Evet canım miyopum 4 numara bakalım hayırlısı ile atlatırım boyum 1.62 canım ama 6 rakamlar beni heyecanlandırıyor iştegerçekten spor mükemmel birşey, göz lazeri mi olacaksın? benim numaralarım da çok yüksek... hep düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim, umarım çok başarılı geçer
boyun 1.66 inşallah kilon da 60 olsa sana süper olur, atletik vücut çok güzel oluyor...
Kesinlikle canımumarım en kısa zamanda ineceksin... 50li kilolar olmasa bile 60 çok güzel bir kilo ya bizim boylara, ben 168 cm im ve 59 hedefliyorum ama 60 da şahane olurspor konusunda herkes üşengeç bence önemli olan iradeyi yenip başlayabilmekte ondan sonra vücut öyle bir mutluluk hormonu sağlıyor ki, seve seve devam ediyorsun... ama her seferinde başlarken aynı direnç oluyor... ay yürümiyim bugün diyorsun... ama kendini zorlayıp bir çıkıyorsun.... bittiğinde dünyanın en mutlu insanısın
Serbest canım menün güzel afiyet olsun2 gündür yürüyüş yapamadım,bugün 35 dk pazarda geçti.
Sonrasında haşlanmış soğan dolması içinde kıyma soğan ve bahart çeşitleri olan 5 küçük sarma olarak düşünün,soğan haşlaması serbest mi kızlar?
1 kepçecik(o kadarcık ayırmışlar.)salata
Lahana ve kelek turşusu(kavunun ham ve küçük hali bu da serbest mi bilmiyorum)
15 adet badem.
Bencede çok güzel bir menü afiyet olsun canımkahvaltı=pastırmalı yumurta ,y.zeytin,peynir,kese yoğurdu,çay
öğlen=2cevizli incir,sütlü kahve
akşam için balık ve salata yapicam
bugün menüm ödül gibi çok güzel
Tam yaz yemeği hafif ve doyurucu afiyet olsunsağlık durumum aynı herşey yerli yerinde duruyor 3 ay sonra tekrar bakılacak kistlerin durumuna, bu arada vesvese yapmadan sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum çok sağlıklı beslenmeye, yürüyüşe, temiz havaya ve stres yapmamaya...
öğle yemeğinde yediklerimi yazıyım :) 5 kaşık z.yağlı taze fasülye, dört kaşık kısır, 1 adet kabak dolması, yoğurt
Kolay gelsin canımKızlar oturdum oturdum baktım evın kendı kendını temızleyecegı yok barı ben yapayım
Bırazda ütü var onuda bıtıreyım hafta sonu rahat rahat gezerim
Bak gördün mü harikasın tebrikler canımBu gun 38 beden pantolon aldım arkadaşlar, tam oldu. 42 bedenden 38 e düşmüşüm. Tartı bana küssede ıncelmişim. :))
Pide dışındakiler çok güzel afiyet olsunSabah 8.00
1 yumurta
Yeşillik
Peynir zeytin
Yeşilçay
Saat 13.00
1 dilim kavurmalı pide arkadaşlar zorla yedirdi
Yeşillik
Saat:16.30
1 kase havuçlu kabak çorbası
Bulgurlu siyah mercimek yemeği
Aralarda siyah çay
Şekersiz türk kahvesi
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah yumurta peynir yogurt zeytin
Öğle 1elma neskafe
Aksam tavuk salata neskafe
2lt su
Ve günü kapattım :)
Ne güzel canım millet ameliyat masasına yatıyorKizlar sabah omlet yesilcay
Oglen mercimek corbasi ictim yarim kase kadar
Acayip yoğun bir gündü bugün
Ölüyorum yorgunluktan
Benim de midem kücüldü snrm
Yeme konusunda eski performansim yok
Şaka bi yana gercekten yiyemiyorum fazla
Aynen yemeyecektim ama zorla tıktılar ağzımaPide dışındakiler çok güzel afiyet olsun
Sen onlara söyledin mi diyette olduğuna canımAynen yemeyecektim ama zorla tıktılar ağzıma
Evet baya bi söyledim dr işte canım çekti diye bir dilim ye diye kıramadım. Onlarda başlayacak o zaman daha rahat olacak . Bi süredir ailem yanımda onları da diyete soktum ev rahat :) her önüme geleni diyete sokuyorum:)Sen onlara söyledin mi diyette olduğuna canım
Bazen şakasına yapar ya insanlar o yüzden sordum canımEvet baya bi söyledim dr işte canım çekti diye bir dilim ye diye kıramadım. Onlarda başlayacak o zaman daha rahat olacak . Bi süredir ailem yanımda onları da diyete soktum ev rahat :) her önüme geleni diyete sokuyorum:)
Memnun oldum canım bende 33 yaşındayım turizmciyim evliyim boyum 1.62 27 haziranda 66 kg olmak istiyorumBen kimseyi tanımıyorum en azından kendimi tanitayim
29 yaşımdayım
Öğretmenim
Bekarım
Istanbulda yaşıyorum
.1.60 boy 54 kilo hedefim 50 kilo olmak 13 mayısa kadar
Yok sağ olsunlar canım çekti diye ısrar ettiler çok severim ikisinide :))Bazen şakasına yapar ya insanlar o yüzden sordum canım
Ben de çok memnun oldum inşalalh:)) hep birlikte 27 haziranın özelliği ne bayrama hazırlık mi :)Memnun oldum canım bende 33 yaşındayım turizmciyim evliyim boyum 1.62 27 haziranda 66 kg olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?