Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bunca sıkıntı arasında birde bu boş konulara hiç gerilme zaten insanlık hatası olabiliyor sayımız çok fazla canım biz aktif olmayanları haber verelim yada güncelleme yapıp direk çıkaralım canım zaten tekrar girip devam etmek isterlerse ekleriz olur biterbirbirimizi görmesekte ben görüşdüğüm arkadaşlarım gibi bağ kurdum burda grubumuzun enerjisi çok güzel hiç bozulmasınkalbimiz ve dualarimiz seninle canımAllah şifa versin

teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun, ben de burayı çok seviyor ve samimi buluyorum, aslında alınganlıklar da normal bir dereceye kadar, kilo vermek stresli bir süreç... insan gerilebiliyor, alınganlık yapabiliyor ben herkese karşı anlayışlı ve sevgi doluyum, hepimiz eriyelim istiyorum

olur tabi çok güzel olur, hem listeyi alıp herhangi bir gün kilonuz düştüğünde güncelleyebilirsiniz, kalan yerden de devam edilir... çok iyi olur

İnşallah canım hep birlikte yapalım bunu eriyelim

Tutmadı:))) baya acıktim ama sabah hic istahim yoktu pazar abartinca boyle oldu
Arada diyeti gevşetmek gerekiyor ben gevşetmeyi yarın yapacağım saç böreği yiyeceğim bugün mantı vardı ama ben yemedim.Baya alışıyor insan yasaklıları yememeye ve yemedikçe de mutlu oluyorum.

Arada diyeti gevşetmek gerekiyor ben gevşetmeyi yarın yapacağım saç böreği yiyeceğim bugün mantı vardı ama ben yemedim.Baya alışıyor insan yasaklıları yememeye ve yemedikçe de mutlu oluyorum.

ben de dün eti hoşbeş yedim :))) diğer her öğünüm normaldi ama hiç yemediğim birşey olduğu halde yaptım bir delilik, bazen kaçamak yapınca vucut şaşırıp daha çok verebiliyor, bakalım yarın tartıda bunu görebilecek miyim

Gercekten öyle. abartmadan ucundan bjraz yediğim oldu kilo vermem durmadi
Ama aksam 8 den sonra yememek önemli kacamaginda bir kurali var:))))

kızlar bugün gene kan veremedim denetim var bugün alamıyoruz falan dediler nasıl iş 2 haftadır bir test yapmadılar yine yarın gel dediler oofff inslh yarın artık şu kan değerlerime bakarlarbende bari gitmişken eczaneden omega3 alayım dedim ne zamandır aklimdaydi eczacı da diyet için tavsiye etti zaten karatay da hastalarına kullandiriyor piyasadaki en iyilerinden almaya çalıştım bakalım bugün başladım

Teşekkürler canım

Önemli değil zaten canım.Sen sağlığınla ilgilen.Geçmiş olsun Allah şifa versin.

Gerilme canım biz çok güzel bir grubuz.Hepimiz çoluk çocuk sahibi yetişkin insanlarız.Hepimizin karakteri farklı, farklı sesler çıkması çok normal.Bu arada kefir bulmana sevindim.Ama yoğurt gibi 40 derece sıcaklıkta mayalaman gerekli canım.Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…