- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 43
- 47
Ellerine sağlık liste çok güzel olmuş teşekkür ederim
canım bu haftada kilosu sabit kalan hatta tartida kilo almış çıkan lar var ve bende onlardan biriyim canım sen yine iyisin sonuçta azda olsa vermişsinBu hafta en az veren benim
Çok pis hırs yaptım.pazara kadar dukan atak dışına çıkmıycam.bu hafta 1.5 vermeliyim en az.yoksa hedefimi tutturamam
takinti olmasi iyidir canim..nasil olsa guzelim dwyip salsan daha mi iyi..valla bu yuze fit bir vucut harika olur.tam gaz devamay canım çok teşekkür edim morel oldu gerçekten artık bende takintiya dönmeye başladı kilo konusu gerçekten verip kurtulmam laziminslh hep beraber veririz
senin 65 e düştüğünü kabullenemedik demekkiBende 1 Gr bile verememişim ya
Ben yapamadım kızlar ya güne dukan atağına niyetlenerek kalktım ama sabah sadece yurta ve peynir yiyince hem çok aç hissettim hemde halsizligim zirve yaptı elim kolum kalkmadı.anladım ki ben eskisi gibi dukan yapabilcek durumda degilimzaten sabahlarida uyanamiyorum uyku düşkünlüğüm çok arttı ve tiroidden şüphe duymaya başladım ve eğer değilse kesin kansızlık demir eksikligim olabilir öğlen sebzemi ve fıstığımı yiyip kendime azıcık gelmeye çalıştım ama dayanılmaz baş ağrım devam ediyor karatay kadar rahatı yok gerçekten artık az az vermeye razı olacağım yeterki gitsin
sabah=2 yumurta,biraz peynir
öğlen=yoğurtlu karnabahar,bir kase fıstık
akşamda tavuk ve salata yiycem
bende karataydan sasmiycam canım az az olsun sağlıklı olsunttalım kolesterolun artmış da olabilir, bazı insanlar da meyil oluyor ve kolesterol yükselebiliyor, o sebeple ben canan karataya devam ediyorum ama yağı ölçülü yiyorum ve yumurtanın sarısını yemiyorum, çok daha enerjik hissediyorum
canım ben karataya 10martta başlamıştım. bir ayda 5-6 kilo veririm umuduyla başladım ve verenleride gördükçe ayda 5-6 kilo veririm 2ay yeter hayalindeyken bugün tam bir ayım bitti ve sadece 3 kilo gittittalım kolesterolun artmış da olabilir, bazı insanlar da meyil oluyor ve kolesterol yükselebiliyor, o sebeple ben canan karataya devam ediyorum ama yağı ölçülü yiyorum ve yumurtanın sarısını yemiyorum, çok daha enerjik hissediyorum
senin 65 e düştüğünü kabullenemedik demekkisonuçta biz yerimizde sayiyorken sen fıstık oluyorsun haksızlık
Olsun canım yaa 3 gitsin.damlaya damlaya birikecek.aç kalmadan zayıflıyoruz işte ne güzel.hatta arada kaçamak bile yapıyoruz :)canım ben karataya 10martta başlamıştım. bir ayda 5-6 kilo veririm umuduyla başladım ve verenleride gördükçe ayda 5-6 kilo veririm 2ay yeter hayalindeyken bugün tam bir ayım bitti ve sadece 3 kilo gitti6 beklerken 3 ü zor verince ne yapsam diye şaşırdım ama yok yani karataya devam sağlık olsun napalim 3de olsa giden gidiyor
Nasıl veremedin yaaBende 1 Gr bile verememişim ya
Aşkolsun...Senin gibi kendiyle barışık,kalbi temiz insanların kimsenin iniş çıkışlarıyla işi olmaz canım
yok canım 2 haftadır 69.2 de sabit kaldım zaten bir onceside 69.7Nasıl veremedin yaa
İyice karıştırdım galiba
Ben 1 kilo verdin sanıyorum seni
Yaaa teşekkür ederimyok canım 2 haftadır 69.2 de sabit kaldım zaten bir onceside 69.770lere veda edince 69lar icin benide bekle diyordun ya bak baya bekledim yani sensiz ilerlemeye gönlüm razı olmadı demekki beraber 68 lere doğru gideriz artık arkadaşım
teşekkür ederim canım benim evt dene ben daha önce dukandan süper sonuç almıştım ama bu sefer yapamadım canım bende aynı kafadayim valla şu 4 kilo bi gitsin 65 olayım gerisi çok yavaş gitsede olur diyorum canım ya en azından 65 de ne giysen yakışıyor inslh incez canımOlsun canım yaa 3 gitsin.damlaya damlaya birikecek.aç kalmadan zayıflıyoruz işte ne güzel.hatta arada kaçamak bile yapıyoruz :)
Ben 70 lerden ciddi manada nefret ettim.bu 6 gün dukanı yapmak istiyorum.65 leri görmeyeli yıllar oldu.3-4 kilo bi gitse gerisi yavaş gitse de olur.
Yok yaa bu sefer inadım inat zayıflıycam
Bu arada çok hoş bir yüzün var canım,bebek gibisin maşallahallah sahibine bağışlasın
aaaayyyyYaaa teşekkür ederim
Beni bekledin şimdi uçarak 68 e gidiyoruz.hatta onu görmeden direk 67.9 a ne dersin
Dukan yapamasan da protein ağırlıklı beslen.bu pazar tartıyı patlatıcaz
Verirsin verirsin.yeter ki iste.aaaayyyyağzından bal damliyor canım sen dukanla verebilirsinde ama ben bir haftada 1.3 verebilirmiyim bilmiyorum hadi insallah
1.62 canım senin kaç?Verirsin verirsin.yeter ki iste.
Boyun kaçtı fatoşçum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?