildim 81.6 yım
Bugün diyetteki 30. Günüm ve ben toplamda 5 kg verdim
Sizler olmasaydiniz başaramazdim coktan birakmistim
Hedefim nisan sonunda 80 olmak
Yarım kilo yarım kilodurAcaba regl ile ilgisi olabilir miki? Daha bitmedi ama bilemiyorum. Yarın biter sanırım.
Sagol cnm insMaşallah canım Çok güZel gidiyorsun. İnşallah istediğin kiloya bir an önce kavusursun.
Ayyy evet ya yapabilir miyim diyordum.burda olmasam zaten yapamazdim sizlerin destegi olmasaCanım benim çok sevindim.başladığın ilk günü hatırlıyorum.verebilir miyim devam ettirebilir miyim diye endişeliydin.bak 1 ay ve 5 kilo uçup gitmiş.daha nice 5 kilolalara inşallah
Tamam canım bitince 2 gün sonra bir tartilayim inşallah veririm daha yolum uzun malum. Sagolasin desteğin için.Yarım kilo yarım kilodur
Regl bitiminden 2-3 gün sonrası gerçek kilo diyorlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?