Günaydın canım iyi yapmışsın umarım herşey yolunda çıkar kesin reglinin artısıdır o canım merak etmeGünaydın kararlı fistiklarçok şükür bugün kan değerleri aldılar.her şeyde bir hayır var demişler siz tiroidleri aklıma getirince bugün alırlarken tiroidleri de ekletdim bakalım haftaya sonuç ne çıkacak.tartı 2 haftadır hala düşüş yok ve bugün 300 gr fazla çıkıyorum 69.500 çıktım ama morelimi bozmuyorum çünkü yarın regle günüm ona bağlıyorum inslh öyledir ve regle bitişi iyi bir düşüş yaşarım
Evet bugun daha iyi cok sükür.sagol cnmOlsun canım hastanede olunca öyle oluyor kızın nasıl iyi mi tekrardan geçmiş olsun
Afiyet olsun güzel menüGünaydın herkese
Akşam yemeğim
1 tabak pırasa yemeği (bu sefer bicerememişim tadı hoşuma gitmedi ama gene de yedim.)
Yeşil mercimek yemeği
Yoğurt kürü (biberlerim çok acıymış yandım yandım azıcık da kekik koydum.)
2 avuç badem çağlası.
Sabah kahvaltısı
Peynir
Zeytin 12 13 tane
1 avuç fıstık
4 tane çilek
Tereyagında yumurta
Çok sağol canım, inşallah ben de senin kilona düşerim şuan senin ilk başladığın kilo civarındayım 98Afiyet olsun güzel menü
Canım ben önce 110 kg idim güç bela 98 kg düştüm sağlıklı beslenmeye tamamen karar verdiğim kilo 98 kg olduğu için hep onu kabul ediyorum daha doğrusu kendime 110 üçlü rakamı yakıştıramıyorumÇok sağol canım, inşallah ben de senin kilona düşerim şuan senin ilk başladığın kilo civarındayım 98
Afiyet olsun canım , lahmacunu hiç facia olarak görme sağlıklı ve izinli bir yemek.Günaydinnnn
Bugunku kahvaltim peynirli omlet ve yesil cay
Dünkü lahmacun faciasindan sonra bugun kararli bir sekilde devam edecegim
Hepinize güzel bir gün dilerim
İnşallah en kısa zamanda düşersin ben düşeceğine inanıyorum senin canım maşallah iyi gidiyorsunÇok sağol canım, inşallah ben de senin kilona düşerim şuan senin ilk başladığın kilo civarındayım 98
Ne kadar güzel canım,çok mutlu oluyor insan kilolar ghittikçe.Ben de gördüm 2 li rakamları inşallah 7li rakamları da sağlıcakla görürüm.Canım ben önce 110 kg idim güç bela 98 kg düştüm sağlıklı beslenmeye tamamen karar verdiğim kilo 98 kg olduğu için hep onu kabul ediyorum daha doğrusu kendime 110 üçlü rakamı yakıştıramıyorum
Teşekkür ederim desteğin için, İnşallah canım İnşallah.Arada içime korku giriyor yolum uzun yaİnşallah en kısa zamanda düşersin ben düşeceğine inanıyorum senin canım maşallah iyi gidiyorsun
Benimde uzundu bak hangi rakamlara geldim aç kalmıyoruz ,sağlığımızdan olmuyoruz üstüne kilo veriyor ve sağlığımıza kavuşuyoruz canım düşünme benceNe kadar güzel canım,çok mutlu oluyor insan kilolar ghittikçe.Ben de gördüm 2 li rakamları inşallah 7li rakamları da sağlıcakla görürüm.
Teşekkür ederim desteğin için, İnşallah canım İnşallah.Arada içime korku giriyor yolum uzun ya
Canım benim afiyet kendini boşuna suçluyorsun çünkü o hem sağlıklı hem bize serbest Canan hocanında dediği gibi yerli fast foodGünaydinnnn
Omleti bende çok özledim.yarın sabah yapayım bari.şöyle bol peynirliGünaydın
Kahvaltım
Lor peynirli maydonozlu omlet (yumurta beyazıyla yaptım)
bol roka
bir dilim beyz peynir
5-6 fındık
İncirin içine koy cevizi,midye dolmayı hayal et ve ye
Aaa ne güzel, ben gözlerimi bile açamıyorum ve çok başım ağrıyor içmeyince.. Sanırım sen dayanacaksınBugun 6da kalktım..acayip uykum var..ama iş beni bekler...öğleye kadar kahve yok şimdiden telkinde bulunuyrm kendime...öğle elma ve kahve düşünüyprum :) okulda kantin var ve hep ekmek arası bir şeyler var onlaro yemektense elma kahve iyidir..bir ara kendim bir seyler götüeüyordm şimdi üşeniyorum..herkese hayırlı günler
Canım ya, sen turizm ile ilgili bir iş yapıyorum demiştin.. Midye dolma olmayan ve yenmeyen turizm bölgesi neresi acabaHiç yemediğim birşey tadı nasıloluyor ki sana ona göre cevap vereyim canım
Yogayı evde yapıyorum, Zeynep Çelen eşliğinde.. Serbest stil gibi ama zorlayıcı ama can yakmadan ama derindenYoga ve yürüyüş de yakılmıştır onlar canım yogayı kursa mı gidiyorsun evde sen kendin mi yapıyorsun
Günaydın afiyet olsun canımGünaydın
Kahvaltım
bol roka
bir dilim beyz peynir
5-6 fındık
Biliyorum gördüm ama hiç yemedim içi nasıl bilmiyorum canım o yüzden sordumSüper fikir
Aaa ne güzel, ben gözlerimi bile açamıyorum ve çok başım ağrıyor içmeyince.. Sanırım sen dayanacaksın
Canım ya, sen turizm ile ilgili bir iş yapıyorum demiştin.. Midye dolma olmayan ve yenmeyen turizm bölgesi neresi acabaşaka bir yana bir yiyen bir de yemeyen pişman dedikleri türden
Yogayı evde yapıyorum, Zeynep Çelen eşliğinde.. Serbest stil gibi ama zorlayıcı ama can yakmadan ama derinden
nasıl bir anlatımsa artık, çok zevk alarak yapıyorum.. Tavsiye ederim..
