- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 43
- 47
Tandemfelix in kürü internette göbek eritme kürü olarak da geçiyor.İçine limon ve zencefil falanda koyuyorlar herhalde yapmağım için tam bilmiyorum.İnternetten bakabilirsiniz arkadaşlar.Gece yatmadan önce yenmesini tavsiye ediyordu onlar.İnşallah faydasını görürsünüz ben Tandemfelix e dua ediyorum resmen.Tekrar teşekkür ederim canım
İnşallah ben de @MissFrezya sana ve @Tandem felix e teşekür ederim en kısa zamanda.Tandemfelix in kürü internette göbek eritme kürü olarak da geçiyor.İçine limon ve zencefil falanda koyuyorlar herhalde yapmağım için tam bilmiyorum.İnternetten bakabilirsiniz arkadaşlar.Gece yatmadan önce yenmesini tavsiye ediyordu onlar.İnşallah faydasını görürsünüz ben Tandemfelix e dua ediyorum resmen.Tekrar teşekkür ederim canım
İnşallah hep böyle devam ederiz canım.Bu arada @Elalis ben böreği yemedim canım.Gene hazır pişmiş tavuk galiba eski tavuktan yapılmıştı ve 1 bardak ayran içtim.Aynen canim tüm yiyecekler icin gecerli mesela beyaz ekmek cok tuketirdim simdi hic aramiyorum
Emzirdiğim için henüz cesaret edemedimTeşekkür ederim çok iyiymiş, bu arada tuvalete çıkmada ben form çayları çok faydalı buluyorum bir fincan içine iki poşet koyup on dakika bekletip içiyorum, kızlar bu gerçekten işe yarıyor... deneyin derimyenidencan
Gercekten süper haber canim cok sevindimGünaydın hanımlar,
Harika haberlerim var,
Geçen hafta boyunca birsürü kaçamak yaptım, genel anlamda canan hocaya uydum ancak aralarda sıkıntıdan bisküvi yediğim de oldu, çikolata da yedim, aralara dikkat edemedim yani tartıya çıkmaya korkuyordum hatta geçen hafta bir sabah 64.2 yi bile gördüm ve size söylemedim moraliniz bozulmasın diye... tüm bunlara rağmen bu sabah tartıda 62.0kggördüm, bu benim geçen ağustostan beri göremediğim bir rakamdı, bu beslenme tarzı başka hiçbir şeye benzemiyor, benim gibi düşük kilolarda olanlar bilirler ilk iki üç hafta kilo aman aman oynamayabiliyor ama sonra resmen yokuş aşağı...
ancak bazı tespitlerim var, arkadaşlar biraz kendinizi rahatlatın ve kilo vereceğinize inanın, ne olursa olsun haftada en az 2-3 gün uzun (6km ve üstü) kesintisiz yürüyün.... fındık fıstık olayını ve baklagil olayını asla abartmayın.... yağ olayını da abartmayın, az... salata ve sebzeye daha ağırlık verin.... aç kalıcam korkusunu kafanızdan atın, tamamen psikolojik... aç kalıcam korkusuyla sabah avuç avuç ceviz fındık yediğim günler kilom hiç oynamadı...
bu arada geçmişler olsun T Tandem felix ve tebrikler @MissFrezya gerçekten harika kilolar veriyorsun, bravo
Evet canım hem de nasıl.Slm kızlar
Yenıdencan cnm böregı yememem ıyı olmuş. Icın rahattır sımdı. :)
.
Tsk ederim cnmGecmis olsun:)
Cok gecmişolsun cnm.Tsk ederim cnm
Ben etkileniyorum ama senin kadar değil canım çok geçmiş olsun dikkat etSlm kızlar
Msfreyza ve onthebeach tebrıkler kızlar harıkasınız. Maşallah dıyeyım nazarım değmesin :))
Yenıdencan cnm böregı yememem ıyı olmuş. Icın rahattır sımdı. :)
Mırafatoş cnm baska bır doktora gıt ıstersen kan için , her gun bır bahane üretıyırlar
Elalis cnm proteın sonucunu cok merak edıyorum. Wc problemın oldumu cnm.
Bende dun doktora gıttım kızlar Güneş alerjisi ıcın. Kortızon verdibakalım işe yarayacakmı. Bu sene cok kötü oluyorum resmen kızarıklıklar su topluyor calcıum verdı bırde. Güneşten etkılenen arkadaşlar varsa kullansınlar. Calcıum eksıklıgındende olsbılıyormuş.
Tesekkur ederım cnm. Aslında bende cok etkılenmıyorfum. Ilkbaharda bıraz kızarır gecerdı, hatta gecen sene cok az olmuştu. Be sene ne oldu bılmıyorum. Yüzümde ve ellerımde hıc olmazdı . Bu sene yüzümde çıkınca korktum açıkcası. Calcıum kullan cnm. Faydası oluyormus Güneş etkılerıne :)Ben etkileniyorum ama senin kadar değil canım çok geçmiş olsun dikkat et
Çok sağol canım kullanırım sen diğer vitamin değerlerine baktırdın mı hiç magnezyum vbTesekkur ederım cnm. Aslında bende cok etkılenmıyorfum. Ilkbaharda bıraz kızarır gecerdı, hatta gecen sene cok az olmuştu. Be sene ne oldu bılmıyorum. Yüzümde ve ellerımde hıc olmazdı . Bu sene yüzümde çıkınca korktum açıkcası. Calcıum kullan cnm. Faydası oluyormus Güneş etkılerıne :)
Dun kan verdim sonucları beklıyorum cnm.Çok sağol canım kullanırım sen diğer vitamin değerlerine baktırdın mı hiç magnezyum vb
Tsk sagol cnmCok gecmişolsun cnm.
Sonuçların bizimle paylaşır mısın birde içinde selenyum testi var mı ben yaptırdım doktor herşeyi normal dediği gibi bunada normal dedi internette baktım pek bir bilgi elde edemedimDun kan verdim sonucları beklıyorum cnm.
Sonucları alırsam yazarım cnm. Bılmıyorum varmı selenyum. Alerjı testı yapamayız cılt doktoruna gıt deldiler, bende kan testı istıyorum dedım. Artık neyı test ederler kanda bılmıyorum :))Sonuçların bizimle paylaşır mısın birde içinde selenyum testi var mı ben yaptırdım doktor herşeyi normal dediği gibi bunada normal dedi internette baktım pek bir bilgi elde edemedim
İyi demişsin alerji testi var canım ben üniversite hastanesinde yaptırdımSonucları alırsam yazarım cnm. Bılmıyorum varmı selenyum. Alerjı testı yapamayız cılt doktoruna gıt deldiler, bende kan testı istıyorum dedım. Artık neyı test ederler kanda bılmıyorum :))
Serbest canım sadece patates,bezelye sınırlıKizlar bamya yemegi serbest miydi acaba yiyebiliyor muyuz???
Tamam canım tesekkur ederim.Serbest canım sadece patates,bezelye sınırlı
Rica ederim afiyet olsunTamam canım tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?