Nerde yanlış yapıyoruz bebeğim yaaaadiyete pazartesi başlamıştım diye genelde pazartesi bildirim yapıyordum kilom git gelde zaten regleyimde oofff yine yarın tartilip tekrar bildiricem olacak iş değil 37 gün oldu hala verdiğim 3 kilo da kaldım
Aynen bende ekmek pek aramazdım.içecekler zaten şekersiz.ama hergün mutlaka çikolata abur cubur yerdim.ondan mı çabuk veremiyoruz bizdoyana kadar ama burda yazanlara bakinca herkesden az yiyorum ama ben normaldede porsiyonlari ufak yiyen ve yemeklerin yaninda ekmek yemeyen ve iceceklere şeker kullanmayan biriydim onun için sanırım bende büyük etki olmadı sen 3 haftadır spor yapiyormusun canım birde hiç kacamak yaptığın oldumu
Benim de tahlil yaptırmam şart olduGunaydin kizlar
Tartildim 83.8 geldim 400 gr almisim
Oysaki gecen hafta sadece 1 kere lahmacun yemistim bir de bigun 2 kasik bulgur pilavi
Niye boyle oldu
Kuruyemis bile yemiyorum
Olmazsa bir endokrinologa gitmeyi dusunuyorum.zaten pcos var bir de gebelik sekeri vardi hamileyken
Belkide troid sorunum var bilmiyorum
Canim sikildi
Çok iyi tebrikler...Kızlar tartıldım zaten başka bir topikte cumalarıda tartılıyoruz geçen hafta 74.1 kg Cuma günün:73.300 bugün 73 kg çıktımtoplam -1.100 gr
SüpersinnnKızlar tartıldım zaten başka bir topikte cumalarıda tartılıyoruz geçen hafta 74.1 kg Cuma günün:73.300 bugün 73 kg çıktımtoplam -1.100 gr
Bozma moralini canimGünaydın
Evet hepiniz bekliyorsunuz,tartıldım.
69.3 geldim yani 6 günde sadece 400 gr.
Ne yazayım onu bile bilmiyorum.dukanı allah bildiği gibi yapsın.diyeti miyeti bırakasım var yeminle.
Bugün tam 1 ay doldu.giden sadece 2.900 gr
İnşallah ay sonuna kadar 70 kg düşerim
Herkese gunaydin
En son 66.7ydim bugun 65.2 :)
-1500 gitmis
Salı günü 53.9 ile başladım
Pazar 52.1
Uzun zaman sonra ilk kez bu kadar iradeli gidiyorum kızlar sizin sayenizde bisi yerken buraya yazicam diye yemiyorum.
Amiiinnn
Kızlar süpersiniz.hatta süper ötesisiniz.
Azminiz hiç bitmesin.göz açıp kapayıncaya kadar hedef kilonuza gelin inşallah.
Çok iyi ya bravoHerkese gunaydin
-1500 gitmis
Aynen kaka dukan ee dukanBozma moralini canim
Karatayla yola devam dukan kimmiş:)
Canım Ege'de meşhurdur bir gece öncesinde zeytinyağı kavanozuna koyuyorum sabah aç karnına zeytinyağına banarak yiyorum yanlız kuru incir çünkü glisemik indeksi düşükTebrik ederim canım çok güzel vermissin.senin sporlardan benim de yaglarim eridimaşallah sana
Nasıl yani zeytinyaginda bekletmek bağırsakları da çalıştırır. Tarif edebilir misin?
Teşekkür ederim canımGünaydın, ne güzel bir haber güne başlamak için.. Süpersin.. Tebrik ederim..
Anladığım kadarıyla dukan karataycılara göre değil önce @Mirafatos sonra ben sonra da sen Canım en güzeli Karatay bizim kültür ve mutfağımıza uygun biz yolumuzdan şaşmayalım moralin bozulmasın başka bir tartı seçeneğindeki varsa tartıl derimGünaydın
Evet hepiniz bekliyorsunuz,tartıldım.
69.3 geldim yani 6 günde sadece 400 gr.
Ne yazayım onu bile bilmiyorum.dukanı allah bildiği gibi yapsın.diyeti miyeti bırakasım var yeminle.
Bugün tam 1 ay doldu.giden sadece 2.900 gr
SüpersinHerkese gunaydin
-1500 gitmis
Ay süpersin ya var ya maşallah3 haftada 4.800 gitti..sizlerle acayip gaza geliyorum ve hickacamak yapmiyorum..hedef 60 kaldi geriye 5kg :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?