Sımdıden afıyet olsun cnmBugun 6da kalktım..acayip uykum var..ama iş beni bekler...öğleye kadar kahve yok şimdiden telkinde bulunuyrm kendime...öğle elma ve kahve düşünüyprum :) okulda kantin var ve hep ekmek arası bir şeyler var onlaro yemektense elma kahve iyidir..bir ara kendim bir seyler götüeüyordm şimdi üşeniyorum..herkese hayırlı günler
Günaydın cnm. Gözüm üstünde , cok ıyı gıdıyorsun :)Günaydın
Kahvaltı
İncirli yulaf kepekli süt
4.günüm kızlar.sıkıldım ama durmak yok
acıkmıyorsan sorun yok cnm. Tekrar afıyet olsun :)Midem o kadar küçülmüş ki tavuğu bile yarım bıraktım :)
Tesekkur ederım canım.Afiyet olsun yürüyüş güzel olmuş
Bana gore harıka bırsey:))) iç pilavla yapıldığından yasak karatayda. Bır kac kılo daha verırsem Yaparım belkı :)Hiç yemediğim birşey tadı nasıloluyor ki sana ona göre cevap vereyim canım
Insallah cnm. Bu azımle 5 lı rakamlara bıle düserız bız :)Benimde hayalim o 60 rakamları görmek inşallah en kısa zamanda oluruz Canım
Günaydın cnm. Afıyet olsun. Senın sporlara hayranım gercekten. Hem çalışıyorsun hemde spora zaman ayırıyorsun. Harıkasın .Günaydın kızlar dün ki menüm :kahvaltıda klasik Karatay akşam ciğer sote ,salata spor olarak 1 saat kardiyo +1 saat ağırlık
Günaydın cnm. Merakla beklıyorum pazarı. Benı gectınmı acaba :))Günaydın tartımın pili bitmiş.Değiştirince kilomu bildirim kızlar.Reglim yaklaştı değişiklik olacağını sanmam.Kendinize iyi bakın.İyi günler dilerim
Cnm boyun kaçtı? Mutlaka yazmışsındır da ben unutkan olmuşum :))Sağol canım şurada 9 haftam kaldı işte 66 kg görmem lazım
Afıyet olsun cnmGünaydın herkese
Akşam yemeğim
1 tabak pırasa yemeği (bu sefer bicerememişim tadı hoşuma gitmedi ama gene de yedim.)
Yeşil mercimek yemeği
Yoğurt kürü (biberlerim çok acıymış yandım yandım azıcık da kekik koydum.)
2 avuç badem çağlası.
Sabah kahvaltısı
Peynir
Zeytin 12 13 tane
1 avuç fıstık
4 tane çilek
Tereyagında yumurta
Afıyet olsun cnm. Kuzun nasıl olduGünaydinnnn
Günaydın cnm. Afıyet olsun.Günaydın
Kahvaltım
bol roka
bir dilim beyz peynir
5-6 fındık
Evet canım çok haklısın.Üstelik burdayım ve sizlerleyim.Bu benim için çok değerli herkese teşekkür ederim.Benimde uzundu bak hangi rakamlara geldim aç kalmıyoruz ,sağlığımızdan olmuyoruz üstüne kilo veriyor ve sağlığımıza kavuşuyoruz canım düşünme bence
Günaydın canım ,afiyet olsun.Günaydın
Kahvaltım
bol roka
bir dilim beyz peynir
5-6 fındık
Afiyet olsun,keçemeksız günler çok huzur veriyor insana.Benim regli haftam vücudumdaki şişliği hissediyorum, henüz olmadım ama bu sefer bakacağım öncesi ve sonrası kiloma, eğer unutmazsam kaç kilo fark edecek.Günaydın arkadaşlar
Güzel bir kkk ile başladım güne..
Hedefim bugün 0 kaçamak.. Reglim bitti, su miktarını arttırdım, tekrar spora başladım öğün aralarını da uzattım açlık hissetmeden ama tartım sabitledi kendini.. Bakalım kim inatçı çıkacak..
Grupta kaçamakları çantalayan da olmayıncaben de meydanı boş buldum
Hergün bir kaçamak
Hepimize kolay gelsin..
Günaydın kızlar. Sağlıklı kacamaksız günler :)
Günaydın canım,sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?