Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afıyet olsun cnm. Dualarım senınde ınşallah tertemiz çıkar bütün sonuclar

Afiyet olsun,hem yeşil fasülye hem kısır en sevdiklerim.

Kızlar oturdum oturdum baktım evın kendı kendını temızleyecegı yok barı ben yapayım
Bırazda ütü var onuda bıtıreyım hafta sonu rahat rahat gezerim
Hafta sonu gezmeleri evet geçen haftadan hatırlıyorum hafta sonuna iş bırakmıyorsun,becerikli çalışkan insanın hali başka.Benim bütün işler hafta sonuna kalıyor ve düşün benim cumartesi pazar halimi.

Cnm ya calıştınızmı mecbur kalıyo. Bıde senın Bebeğin var daha zordur . Benımkıler Büyüdü sayılır. Kızım yardım edıyor artık. :))

Bu gun 38 beden pantolon aldım arkadaşlar, tam oldu. 42 bedenden 38 e düşmüşüm. Tartı bana küssede ıncelmişim. :))
çok iyi canım süper 4 beden incelmek ne demek.Gözün aydın.Çok güzel bir haber.Darısı bizlere inşallah.

Cnm ya calıştınızmı mecbur kalıyo. Bıde senın Bebeğin var daha zordur . Benımkıler Büyüdü sayılır. Kızım yardım edıyor artık. :))
Evet canım aynen dediğin gibi.Kızın olsun çamurdan olsun derler.Allahım hayırlı uzun ömür versin yavrularımıza.

Cok tesekkur ederım cnm. Inşallah hepımız ıncecık olalım.

Amin cnm. Eskıler derdı oğlun yoksa körsün dıye, hıc katılmıyorum kız cocuk Bambaşka oluyor. Allah isteyen herkese versin :))

kızlar çok kan verdiğimden midir nedir bilmem baya kötü oldum 3-4 tüp doldurdular ve geldiğimden beri başdönmesi halsizlik sizde olmusmuydu böyle acaba kuru uzum yesem iyi gelirmi diye öğlen menum olan incir ve kahvenin yaninda şimdi bir avuç da kuru üzüm yedim acaba yasakmi karatayda

Kızlar oturdum oturdum baktım evın kendı kendını temızleyecegı yok barı ben yapayım
Bırazda ütü var onuda bıtıreyım hafta sonu rahat rahat gezerim
keşke temizlese ne iyi olurmuşşimdiden iyi gezmeler canım ayrıca 38 beden süper ne giysen yakışır

Canım hissettiğin şeyin alınan kanın miktarı ile ilgili olduğunu sanmam.Aç karna uzun süre durmandan kaynaklanmış olabilir.Tüp sayısı çok görünse de toplam miktar az olur.Birşeyler yemek tabiki iyi gelir ve dinlen canım.

Tekrar geri dönüp mesajına baktım aç karna gittiğini düşünmüştüm tahlile ama kahvaltı yapmışsın canım .
Şimdi nasıl oldun?

Tekrar geri dönüp mesajına baktım aç karna gittiğini düşünmüştüm tahlile ama kahvaltı yapmışsın canım .
Şimdi nasıl oldun?
yok canım açtım size acaba kandanmi diye msj yeni attim canım yoksa sabahdan beri böyleyim ve kan vermeye sabah erken aç karnına gittim cnm migdem bulanmisti ondan bir kaç saatte hiç birşey yemedim kahvaltiya kadar biraz aç kaldım belki ondanmidir bilmiyorum

Günaydın cnm. Merakla beklıyorum pazarı. Benı gectınmı acaba :))
Reglim bitene kadar tartılmayı düşünmüyordum canım.Çünkü geçen ay bu hafta ve reglimin son günlerine kadar tartıda hiç değişim olmamıştı ve ben aşırı gerilmiştim.Merak ediyorsan tartılırım tabi.Ama sen beni geçersin.Bu hafta sende toplu düşüş olacak mutlaka.Bende regli sonu 62 yi görmeyi umudu ediyorum.Bu arada 38 beden pantolon için tebrik ederim süper

Bende öyleyim canım haftanın 7 günü sabah 05,00 uyanıyorum ben yanımda getiriyorum mecbur buradaki kantinde öyle lavaş arası olsa yerim de hep ekmekli personel yemeğide mecbur çiçek yağı olunca yemiyorum
ne götürüyotsun canım..köfte tarzı mı..bu ara mifem küçüldü herhalde.bir şey yiyince şişiyrm sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…