Haklısın cnm. Su 60 I bı görseydim :))Düşünüp iç geçirmek daha kolay yoksa eritmek için ugrasacaksin birde. Yersin nasıl olsa kiloları verince. Yapınca yiyor insan.
İncirin içine koy cevizi,midye dolmayı hayal et ve yeKızlar cnm 2 gündür mıdye Dolması ıstıyor:)) ne yapsam bılemedim
İncirin içine koy cevizi,midye dolmayı hayal et ve ye
Afıyet olsun cnm. Çakma mıdye dolma yemişsin sende :))kızlar arkadasim yeni gitti anca girebildim bugün bulgur hakkimida kullandım çok güzel bir karatay günüydü
sabah: pastırmalı yumurta,peynir,zeytin ,çay,bir tane incirli ceviz
Akşam:kısır,yoğurtlu semizotu salatası,çay
2 saat yürüdük arkadaşımlagüzel ve kacamaksiz geçti bugün ve kan testi içinde size katılıyorum yarın olmassa başka yere gideceğim artık
Afıyet olsun cnm. Yoğurtta yedeydın keske erken yemişsin çünkü :)Ben de geç kaldım yazmak için.
Akşam 16:00
Izgara tavuk
alışkanlık işte..aynen ben de öyleydimmantıyı ekmekle yerdim..simdi bir dilim bile yemiyorum ya şaşıyorum kendime..bir de her gün tatlı çikolata yerdik yedikçe yiyesim gelirdi.şimdi görüyorum hiçbir sey hissetmiyorum kendisine karşı :)afıyet olsun cnm. O kadarcık kacamaktan bısey olmaz bence. Nefsını koreltmişsin.:)
Ah cnm keşke bulabılsem yerdım. Ya kendım yapacam kı yaparsam 1 taneyle kalmam, yada düşünüp iç gecırecegim :))
tebrık ederım. Iradene sahıp cıkabılmek cok guzel ve en önemlısı ıçın rahat oluyor yemedıgın zaman :)
Harıkasın cnm.makarna, Çığ kofteyı bıle ekmekle yıyen bırıydım bende. Ekmegi banmadan tat almazdım :)) yemezsen alışıyormuşsun gercekten :))
Midem o kadar küçülmüş ki tavuğu bile yarım bıraktım :)Afıyet olsun cnm. Yoğurtta yedeydın keske erken yemişsin çünkü :)
Hayırlı günler canımBugun 6da kalktım..acayip uykum var..ama iş beni bekler...öğleye kadar kahve yok şimdiden telkinde bulunuyrm kendime...öğle elma ve kahve düşünüyprum :) okulda kantin var ve hep ekmek arası bir şeyler var onlaro yemektense elma kahve iyidir..bir ara kendim bir seyler götüeüyordm şimdi üşeniyorum..herkese hayırlı günler
İlk güne göre güzel bir menü afiyet olsun kahveyi şekersiz dene gerçekten alışırsın canım yanında olmazsa kuru incir yeSabah 10.00
1 yumurta
Peynir zeytin
Ceviz
Yeşillik
Salatalık domates
Saat 16.30
1 kase tarhana çorbası
Ciğer
Saat 17.30
Çok az şekerli türk kahvesi
Olsun canım hastanede olunca öyle oluyor kızın nasıl iyi mi tekrardan geçmiş olsunKizlar bugunku menum
Sabah çeyrek simit (hastanede bunu yiyebildim)
Öglen 1.5 lahmacun ayran yesillik 1 cigkofte(sabah yemeyince öglen kurt gibi acikmistim maalesef)
Ögleden sonra sütsüz kremasiz nescafe
Yaşpasta vardi işyerinde 1 çatal aldim
Aksam zeytinyagli fasulye(bari burdan toparliyim dedim)
Bugun böyle oldu sma yarin yeniden devam karataya
Afiyet olsun harikasınSabah yumurta yogurt peynir
Öğle neskafe
Akşam mantarlı tavuk salata neskafe
Bugun biraz daha azalttım neskafeyi. Dünya için küçük benim için büyük bir adım :)
Afiyet olsun yürüyüş güzel olmuşIyı Akşamlar arkadaşlar
Sabah
Yumurta salatalı Karatay
Aksam
Patlıcan doğramA(nohutu), cacık
1 saat yuruyus
2 lt su
Yeşil cay
Niye berbattı yoğurt mu kötüydü her zamanki gibi menün çok güzel afiyet olsunSabah
KKK
Akşam
Bir çorba kasesi kırmızı mercimek ten kısır
Bir tabak kıymalı kabak, yoğurt lu yedim (Berbattı)
Kesinlikle canım ondandır Harika gidiyorsunpegasus07 canım hiç wc sorunu yaşamadım.ama bunu kefire bağlıyorum.
Hiç yemediğim birşey tadı nasılKızlar cnm 2 gündür mıdye Dolması ıstıyor:)) ne yapsam bılemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?