Senin yanında solda sıfır en iyi rakam senin maşallahtebrik ederim cok iyi vermissin
Evet bu dediğinde doğru canımtatlım bendr
tatlim zaten diyet icerisinde iken bunu yaptigin için sen o ödem atanlar gibi bir haftada 2 kilo gormessin canım benim zaten karatay yapiyordun odemin yoktu ve giden yağ oldu 400gr yağ vermek çok güzel canım ve duraklamaya girmiştik zaten bunu yapmasan belki 50gr bile gitmiycelti biliyorsun bende son iki hacta gr oynamadı ve bende dukan yaptigim hafta zaten güzel verdim ona ragmen ayim doldugumda giden tam 3 kiloydu aynı yani canım yapmasak 2 yada 2.5 gitmiş olacaktı 3 yine iyi
Canım incirin glisemik endeksi 40 neredeyse nohutla aynı.Nohut sınırlı yeniyor kilo vermeni bu hafta o etkilemiş olabilir.Çünkü çok tatlı.Bu hafta çok güzel beslendin bence başka bir sebebi olamaz.Moralini bozma inşallah haftaya toplu verirsin.canım ben normalde bir kaç ceviz sabahlari yiyorum onun disinda diyet boyunca kuru yemiş yememeye çalıştım gecen hafta ogunlerde bir kac kez badem fıstık yedigim oldu tabi bu hafta da regle oldum reglede ben çok tatlı krizi yasiyorum onun için 3 gündür kahvaltimi 2-3 incir ve ceviz ile yapiyorum ama normalde hep klasik kahvalti ve 3 ceviz yerim sabah baska da kuruyemis yemem canım reglem bitince yine öyle yapicam
D vitamini açıktırmaz canım d vitamini zeytinyağı na karıştır iç Demir kullanıyorsan limon ile tüket direk kana karışıyor benim d vit 28 idi şuan 50 oldu aslında 100 olması lazımBen de dün d vitamini kırıp içmiştim onun etkisi olabilir bak midemin öyle kazandığını hissetmedim hiç şimdiye kadar .
Çok şaşırdım canım tartı bozuk olabilirmi ki.Belki su tutma dönemindesindir.Bir kaç güne toplu bir düşüş görürsün inşallah.Nerde yanlış yapıyoruz bebeğim yaaaa
Canım başka tartıda tartıl olmaz mıtartı benle dalga geçiyor sanırım çıldiracağım 3.hafta olacak hala dejavu yaşıyorumhafta içi tartiliyorum 68.8 çıkıyorum hafta sonuna daha da gidecek diyorum pazar tartiliyorum 69.2 bu tam 3 haftadır böyle devam ediyor ve daha dün yine 68.8 diyen tartı bu sabah 69.2 çıktı artık deliricem
Aa öle mi çok uzağım canım 7 çıkmıştı benim doktor ampul verdi 2 tane 1 ay arayla kir iç diye tekrar tahlil yaptiracaktim sağlık ocağı yapmadı yapılmıyor bizde diye. Ayağım toparlarsa bi çözümüne bakicam istanbulda yaisyorim hastaneler malum sıra bulmak imkansızD vitamini açıktırmaz canım d vitamini zeytinyağı na karıştır iç Demir kullanıyorsan limon ile tüket direk kana karışıyor benim d vit 28 idi şuan 50 oldu aslında 100 olması lazım
Önce senin istek ve başarın canım tebrik ederimSalı günü 53.9 ile başladım
Pazar 52.1
Uzun zaman sonra ilk kez bu kadar iradeli gidiyorum kızlar sizin sayenizde bisi yerken buraya yazicam diye yemiyorum.
Günaydın canım bak sebeplerini sen söylemişsin git bakalım bir uzmana sıkma canınıGunaydin kizlar
Tartildim 83.8 geldim 400 gr almisim
Oysaki gecen hafta sadece 1 kere lahmacun yemistim bir de bigun 2 kasik bulgur pilavi
Niye boyle oldu
Kuruyemis bile yemiyorum
Olmazsa bir endokrinologa gitmeyi dusunuyorum.zaten pcos var bir de gebelik sekeri vardi hamileyken
Belkide troid sorunum var bilmiyorum
Canim sikildi
Bugün bol hareket edersen verirsin canım bazen insanın canı çekiyor böyle düşünerek yemeden seni suçluluk psikolojisine itmez ve kaldığın yerden devam edersinGünaydın kizlar
Dün biraz kaçamak yaptim annemde. Çok acikmisim. Bebek çocuklar derken kendimi unutmuşum galiba. Bazlama yedim tereyağ ile. Bunu yemedigim lahmacun niyetine sayıyorum ve diyetime mutlulukla devam ediyorum. Yarın tartilacagim. Bugün fazla çıkacak dünden dolayı. Hamur su tututuyor vücutta. İnşallah yarına kadar vermis olurum.
Diğer kızlara dediğim gibi sende başka bir tartıda tartıl canım bakalım sonuç ne olucakEki Görüntüle 1983031 Günaydın arkadaşlar. Bu hafta 63,1 geldim. 1,1 kg eksılmışim ve regl oldum etkısı varmı bılmıyorum. Mıyavsu cnm tartı herkese ıyı bana kötü, bı benı fazla çıkarıyor :))
Elalıs cnm üzülme sakın. Mutlaka kıracaksın o ınadı. Karatay candır cnm. Cektıgın ezıyete degmedı. Kızlar öğleden sonra kılomu lısteye eklerım.
Mutlu sağlıklı haftasonu canım hadi bakalım bende 70 kg görmek istiyorumHerkese mutlu hafta sonları
Bu hafta cok kacamagım oldu
Tartiya hazirlikli ciktim 67.1 im suan +600 Hergun yurudum belki ondandir 1 kg in ustunde almisimdir diyordum. Kendime ceza verdim nisan sonuna kadar 65 i gorucem baska yolu yok
Karatay 100 istiyor canım Buda kilo vermeye engel benim 50 oldu şükür Mayıs sonuna kadar umarım 100 bulur kilo vermem hızlanacak iyi olucak benim içinAa öle mi çok uzağım canım 7 çıkmıştı benim doktor ampul verdi 2 tane 1 ay arayla kir iç diye tekrar tahlil yaptiracaktim sağlık ocağı yapmadı yapılmıyor bizde diye. Ayağım toparlarsa bi çözümüne bakicam istanbulda yaisyorim hastaneler malum sıra bulmak imkansız
Yok canım yaa tartı sağlam ama ben balkondan atınca kırılacak birazdanÇok şaşırdım canım tartı bozuk olabilirmi ki.Belki su tutma dönemindesindir.Bir kaç güne toplu bir düşüş görürsün inşallah.
Yok canım yaa tartı sağlam ama ben balkondan atınca kırılacak birazdan
Canım benim en olmayacak günde geldin ondan :)))Birde ama cevap yazsaniz motivasyona ihtiyacım var sekere fazlasi ile bağımlıyım diyeti yapmaya korkuyorum
HosgeldinMerhaba arkadaslar bende dun karatayin kitabini aldim az bisey okudum aksam sabah kahvaltida domates salatalik yesillik 6 zeytin peynir 1 yumurta 1 avuc badem yedim cayi zaten sekersiz iciyorum
Soyle bi baktim lahmacun yiyenler olmus ya kitabi okuyorum da serbest olan yuyecekler var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?