Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Evet bu dediğinde doğru canım

Canım incirin glisemik endeksi 40 neredeyse nohutla aynı.Nohut sınırlı yeniyor kilo vermeni bu hafta o etkilemiş olabilir.Çünkü çok tatlı.Bu hafta çok güzel beslendin bence başka bir sebebi olamaz.Moralini bozma inşallah haftaya toplu verirsin.

Ben de dün d vitamini kırıp içmiştim onun etkisi olabilir bak midemin öyle kazandığını hissetmedim hiç şimdiye kadar .
D vitamini açıktırmaz canım d vitamini zeytinyağı na karıştır iç Demir kullanıyorsan limon ile tüket direk kana karışıyor benim d vit 28 idi şuan 50 oldu aslında 100 olması lazım

Canım başka tartıda tartıl olmaz mı

D vitamini açıktırmaz canım d vitamini zeytinyağı na karıştır iç Demir kullanıyorsan limon ile tüket direk kana karışıyor benim d vit 28 idi şuan 50 oldu aslında 100 olması lazım
Aa öle mi çok uzağım canım 7 çıkmıştı benim doktor ampul verdi 2 tane 1 ay arayla kir iç diye tekrar tahlil yaptiracaktim sağlık ocağı yapmadı yapılmıyor bizde diye. Ayağım toparlarsa bi çözümüne bakicam istanbulda yaisyorim hastaneler malum sıra bulmak imkansız

Günaydın canım bak sebeplerini sen söylemişsin git bakalım bir uzmana sıkma canını

Bugün bol hareket edersen verirsin canım bazen insanın canı çekiyor böyle düşünerek yemeden seni suçluluk psikolojisine itmez ve kaldığın yerden devam edersin

Diğer kızlara dediğim gibi sende başka bir tartıda tartıl canım bakalım sonuç ne olucak

Herkese mutlu hafta sonları
Bu hafta cok kacamagım oldu
Tartiya hazirlikli ciktim 67.1 im suan +600 Hergun yurudum belki ondandir 1 kg in ustunde almisimdir diyordum. Kendime ceza verdim nisan sonuna kadar 65 i gorucem baska yolu yok
Mutlu sağlıklı haftasonu canım hadi bakalım bende 70 kg görmek istiyorum

Karatay 100 istiyor canım Buda kilo vermeye engel benim 50 oldu şükür Mayıs sonuna kadar umarım 100 bulur kilo vermem hızlanacak iyi olucak benim için

Birde ama cevap yazsaniz motivasyona ihtiyacım var sekere fazlasi ile bağımlıyım diyeti yapmaya korkuyorum
Canım benim en olmayacak günde geldin ondan :)))
Hoşgeldin.
Bugün sayfa can pazarı.
Şeker isteği karatayla inanılmaz derecede düşüyor.arada tarçınlı kahve gibi içeceklerimiz var.bi günde hepsini toparlayamayız.bi kaç gün takıl sonrası çorap söküğü zaten.

Hosgeldin
Lahmacun ay da 1 tane yenebiliyor fazlasi kaçamak oluyo.
Kahvaltini cok guzel yapmissin afiyet olsun
Ayda 1 yenebilen yiyecekler var buğday nohut bezelye 1 lahmacun veya lavaş
Haftada 1 kez abartmadan bulgur yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…