Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Aynen bende ekmek pek aramazdım.içecekler zaten şekersiz.ama hergün mutlaka çikolata abur cubur yerdim.ondan mı çabuk veremiyoruz biz

Benim de tahlil yaptırmam şart oldu

Bozma moralini canim
Karatayla yola devam dukan kimmiş:)

Günaydın kizlar
Dün biraz kaçamak yaptim annemde. Çok acikmisim. Bebek çocuklar derken kendimi unutmuşum galiba. Bazlama yedim tereyağ ile. Bunu yemedigim lahmacun niyetine sayıyorum ve diyetime mutlulukla devam ediyorum. Yarın tartilacagim. Bugün fazla çıkacak dünden dolayı. Hamur su tututuyor vücutta. İnşallah yarına kadar vermis olurum.

İnşallah ay sonuna kadar 70 kg düşerim

Herkese gunaydin

En son 66.7ydim bugun 65.2 :)

-1500 gitmis

Salı günü 53.9 ile başladım
Pazar 52.1

Uzun zaman sonra ilk kez bu kadar iradeli gidiyorum kızlar sizin sayenizde bisi yerken buraya yazicam diye yemiyorum.

Kızlar süpersiniz.hatta süper ötesisiniz.
Azminiz hiç bitmesin.göz açıp kapayıncaya kadar hedef kilonuza gelin inşallah.

Tebrik ederim canım çok güzel vermissin.senin sporlardan benim de yaglarim eridi maşallah sana

Nasıl yani zeytinyaginda bekletmek bağırsakları da çalıştırır. Tarif edebilir misin?
Canım Ege'de meşhurdur bir gece öncesinde zeytinyağı kavanozuna koyuyorum sabah aç karnına zeytinyağına banarak yiyorum yanlız kuru incir çünkü glisemik indeksi düşük

Günaydın arkadaşlar. Bu hafta 63,1 geldim. 1,1 kg eksılmışim ve regl oldum etkısı varmı bılmıyorum. Mıyavsu cnm tartı herkese ıyı bana kötü, bı benı fazla çıkarıyor :))
Elalıs cnm üzülme sakın. Mutlaka kıracaksın o ınadı. Karatay candır cnm. Cektıgın ezıyete degmedı. Kızlar öğleden sonra kılomu lısteye eklerım.

Merhaba arkadaslar bende dun karatayin kitabini aldim az bisey okudum aksam sabah kahvaltida domates salatalik yesillik 6 zeytin peynir 1 yumurta 1 avuc badem yedim cayi zaten sekersiz iciyorum
Soyle bi baktim lahmacun yiyenler olmus ya kitabi okuyorum da serbest olan yuyecekler var mi?

Anladığım kadarıyla dukan karataycılara göre değil önce @Mirafatos sonra ben sonra da sen Canım en güzeli Karatay bizim kültür ve mutfağımıza uygun biz yolumuzdan şaşmayalım moralin bozulmasın başka bir tartı seçeneğindeki varsa tartıl derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…