- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Aynen ben kahvaltıda çok seviyorum istiridye mantarı şahane oluyor . Teşekkür ederim bilgi içinYiyebilirsin canim ben bazen kahvaltiya bile yapiyorum
Afiyet olsun canım , yürüyüş de harika .Kizlar gunaydinnn
Sabah omletimi yedim yarim saat yürüdum işe geldim.
Bugün bitse biran önce haftasonu tatili başlasa
Çalısmayi hic sevmiyorum.evde olsam hep
Teşekkür ederim.Kakao yu da denerim yarın.Afiyet olsun canım çok güzel bir tatlı yemişsin , kızlar kakao yada batırıyorlardı kayısıyı.
Nerede çalışıyorsun canım nöbet usulü mü?
sonuçlar salı günü çıkacakmış canım
Çok güzel bir mesleğin var canım ne güzel.Teşekkür ederim.Kakao yu da denerim yarın.
Öğretmenim canım.
Afiyet olsun canım.Kahvaltı
Pastırmalı peynirli omlet
Sütlü kahve
aynı şey bende de oldu...yiyip yiyp doymayan ben..şimdi birz yesem şişiyorum..Afiyet olsun canım , az yeme isteği çok güzil bir haber.Aslında gözümüz doymuyor bazen yedikten sonra midemin çok sıkıştığını hissediyorum.
durma dönemi olmasın..ben hamilelikten sonra rejim yaptıgımda bir dönem 2-3hafta gramoynamamıştım.. Genelde durubcabir gündeli gibi yiyip ertesi gün kesip rejime devam ediyordm..yediğim içinmetobolizma çalışıyordu..durdugunda sadece 1gün yiyip tekrar rwjime başlıyorsm..ben de işe yarafı..ne zaman kilomda oynama olmazsa böyle yapardım.Günaydın kızlar,
Benim hiç enerjim de hevesim de kalmadı. Artık su mu tutuyorum ne oluyorsa tartı gram oynamıyor aksine utanmasa yükselecek.. Hadi incelme desen ahım şahım birşey de yok.. Bir yerde metabolizma kilit ama nerede. Belki bahar yorgunluğu, belki hayat..
Sabah 3 yumurtalı peynirli dereotlu omlet yedim hindistancevizi yağı ile. Belki yağ değişimi fark ettirir diye.. Bolca zeytin ve çiğ fıstık eşliğinde..
Hadi ay büyüdü, regli olduk, kaçamak yaptık vs. dedik ama 3 haftadır başladığım yerde olmamam gerekiyor.
Bu hafta da birşey olmazsa artık son çare elektrikli testere..
onthebeach canım herşey çok iyi çıkacak, psikoloji de çok önemli, bu olumlu düşünmeyle hiç hasarsız atlatacaksın inşallah.. Ayrıca içmiyorsan kefir gerilemede bayağı yardımcı oluyormuş..
@pegasus07 Tebrik ederim arkadaşım, ne mutlu sana..
Miyav_su Ben de turizmciyim ancak henüz açmadık daha sezonu, sen ne taraftasın?
blonde ambition sonuçların yarın mı çıkacak, bakalım ne diyecek doktorun? Bütün değerlerin çok güzel çıksın..
@MissFrezya Aslında regli döneminde metabolizma daha hızlı çalışıyormuş ve sonra birden daha iyi kilo veriliyormuş.. Tabi benim için bu da geçerli değil de..Bakalım bizi nasıl şaşırtacaksın..
Miyav_su before-after biz de isteriz valla.. Bizi de motive et..
Günaydın kızlar,
Benim hiç enerjim de hevesim de kalmadı. Artık su mu tutuyorum ne oluyorsa tartı gram oynamıyor aksine utanmasa yükselecek.. Hadi incelme desen ahım şahım birşey de yok.. Bir yerde metabolizma kilit ama nerede. Belki bahar yorgunluğu, belki hayat..
Sabah 3 yumurtalı peynirli dereotlu omlet yedim hindistancevizi yağı ile. Belki yağ değişimi fark ettirir diye.. Bolca zeytin ve çiğ fıstık eşliğinde..
Hadi ay büyüdü, regli olduk, kaçamak yaptık vs. dedik ama 3 haftadır başladığım yerde olmamam gerekiyor.
Bu hafta da birşey olmazsa artık son çare elektrikli testere..
Arkadaşlar ben sanırım depresyona girdim diyette dahil hiçbişey yapmak istemiyorum. Tekrar aranıza katilamazsam kendinize iyi bakın olur mu?
Kizlar ben daha hizli kilo vermek istiyorum.ayda 8 kilo gibi.ne yapsam acaba porsiyonlari mi kucultsem?
Gune harika bir kk ile basladim 7 saat ara verip kofte salata yedim arada yesil cay 1 saat yuruyus amaaaa aksam nasil dayanilmaz bir tatli isteği 9 da kalktim yarim saat yurudum bir pasta aldim koca bir dilim yedimkendime uyuz oldum
denvir canim biz buradayiz bir sure giremesende kafani dagitinca gel geri
Evet acıkırım düşüncesi ile tıka basa yiyorum.2 yumurta 1 bardak süt içtim geçen sabah acıkmadım.aynı şey bende de oldu...yiyip yiyp doymayan ben..şimdi birz yesem şişiyorum..
Çok güzel ve besleyicu bir tarif teşekkürler.Aynı zamanda da kolay . tabi malzemeler elimizdeyse.Kizlar diyet tatli...tatli krizim tutarsa bundan yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?