Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afıyet olsun cnm. Cok guzel
Kılonu merakla beklıyorum :)
Sağol canım.Bende çok merak ediyorum.Çok strese girdim.Son birkaç kilo yanlış birşey yiyeceğimde, diyetim bir hafta daha uzatacak diye ödüm kopuyor resmen.Biran evvel bitirip oklavayı elime almak istiyorum

Kan verddin mi canım. Değerlerine baktirdin mi acaba.

yine biz yine kaçamaksonra niye veremiyoruz diye isyanbende bugün kaçırdım kayin valdemler zorla yedirdi oysa herşey ne güzel başlamıştı sabah erken kilasik karatay kahvaltısı. öğlen az tavuk,salata herşey güzeldi ama akşam buaraya gelince kayinvaldemler zorla bugünlük ye bugunluk ye diye baskı ısrar bozdurdular bana ooffff mantı yedim bir tabak bol yoğurtlu tereyağlı

Aynen arkadaşım sorma.sabah ben de nasıl kararlıydım ya offff.
Tahlil sonuçların çıktı mı senin

sag ol canim ..telden kopyalama yapamamdimi.pcdenmi girmek gerekiyor..ay daha ben coklu alinti yapmayibeceremiyorum :)
merak etme canım bende daha çoklu alıntı yapamıyorum bende öyle tahmin ettim tatlım belki kopyalama yapamamissindir diye tahmin edip ekledim

Sağol canım.Bende çok merak ediyorum.Çok strese girdim.Son birkaç kilo yanlış birşey yiyeceğimde, diyetim bir hafta daha uzatacak diye ödüm kopuyor resmen.Biran evvel bitirip oklavayı elime almak istiyorum
Cok ıyı verıyorsun cnm maşallah. Sakın stres yapma, azıcık kaldı zaten :)

Herkese iyi aksamlar
Kotu bir hafta gecirdigimi yazmistim
Yarin ilk basladigim zamanlardaki hırs ve kararlilikla karataya devamhedefime ulasana kadarda durmak yok
Yuruyusume aksamlari leslie 3 mil i eklicem insallah. videosunu izledim yapmayi dusunuyorum yapan varsa nasil bir etkisi var yazarsa sevinirim.

Kilo verenleri tebtik ediyorum kendim vermosim gibi seviniyorum inanin

Kilo guncellememi oğlusumu uyutup yapicam

Aa iyi hatırlattın.ben bi ara yapmıştım.acayip işe yarıyor ve çok zevkli.
Arkadaşım şu an diyet+leslie ile 7 kilo verdi bir ayda

Merhaba kızlar ben geri döndüm. Öyle bir sıkıntı geldi geçti gibi. Ben bazı hormon ilaçları kulaniyorum sanırım bunlardan da biraz böyle kafa gidik. Ben sadece sabah kahvaltılarını 1-2 dilim tam bugday ekmek yiyerek devam etmeye karar verdim. Yada canım istemediğinde yemiycem. Kilom ne yazık ki bir artı bir eksi gidip geliyor buda moral bozucu ama yapıcak bişey yok. Metabolizma sıfır. Her gün yedikerimi yazmaya devam edeceğim bu çok motive edici çünkü. Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…