Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Teşekkür ederim çok iyiymiş, bu arada tuvalete çıkmada ben form çayları çok faydalı buluyorum bir fincan içine iki poşet koyup on dakika bekletip içiyorum, kızlar bu gerçekten işe yarıyor... deneyin derim yenidencan

İnşallah ben de @MissFrezya sana ve @Tandem felix e teşekür ederim en kısa zamanda.

Son düzenleme:
Aynen canim tüm yiyecekler icin gecerli mesela beyaz ekmek cok tuketirdim simdi hic aramiyorum
İnşallah hep böyle devam ederiz canım.Bu arada @Elalis ben böreği yemedim canım.Gene hazır pişmiş tavuk galiba eski tavuktan yapılmıştı ve 1 bardak ayran içtim..Allahım bu azmimizi ve kararlılığımızı arttırsın inşallah.
Ama yürüyüş yapmadım bugün @Mirafatos sen demiştin değil mi 2 gün yürü 1 gün yürüme diye bugün yürümedim.

Emzirdiğim için henüz cesaret edemedim onthebeach ama ilaç içme seviyesine gelirsem denerim büyük ihtimalle.Teşekkür ederim.

Slm kızlar

Msfreyza ve onthebeach tebrıkler kızlar harıkasınız. Maşallah dıyeyım nazarım değmesin :))

Yenıdencan cnm böregı yememem ıyı olmuş. Icın rahattır sımdı. :)

Mırafatoş cnm baska bır doktora gıt ıstersen kan için , her gun bır bahane üretıyırlar

Elalis cnm proteın sonucunu cok merak edıyorum. Wc problemın oldumu cnm.

Bende dun doktora gıttım kızlar Güneş alerjisi ıcın. Kortızon verdi bakalım işe yarayacakmı. Bu sene cok kötü oluyorum resmen kızarıklıklar su topluyor calcıum verdı bırde. Güneşten etkılenen arkadaşlar varsa kullansınlar. Calcıum eksıklıgındende olsbılıyormuş.

Gercekten süper haber canim cok sevindim

Ben etkileniyorum ama senin kadar değil canım çok geçmiş olsun dikkat et

Ben etkileniyorum ama senin kadar değil canım çok geçmiş olsun dikkat et
Tesekkur ederım cnm. Aslında bende cok etkılenmıyorfum. Ilkbaharda bıraz kızarır gecerdı, hatta gecen sene cok az olmuştu. Be sene ne oldu bılmıyorum. Yüzümde ve ellerımde hıc olmazdı . Bu sene yüzümde çıkınca korktum açıkcası. Calcıum kullan cnm. Faydası oluyormus Güneş etkılerıne :)

Çok sağol canım kullanırım sen diğer vitamin değerlerine baktırdın mı hiç magnezyum vb

Sonuçların bizimle paylaşır mısın birde içinde selenyum testi var mı ben yaptırdım doktor herşeyi normal dediği gibi bunada normal dedi internette baktım pek bir bilgi elde edemedim
Sonucları alırsam yazarım cnm. Bılmıyorum varmı selenyum. Alerjı testı yapamayız cılt doktoruna gıt deldiler, bende kan testı istıyorum dedım. Artık neyı test ederler kanda bılmıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…