Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Karatay diyetindeki 6. haftamı bitirdim bugün.66300 Gr ile başladığım haftayı 64800 Gr ile bitirdim.1500gr vermişim.6 haftada toplam 8400gr vermişim.
tebrikelr canım massallah bidaha 1500 verince 10 kilo vermiş olacaksın masallah darısı bizlerin başına

süper gerçekten de! akşam yemeğinde biberli yoğurt yeme kürü mü bu? geçen hafta yoktum ya kaçırdım benim için de size zahmet olucak lütfen yazar mısınız tekrar? yenidencan
Ben de daha uygulamadım onthebeach canım.Ama yoğurdun içine acı pul biber atıyoruz internetten baktığım kadarı ile 1 çay kaşığı isteğe göre limonda koyulabiliyor. Freyza__ akşam yemekle birlikte, T Tandem felix yemekten sonra yiyor galiba.

Sende haklısın canım burası akşamları çok soğuk hiç terliyemiyorum,dışarda yürüyüş yapınca.Sen ter atıyorsan sıkıntın yok demektir.Kür inşallah işine yarar.Ben kilodan çok, rahat lavaboya çıktığıma seviniyorum.Bir hafta neredeyse hiç çıkmadım zor oluyor ya.

tebrikler canım harika haberler süper tespitler darısı başıma 62 yi göreceğim gunlere

Ter atıyorum canım çok olmasa da.Çok aşırı hızlı yürüyemiyorum henüz .İnşallah yarar canım hem acıbiber çok faydalı hem yoğurt yoğurt çok sık tüketmediğimi farkettim bu ara.İnşallah bende senin gibi rahat çıkabilirim burda anlatamayacağım acılar yaşıyorum ve kanamam oluyor dönem dönem.

Tandemfelix in kürü internette göbek eritme kürü olarak da geçiyor.İçine limon ve zencefil falanda koyuyorlar herhalde yapmağım için tam bilmiyorum.İnternetten bakabilirsiniz arkadaşlar.Gece yatmadan önce yenmesini tavsiye ediyordu onlar.İnşallah faydasını görürsünüz ben Tandemfelix e dua ediyorum resmen.Tekrar teşekkür ederim canım

Canım hoşgeldin.Karbonhidrat ve şekeri kesip leptin saatlerine uyarsan.O 3 kiloyu bu hafta verirsin inşallah.İlk hafta en çok kilo verilen hafta hiç kaçamak yapma.Tartıda farkı görürsün inşallah.

ne dimek rica ederim

blonde ambition Kan verebildin mi. Ben sabah verdim. Umarım sonuclar iyi cikar
yok tatlım ya oooffff gittim tüp yok dediler gene sabah gel hatta gelmeden bi arayip tup geldimi diye sor dediler böyle bir şey görmedim canım inslh yarın sabah verebilirim cnm inslh sonuclar iyi çıkar buarada omega3 başladım 2 gündür iciyorum tavsiye ederim kilo vermek için karatay dahil tüm profesörler söylüyor zaten karatayda kilonuz yavas gidiyora Dvit,Demir ve omega3 diyor canım ondan ben hemen omega3 basladim

Gecmis olsun:)

Aynen canim tüm yiyecekler icin gecerli mesela beyaz ekmek cok tuketirdim simdi hic aramiyorum

Canım bence seni oyalıyorlar gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…