Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım hiç hormon ve vitamin kontrolü yaptırdın mı peki

Canım o ilacı başlamanı istemem sana Ümit Aktaş'ın mutluluk kürleri kitabı var okumanı şiddetle tavsiye ederim Carrefour da Bile satılıyor

Hayırlı Cumalar Canım oluyor arada sırada böyle insan sıkılıyor afiyet olsun

Kizlar diyet tatli...tatli krizim tutarsa bundan yapacagim
Geçen bende görmüştüm bunu Harika yanlız ben şekerli gıdalardan acayip tiksindim önceleri jelibon olmadan uyumayan ben şuan midem bulanıyor benim reglim yaklaşınca Malesef patates kızartması çekiyor şuan öyle malesef

Öğle yemeğim;
1 tabak yeşil fasülye
1 tabak salata
1 kase yoğurt
Yöresel bir ot (adını bilmiyorum ama bağırsakları çalıştırdığını söylediler bende yedim.)
Yemeğin ardından 35 dk yürüyüş.Ama bugün çok zorlandım,galiba regl dönemimde olduğum için vücudum kütük gibi.

Birkaç dilim ye,hatta kendin yapma yiyen birinin tabağından otlan en iyisi 3-5 tane.

Kaçamak iyidir,pişmanlık duymadan ve abartmadan.
Kesinlikle ara sıra yapmak lazım şuan okuduğum kitapda doktor zararlı gıdaları 1 ay tüketmemizi daha doğrusu alışkanlığımız olan maddeleri 1 ay kullanmamızı yavaş yavaş bırakmamızı söylüyor kızlar okumak isterseniz şu kitap dr.mıke dow yemek bağımlılığı

Afiyet olsun canım regli dönemi öyle oluyor yanlız yürüyüş Harika sana tavsiyem telefonuna adım sayar indir ben öyle yaptım bana aylık grafik çıkarıyor

Canım hiç hormon ve vitamin kontrolü yaptırdın mı peki
Canım ya sorun da ordaya zaten, kesin şu kötüdür diyorum ama bütün vitaminler hormonlar herşey tamam hatta fazla bile.. Bir ara haşimatoyum sanırım diye taktım o da değil. troitler iyi, insülin direnci 5 altı, d vit 110, b 12 900, iyi kolestrol yüksek
şeker yok hatta tokluk şekerim daha da düşüyo.. Tıp bana çaresiz..

Yanlış anlama canım da ağır bir olay mı yaşadın ben yaşadım da aynı senin gibiydim

Valla sabırla devam ediyorum da keyfim kalmadı, normalde küçük porsiyonlar yiyorum bugün tersini yapayım bakalım nasıl olacak diye fazlalaştırdım. MisFrezya 3 yumurtalı omletle günlük 1 kilo verince, bir de öyle deneyeyim dedim.. Bi ay bi Mars bi dünyaya dönsek de rahatlasak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…