Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kizlar bugunku menum
Sabah çeyrek simit (hastanede bunu yiyebildim)
Öglen 1.5 lahmacun ayran yesillik 1 cigkofte(sabah yemeyince öglen kurt gibi acikmistim maalesef)
Ögleden sonra sütsüz kremasiz nescafe
Yaşpasta vardi işyerinde 1 çatal aldim
Aksam zeytinyagli fasulye(bari burdan toparliyim dedim)

Bugun böyle oldu sma yarin yeniden devam karataya

Kizlar bamya yemegi serbest miydi acaba yiyebiliyor muyuz???
bayılırım bamyaya :) serbest cnm.

Sabah 10.00
1 yumurta
Peynir zeytin
Ceviz
Yeşillik
Salatalık domates

Saat 16.30
1 kase tarhana çorbası
Ciğer

Saat 17.30
Çok az şekerli türk kahvesi
Afıyet olsun cnm. Cok guzel yemişsin
Afıyet olsun cnm. Yarın telafı edersin :)

Sabah yumurta yogurt peynir
Öğle neskafe
Akşam mantarlı tavuk salata neskafe

Bugun biraz daha azalttım neskafeyi. Dünya için küçük benim için büyük bir adım :)
Afıyet olsun cnm. Alışkanlıklardan vazgeçmek zordur :) cok ıyı yapmışsın. Zamanla aramazsın :)

unutmak zor da azaltayım inş..günde 2sefwr içsem yeter gibi...hep rwjim yapa yapa kahveye alıştım tok tutması hasebiyle...filtre kahve de severimama onu da sütlü içerim..sütsüz agçğır geliyor..ama iyi ki kahveler var.cok seviyorum ya :))))

Sabah yumurta yogurt peynir
Öğle neskafe
Akşam mantarlı tavuk salata neskafe

Bugun biraz daha azalttım neskafeyi. Dünya için küçük benim için büyük bir adım :)
Nescafe benim de vazgeçilmezim maalesef, sabah uyanınca 2 koca kupa içiyorum sonra gün içinde 1 tane ile kalmaya çalışıyorum. Şekersiz içerim ama çok az süt ilave ediyorum.. Bağımlıyım bırakmayı dahi düşünemiyorum..

valla ben de aynıyım..millet kahvaltıda cay içer..benim gözüm kalkar kalkmaz kahve arıyor...seni derinden anlıyorum :)

Selam kızlar,
sabah kkk yaptım 8 saat aradan sonra yine kk na benzer akşam yemeğimi yedim.
Kaçamak 2 lokma pişmaniye oldu..
1 saat yoga ve yürüyüş yapıldı..
afıyet olsun cnm. O kadarcık kacamaktan bısey olmaz bence. Nefsını koreltmişsin.:)
Yarın da isterse bol limonlu 1 tane yemeğin yanında ye canım, o kadarcık arada kaynar pirinç gi yükseltmez hemen..
Ah cnm keşke bulabılsem yerdım. Ya kendım yapacam kı yaparsam 1 taneyle kalmam, yada düşünüp iç gecırecegim :))

Bizimkiler dondurma yiyorlar ve ben yemedim hayatımda bir ilk . :) teşekkür ederim
tebrık ederım. Iradene sahıp cıkabılmek cok guzel ve en önemlısı ıçın rahat oluyor yemedıgın zaman :)
benim 3 haftam rkmeksiz ve ratlısız...çok şaşırıyorum kendime..zira bunlarla yaşayan biriydim
Harıkasın cnm.makarna, Çığ kofteyı bıle ekmekle yıyen bırıydım bende. Ekmegi banmadan tat almazdım :)) yemezsen alışıyormuşsun gercekten :))

Düşünüp iç geçirmek daha kolay yoksa eritmek için ugrasacaksin birde. Yersin nasıl olsa kiloları verince. Yapınca yiyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…