Afıyet olsun cnm. Dualarım senınde ınşallah tertemiz çıkar bütün sonuclarsağlık durumum aynı herşey yerli yerinde duruyor 3 ay sonra tekrar bakılacak kistlerin durumuna, bu arada vesvese yapmadan sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum çok sağlıklı beslenmeye, yürüyüşe, temiz havaya ve stres yapmamaya...
öğle yemeğinde yediklerimi yazıyım :) 5 kaşık z.yağlı taze fasülye, dört kaşık kısır, 1 adet kabak dolması, yoğurt
Afiyet olsun,hem yeşil fasülye hem kısır en sevdiklerim.sağlık durumum aynı herşey yerli yerinde duruyor 3 ay sonra tekrar bakılacak kistlerin durumuna, bu arada vesvese yapmadan sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum çok sağlıklı beslenmeye, yürüyüşe, temiz havaya ve stres yapmamaya...
öğle yemeğinde yediklerimi yazıyım :) 5 kaşık z.yağlı taze fasülye, dört kaşık kısır, 1 adet kabak dolması, yoğurt
Sağol canım,teşekkür ederim.bence müthiş sağlıklı bir menü, turşu da soğan da serbest tatlım
Kızlar oturdum oturdum baktım evın kendı kendını temızleyecegı yok barı ben yapayım
Bırazda ütü var onuda bıtıreyım hafta sonu rahat rahat gezerim
Hafta sonu gezmeleri evet geçen haftadan hatırlıyorum hafta sonuna iş bırakmıyorsun,becerikli çalışkan insanın hali başka.Benim bütün işler hafta sonuna kalıyor ve düşün benim cumartesi pazar halimi.Kızlar oturdum oturdum baktım evın kendı kendını temızleyecegı yok barı ben yapayım
Cnm ya calıştınızmı mecbur kalıyo. Bıde senın Bebeğin var daha zordur . Benımkıler Büyüdü sayılır. Kızım yardım edıyor artık. :))Hafta sonu gezmeleri evet geçen haftadan hatırlıyorum hafta sonuna iş bırakmıyorsun,becerikli çalışkan insanın hali başka.Benim bütün işler hafta sonuna kalıyor ve düşün benim cumartesi pazar halimi.
Bu gun 38 beden pantolon aldım arkadaşlar, tam oldu. 42 bedenden 38 e düşmüşüm. Tartı bana küssede ıncelmişim. :))
Evet canım aynen dediğin gibi.Kızın olsun çamurdan olsun derler.Allahım hayırlı uzun ömür versin yavrularımıza.Cnm ya calıştınızmı mecbur kalıyo. Bıde senın Bebeğin var daha zordur . Benımkıler Büyüdü sayılır. Kızım yardım edıyor artık. :))
Cok tesekkur ederım cnm. Inşallah hepımız ıncecık olalım.çok iyi canım süper 4 beden incelmek ne demek.Gözün aydın.Çok güzel bir haber.Darısı bizlere inşallah.
Evet canım aynen dediğin gibi.Kızın olsun çamurdan olsun derler.Allahım hayırlı uzun ömür versin yavrularımıza.
Kızlar oturdum oturdum baktım evın kendı kendını temızleyecegı yok barı ben yapayım
Canım hissettiğin şeyin alınan kanın miktarı ile ilgili olduğunu sanmam.Aç karna uzun süre durmandan kaynaklanmış olabilir.Tüp sayısı çok görünse de toplam miktar az olur.Birşeyler yemek tabiki iyi gelir ve dinlen canım.kızlar çok kan verdiğimden midir nedir bilmem baya kötü oldum 3-4 tüp doldurdular ve geldiğimden beri başdönmesi halsizlik sizde olmusmuydu böyle acaba kuru uzum yesem iyi gelirmi diye öğlen menum olan incir ve kahvenin yaninda şimdi bir avuç da kuru üzüm yedim acaba yasakmi karatayda
Tekrar geri dönüp mesajına baktım aç karna gittiğini düşünmüştüm tahlile ama kahvaltı yapmışsın canım .kızlar çok kan verdiğimden midir nedir bilmem baya kötü oldum 3-4 tüp doldurdular ve geldiğimden beri başdönmesi halsizlik sizde olmusmuydu böyle acaba kuru uzum yesem iyi gelirmi diye öğlen menum olan incir ve kahvenin yaninda şimdi bir avuç da kuru üzüm yedim acaba yasakmi karatayda
yok canım açtım size acaba kandanmi diye msj yeni attim canım yoksa sabahdan beri böyleyim ve kan vermeye sabah erken aç karnına gittim cnm migdem bulanmisti ondan bir kaç saatte hiç birşey yemedim kahvaltiya kadar biraz aç kaldım belki ondanmidir bilmiyorumTekrar geri dönüp mesajına baktım aç karna gittiğini düşünmüştüm tahlile ama kahvaltı yapmışsın canım .
Şimdi nasıl oldun?
Reglim bitene kadar tartılmayı düşünmüyordum canım.Çünkü geçen ay bu hafta ve reglimin son günlerine kadar tartıda hiç değişim olmamıştı ve ben aşırı gerilmiştim.Merak ediyorsan tartılırım tabi.Ama sen beni geçersin.Bu hafta sende toplu düşüş olacak mutlaka.Bende regli sonu 62 yi görmeyi umudu ediyorum.Bu arada 38 beden pantolon için tebrik ederim süperGünaydın cnm. Merakla beklıyorum pazarı. Benı gectınmı acaba :))
ne götürüyotsun canım..köfte tarzı mı..bu ara mifem küçüldü herhalde.bir şey yiyince şişiyrm sankiBende öyleyim canım haftanın 7 günü sabah 05,00 uyanıyorum ben yanımda getiriyorum mecbur buradaki kantinde öyle lavaş arası olsa yerim de hep ekmekli personel yemeğide mecbur çiçek yağı olunca yemiyorum
Kahvaltı götürüyorum bazen karnıbahar köftesi yapıyorum yAda salata öyle şeyler canımne götürüyotsun canım..köfte tarzı mı..bu ara mifem küçüldü herhalde.bir şey yiyince şişiyrm sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?