Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın kızlar,
Benim hiç enerjim de hevesim de kalmadı. Artık su mu tutuyorum ne oluyorsa tartı gram oynamıyor aksine utanmasa yükselecek.. Hadi incelme desen ahım şahım birşey de yok.. Bir yerde metabolizma kilit ama nerede. Belki bahar yorgunluğu, belki hayat..
Sabah 3 yumurtalı peynirli dereotlu omlet yedim hindistancevizi yağı ile. Belki yağ değişimi fark ettirir diye.. Bolca zeytin ve çiğ fıstık eşliğinde..
Hadi ay büyüdü, regli olduk, kaçamak yaptık vs. dedik ama 3 haftadır başladığım yerde olmamam gerekiyor.
Bu hafta da birşey olmazsa artık son çare elektrikli testere..

durma dönemi olmasın..ben hamilelikten sonra rejim yaptıgımda bir dönem 2-3hafta gramoynamamıştım.. Genelde durubcabir gündeli gibi yiyip ertesi gün kesip rejime devam ediyordm..yediğim içinmetobolizma çalışıyordu..durdugunda sadece 1gün yiyip tekrar rwjime başlıyorsm..ben de işe yarafı..ne zaman kilomda oynama olmazsa böyle yapardım.

A harikasın kefir içmiyorum valla, hemen içmeye başlıyım

bu aralar mars mı geri gidiyor artık ne belaysa herkesin modu düşük, herkes olumsuz... o yüzden sabırda devamlı olmanı öneririm... diğer taraftan 3 yumurta bol fıstık zeytin falan tamam ve karataya da uygun ancak kişisel deneyimime dayanarak şunu söylemeliyim ki, porsiyonları küçültmek önemli... nasıl mı?
3 yumurta değil, bir yumurta ve 2 de yumurta beyazı... 10 zeytin 10 badem gibi... abartarak yiyince kilo verdirmiyor bu beslenme... üstelik ters tepip benim gibi kolesterolu tavan da yaptırabiliyor... naçizane tavsiyelerim bunlar

Arkadaşlar ben sanırım depresyona girdim diyette dahil hiçbişey yapmak istemiyorum. Tekrar aranıza katilamazsam kendinize iyi bakın olur mu?

hepimiz depresyondayız merak etme ben de dün psikiyatrdaydım, cymbalta diye bir ilaç yazdı... karar verdim bu sabah kullanmıycam... bak sevgili denvir depresyon diye birşey yok... canan hocanın diyeti mükemmel ancak tatlısız, tuzlusuz bir hayat baharın da gelmesiyle insanı biraz depresif yapabiliyor... bence kaçamaklara başla... sabah karatay kahvaltısı yerine bir havuçlu kek ye bazen... sonra çık 2 saat yürü.... ama hayattan çok tat aldığın şeyleri terk etme... herşey kararında güzelll

Kizlar ben daha hizli kilo vermek istiyorum.ayda 8 kilo gibi.ne yapsam acaba porsiyonlari mi kucultsem?

evet canım porsiyonları küçült... abartınca kilo verilmiyor karatayda... fındığı fıstığı 10 a sabitle yumurtanın beyazına dön... sebze salata sınırsız ye...

ya bence iyi yapmışsın asla pişman olma... bazen kaçamak yapmak lazım... sporu artırıp telafi edince problem yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…