Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sağol Canım spor sayesinde herkes benim 65 kg olduğumu düşünüyorum sıkılaşmam için ve genelde gerçekten çok seviyorum ben sezon bitince 4 saat spor yaptığımı biliyorum ben şu göz lazerini olayım inşallah yüzmede olucak boyum 1.66 öyle manken gibi uzunda değilim kısayım Canım inşallah şu 6 lı ve 5lı rakamları görürüz

Günaydınlar
Arkadaşlarım karşımda kahvenin yanında çikolata yedi ama ben yemedim. Öyle arası chiali yoğurt yesem uyar mı karataya
sÜPERSİN CANIM insanı müthiş hissettiriyor değil mi kararından dönmemek.Chia tohumu hakkında bilgim yok,bilen arkadaş vardır mutlaka.

Ah bıde ben sevebılsem Keşke. Cok üşengecım spor konusunda. Bırı yapsada ben sıkılsşsam dıye beklıyorum .
Cok kısa degılsın cnm ya. Bende 1.67 boyum. 50 kg dan 83 kg ya çıkmıştım 3 doğumdan sonra. 9 Yıldır 5 lı rakamları goremıyorum. Bu defa olacak ama inanıyorum :))

Hiç bilmiyorum canım internetten baktın mı

Ah herşey o kadar kolay olsa yesek yesek kilo almasak değil mi bu sefer olucak merak etme

gerçekten spor mükemmel birşey, göz lazeri mi olacaksın? benim numaralarım da çok yüksek... hep düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim, umarım çok başarılı geçer

boyun 1.66 inşallah kilon da 60 olsa sana süper olur, atletik vücut çok güzel oluyor...

bulgur dükanı götürmüş evet... ama karataya göre son derece başarılı bir öğün olmuş, moral bozma

umarım en kısa zamanda ineceksin... 50li kilolar olmasa bile 60 çok güzel bir kilo ya bizim boylara, ben 168 cm im ve 59 hedefliyorum ama 60 da şahane olur spor konusunda herkes üşengeç bence önemli olan iradeyi yenip başlayabilmekte ondan sonra vücut öyle bir mutluluk hormonu sağlıyor ki, seve seve devam ediyorsun... ama her seferinde başlarken aynı direnç oluyor... ay yürümiyim bugün diyorsun... ama kendini zorlayıp bir çıkıyorsun.... bittiğinde dünyanın en mutlu insanısın

2 gündür yürüyüş yapamadım,bugün 35 dk pazarda geçti.
Sonrasında haşlanmış soğan dolması içinde kıyma soğan ve bahart çeşitleri olan 5 küçük sarma olarak düşünün,soğan haşlaması serbest mi kızlar?
1 kepçecik(o kadarcık ayırmışlar.)salata
Lahana ve kelek turşusu(kavunun ham ve küçük hali bu da serbest mi bilmiyorum)
15 adet badem.

Bende 57 hedeflıuordum baktım gıtmıyo kılolar 58 e cektım :))
Kardıyo turu sporlar cok zor gelıyor bana açıkcası . Havalar ısındı yürüyorum her gun olmasada. Haftasonlarında bısıkletle gezebılsem cok ıyı olacakta bı erınıyorum hıc sorma. Tembelım ben tembel :))

Cnm sağlık durumun nasıl oldu varmı bı grlışme

sağlık durumum aynı herşey yerli yerinde duruyor 3 ay sonra tekrar bakılacak kistlerin durumuna, bu arada vesvese yapmadan sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum çok sağlıklı beslenmeye, yürüyüşe, temiz havaya ve stres yapmamaya...
öğle yemeğinde yediklerimi yazıyım :) 5 kaşık z.yağlı taze fasülye, dört kaşık kısır, 1 adet kabak dolması, yoğurt

bence müthiş sağlıklı bir menü, turşu da soğan da serbest tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…