Yoga ve yürüyüş de yakılmıştır onlar canım yogayı kursa mı gidiyorsun evde sen kendin mi yapıyorsunSelam kızlar,
sabah kkk yaptım 8 saat aradan sonra yine kk na benzer akşam yemeğimi yedim.
Kaçamak 2 lokma pişmaniye oldu..
1 saat yoga ve yürüyüş yapıldı..
Harika inşallah hep böyle istikrarlı olursun canımBizimkiler dondurma yiyorlar ve ben yemedim hayatımda bir ilk . :) teşekkür ederim
Maşallah canım nazar değmesin hep böyle devam edersin inşallahbenim 3 haftam rkmeksiz ve ratlısız...çok şaşırıyorum kendime..zira bunlarla yaşayan biriydim
Normalde şekersiz içiyorum da annem yapmıştı 3 kişilik kahveye 1 tane küp şeker koymuş:) bundan sonra tamamen şekersizİlk güne göre güzel bir menü afiyet olsun kahveyi şekersiz dene gerçekten alışırsın canım yanında olmazsa kuru incir ye
Benimde hayalim o 60 rakamları görmek inşallah en kısa zamanda oluruz CanımHaklısın cnm. Su 60 I bı görseydim :))
Ben direk ilk önce şekeri bıraktım 3 şekerli içerdim ekmeği zor bıraktım gerçekten ama oluyorNormalde şekersiz içiyorum da annem yapmıştı 3 kişilik kahveye 1 tane küp şeker koymuş:) bundan sonra tamamen şekersiz
Çok teşekkür ederim. 1 ay boyunca uygulayabilirsem hedefime ulaşırım:) desteğiniz çok güzel
Süpersin gerçekten güzel fikirİncirin içine koy cevizi,midye dolmayı hayal et ve ye
Kahvaltı yapılmış mutlu bir gün geçirmişsin canım harikasınkızlar arkadasim yeni gitti anca girebildim bugün bulgur hakkimida kullandım çok güzel bir karatay günüydü
sabah: pastırmalı yumurta,peynir,zeytin ,çay,bir tane incirli ceviz
Akşam:kısır,yoğurtlu semizotu salatası,çay
2 saat yürüdük arkadaşımlagüzel ve kacamaksiz geçti bugün ve kan testi içinde size katılıyorum yarın olmassa başka yere gideceğim artık
Sen savaş malzemelerini toplamışsın canım ne güzel hadi bakalım inşallahevt canım öyle olmuşbugün bizim karşıyakanın meşhur bostanlı pazarı vardı çok güzel şeyler aldım yarınki menum şimdiden hazır bu hafta kaçamak falan yok artık tatlı isteyince incir dolma malum reglem yaklaştı
Dukan güzel gidiyor hafi bakalım takipteyim bendeBen de geç kaldım yazmak için.
Akşam 16:00
Izgara tavuk
Bende öyleyim canım haftanın 7 günü sabah 05,00 uyanıyorum ben yanımda getiriyorum mecbur buradaki kantinde öyle lavaş arası olsa yerim de hep ekmekli personel yemeğide mecbur çiçek yağı olunca yemiyorumBugun 6da kalktım..acayip uykum var..ama iş beni bekler...öğleye kadar kahve yok şimdiden telkinde bulunuyrm kendime...öğle elma ve kahve düşünüyprum :) okulda kantin var ve hep ekmek arası bir şeyler var onlaro yemektense elma kahve iyidir..bir ara kendim bir seyler götüeüyordm şimdi üşeniyorum..herkese hayırlı günler
Kabağı sadece mücverken seviyorum yiyemediğim için ilk kez yemeğini yaptım.Beğenmedim canım.Niye berbattı yoğurt mu kötüydü her zamanki gibi menün çok güzel afiyet olsun
Fırında mücver yapabilirsin sanada iyi günlerKabağı sadece mücverken seviyorum yiyemediğim için ilk kez yemeğini yaptım.Beğenmedim canım.
Senin de spor azmine hayranımGünaydın kızlar dün ki menüm :kahvaltıda klasik Karatay akşam ciğer sote ,salata spor olarak 1 saat kardiyo +1 saat ağırlık
Yok canım pazar günü.Bugün tartılıyor muyduk kızlar
Sağol canım şurada 9 haftam kaldı işte 66 kg görmem lazımSenin de spor azmine hayranım
Ben ye iç yat
Anca gün içinde koşuşturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?