- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Sağol Canım spor sayesinde herkes benim 65 kg olduğumu düşünüyorum sıkılaşmam için ve genelde gerçekten çok seviyorum ben sezon bitince 4 saat spor yaptığımı biliyorum ben şu göz lazerini olayım inşallah yüzmede olucak boyum 1.66 öyle manken gibi uzunda değilim kısayım CanımGünaydın kızlar. Sağlıklı kacamaksız günler :)
Sımdıden afıyet olsun cnm
Günaydın cnm. Gözüm üstünde , cok ıyı gıdıyorsun :)
acıkmıyorsan sorun yok cnm. Tekrar afıyet olsun :)
Tesekkur ederım canım.
Bana gore harıka bırsey:))) iç pilavla yapıldığından yasak karatayda. Bır kac kılo daha verırsem Yaparım belkı :)
Insallah cnm. Bu azımle 5 lı rakamlara bıle düserız bız :)
Günaydın cnm. Afıyet olsun. Senın sporlara hayranım gercekten. Hem çalışıyorsun hemde spora zaman ayırıyorsun. Harıkasın .
Günaydın cnm. Merakla beklıyorum pazarı. Benı gectınmı acaba :))
Cnm boyun kaçtı? Mutlaka yazmışsındır da ben unutkan olmuşum :))
Afıyet olsun cnm
Afıyet olsun cnm. Kuzun nasıl oldu
Günaydın cnm. Afıyet olsun.
Günaydın canım chia hakkında bilgim Yok malesefGünaydınlar
Arkadaşlarım karşımda kahvenin yanında çikolata yedi ama ben yemedim. Öyle arası chiali yoğurt yesem uyar mı karataya
sÜPERSİN CANIM insanı müthiş hissettiriyor değil mi kararından dönmemek.Chia tohumu hakkında bilgim yok,bilen arkadaş vardır mutlaka.Günaydınlar
Arkadaşlarım karşımda kahvenin yanında çikolata yedi ama ben yemedim. Öyle arası chiali yoğurt yesem uyar mı karataya
Ah bıde ben sevebılsem Keşke. Cok üşengecım spor konusunda. Bırı yapsada ben sıkılsşsam dıye beklıyorum .Sağol Canım spor sayesinde herkes benim 65 kg olduğumu düşünüyorum sıkılaşmam için ve genelde gerçekten çok seviyorum ben sezon bitince 4 saat spor yaptığımı biliyorum ben şu göz lazerini olayım inşallah yüzmede olucak boyum 1.66 öyle manken gibi uzunda değilim kısayım Canıminşallah şu 6 lı ve 5lı rakamları görürüz
Hiç bilmiyorum canım internetten baktın mıÇok ama çok acıktım.yemek seçeneği bulgur pilavı ve köfte vardı sadece.
2 köfteyle açlığım geçmediği için mecburen 2 kaşık yoğurtlu bulgur pilavı yedim
Ama onu yemezsem akşama kadar yemek bulamazdım
Gitt mi dukanım acaba
Ah herşey o kadar kolay olsa yesek yesek kilo almasak değil miAh bıde ben sevebılsem Keşke. Cok üşengecım spor konusunda. Bırı yapsada ben sıkılsşsam dıye beklıyorum .
Cok kısa degılsın cnm ya. Bende 1.67 boyum. 50 kg dan 83 kg ya çıkmıştım 3 doğumdan sonra. 9 Yıldır 5 lı rakamları goremıyorum. Bu defa olacak ama inanıyorum :))
Sağol Canım spor sayesinde herkes benim 65 kg olduğumu düşünüyorum sıkılaşmam için ve genelde gerçekten çok seviyorum ben sezon bitince 4 saat spor yaptığımı biliyorum ben şu göz lazerini olayım inşallah yüzmede olucak boyum 1.66 öyle manken gibi uzunda değilim kısayım Canıminşallah şu 6 lı ve 5lı rakamları görürüz
Çok ama çok acıktım.yemek seçeneği bulgur pilavı ve köfte vardı sadece.
2 köfteyle açlığım geçmediği için mecburen 2 kaşık yoğurtlu bulgur pilavı yedim
Ama onu yemezsem akşama kadar yemek bulamazdım
Gitt mi dukanım acaba
Günaydınlar
Ah bıde ben sevebılsem Keşke. Cok üşengecım spor konusunda. Bırı yapsada ben sıkılsşsam dıye beklıyorum .
Cok kısa degılsın cnm ya. Bende 1.67 boyum. 50 kg dan 83 kg ya çıkmıştım 3 doğumdan sonra. 9 Yıldır 5 lı rakamları goremıyorum. Bu defa olacak ama inanıyorum :))
Omleti bende çok özledim.yarın sabah yapayım bari.şöyle bol peynirli
Afiyet olsun canım ,gerçekten ödül gibi menü.kahvaltı=pastırmalı yumurta ,y.zeytin,peynir,kese yoğurdu,çay
öğlen=2cevizli incir,sütlü kahve
akşam için balık ve salata yapicam
bugün menüm ödül gibi çok güzel
Bende 57 hedeflıuordum baktım gıtmıyo kılolar 58 e cektım :))umarım en kısa zamanda ineceksin... 50li kilolar olmasa bile 60 çok güzel bir kilo ya bizim boylara, ben 168 cm im ve 59 hedefliyorum ama 60 da şahane olurspor konusunda herkes üşengeç bence önemli olan iradeyi yenip başlayabilmekte ondan sonra vücut öyle bir mutluluk hormonu sağlıyor ki, seve seve devam ediyorsun... ama her seferinde başlarken aynı direnç oluyor... ay yürümiyim bugün diyorsun... ama kendini zorlayıp bir çıkıyorsun.... bittiğinde dünyanın en mutlu insanısın
afıyet olsun cnm benım. Cok guzel yedıklerın.kahvaltı=pastırmalı yumurta ,y.zeytin,peynir,kese yoğurdu,çay
öğlen=2cevizli incir,sütlü kahve
akşam için balık ve salata yapicam
bugün menüm ödül gibi çok güzel
Bende 57 hedeflıuordum baktım gıtmıyo kılolar 58 e cektım :))
Kardıyo turu sporlar cok zor gelıyor bana açıkcası . Havalar ısındı yürüyorum her gun olmasada. Haftasonlarında bısıkletle gezebılsem cok ıyı olacakta bı erınıyorum hıc sorma. Tembelım ben tembel :))
Cnm sağlık durumun nasıl oldu varmı bı grlışme
2 gündür yürüyüş yapamadım,bugün 35 dk pazarda geçti.
Sonrasında haşlanmış soğan dolması içinde kıyma soğan ve bahart çeşitleri olan 5 küçük sarma olarak düşünün,soğan haşlaması serbest mi kızlar?
1 kepçecik(o kadarcık ayırmışlar.)salata
Lahana ve kelek turşusu(kavunun ham ve küçük hali bu da serbest mi bilmiyorum)
15 adet badem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?