Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İlk güne göre güzel bir menü afiyet olsun kahveyi şekersiz dene gerçekten alışırsın canım yanında olmazsa kuru incir ye
Normalde şekersiz içiyorum da annem yapmıştı 3 kişilik kahveye 1 tane küp şeker koymuş:) bundan sonra tamamen şekersiz
Çok teşekkür ederim. 1 ay boyunca uygulayabilirsem hedefime ulaşırım:) desteğiniz çok güzel

Ben direk ilk önce şekeri bıraktım 3 şekerli içerdim ekmeği zor bıraktım gerçekten ama oluyor

Kahvaltı yapılmış mutlu bir gün geçirmişsin canım harikasın

Sen savaş malzemelerini toplamışsın canım ne güzel hadi bakalım inşallah

Bende öyleyim canım haftanın 7 günü sabah 05,00 uyanıyorum ben yanımda getiriyorum mecbur buradaki kantinde öyle lavaş arası olsa yerim de hep ekmekli personel yemeğide mecbur çiçek yağı olunca yemiyorum

Günaydın kararlı fistiklar çok şükür bugün kan değerleri aldılar.her şeyde bir hayır var demişler siz tiroidleri aklıma getirince bugün alırlarken tiroidleri de ekletdim bakalım haftaya sonuç ne çıkacak.tartı 2 haftadır hala düşüş yok ve bugün 300 gr fazla çıkıyorum 69.500 çıktım ama morelimi bozmuyorum çünkü yarın regle günüm ona bağlıyoruminslh öyledir ve regle bitişi iyi bir düşüş yaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…