Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

T

esekkur ederım cnm. Dun çıkamadım , arkadaşla sohbet Ede Ede bı baktık 2 saate yakın yurumuşuz. Bacaklarımızın sızısından bellıydı zaten :)
Sevdiğin biriyle yapılan yürüyüş gibisi yok.HEM STRES ATIYORSUN HEM YAĞLARI ohhhh.

Hoşgeldin canım,hayırlı olsun diyetin.Ben 105 ile başladım şuan 99.9 dayım.Gerçi benim nerdeyse 2 ay olacak.Başlarda ara öğün yapıyordum.Şuan ara öğün yapmadan 3 öğün ile devam ediyorum.Karataya uyarak,ama benim porsiyonlar biraz büyük oluyor.Arada kaçamak yapıyorum kavrulmuş koca bir tabak fıstığı akşam 9.30 da yemek gibi.

Afiyet olsun quark ne:))))
Başka soranlar da olmuş demekki bilmeyen tek ben değil mişim?

Hayirli cumalar canim...
Afiyet olsun kendini zorlama en guzeli karatay

Hosgeldin
Ben 2 ögün yiyorum.sabah 7.30 aksam 7 gibi.öglen sade türk kahvesi ile gecistiriyorum cnm
Maşallah canım ara baya uzun hiç mi acıkmıyorsun?

Ben emziriyorum 8 aylık bebeğim var...sabah 6 da uyanıyoruz akşam 9 gibi yatıyoruz..sabah ve akşam yemeğim saat kaçta olmalı??
Benim de bebeğim var canım 10 aylık.Ve bizde erken kalkıyoruz ve işe geliyorum .Birkaç gün denedim 2 öğün ama olmadı.Arkadaşların da dediği gibi başta 3 yap bi bakarsın vücut alışınca belki 2 öğün yaparsın zamanla.

İyi sabretmissin arkadasim. Ben olsam yapamazdım. Karatay la yola devam. En sağlıklısı bu diyet bence herseyi yiyoruz.

Ahahah sen sorunca oh dedim bir ben bilmiyorum:)

Kizlar annemlere geldik...1kaseEmercimek corbasi ictim.1 de kucucuk miniminicik borek 1 dilim .yine de ucuz atlattigimi dusunuyrm
Anne böreği de başka olur tabi.Ama dikkat et kilo almadan atlatmaya çalış bu süreyi vermesen de kilo alma canım az sabır.

Af
afıyet olsun cnm. Aman dıkkat et bıraz ordan, bıraz burdan derken 1 haftamız Boşa gıdıyor.
Evet aynen katılıyorum.Mayısta eşimin semineri var işyerinden izin alabilirsem otele gidebiliriz .Ne yapacağım diye düşünüyorum.Gerçi otelde yapılan yemekler çoğunluğu bana göre değil.Ama millet o çeşit çeşit tatlılartı tabaklarına doldurdukça insan bir süre sonra pes ediyor.

Bulgur yasak değil ama zayıflamak isteyenlere alt tarafı haftada 3 kaşık. Ben tercih etmiyorum.Bulgur hakkımı 15 de bir içli köfte yiyerek kullanıyorum.
3 kaşık nedir ki hiç başlamayalım daha iyi.Benim en azından 1 tabak yemem lazım kısır yedim demem için.
Acaba bu 3 kaşık günlük miktar olmasın.

Benimde bebeğim 11 ay olacak inşallah Allah bağışlasın. Bende iki ogün yapmaya calisiyorum. 2.5 ogün denilebilir hatta. Ama başta üç öğün yaptim. Sonra alıştı vücut kalktığımda bile zoraki yiyorum açlıktan değil. Çoğu zaman 7.45 te bitiyor kahvaltim. Cuma cumartesi pazar hariç. Evdeyim ise gitmiyorum o yüzden. Vücudunu herkes dinlemeli. Ne iyi geliyor nasıl daha hızlı çalışıyor deneyerek kastediyorum ben. Dün 7 de.kahvalti yaptim 11 gibi türk kahvesi içtim. Eve geldiğimde saat 12 30 du hala açıklamıştım. Akşam 6 30 da yemeğimi yedim. Kahve leptin bozmuyor değil mi arkadaşlar???

Günaydın kızlar. Son günler tartı ıcın dıkkat edelım :))
Kahvaltımı yaptım, sımdı ütü yapacagım.utuyu seven varmıdır ya, ben nefret edıyorum. Nefret etmeme rağmen çoraplar harıc herseyı utuluuorum.

Günaydın cnm. Gecmişolsun.tebrık ederım harıkasın

O kokuya, ağızda bıraktığı tada ıyı dayanmışsın cnm gercekten. Tebrıkler :))

Günaydın arkadaşlar, bir kaç gün şehir dışındaydım. Yazamadım hiç..
Nasıl geçiyor haftanız
Günaydın cnm.
Günaydın kızlar hayırlı Cumalar
Günaydın cnm

Afıyet olsun cnm. Cocuklar kac yasındaydı

Aynen canım ya,kahvaltıyı sevmiyorum kahvaltı masasında olsa bunlar bir yesem bir yesem bir daha yesemm.
Öyle bir şarkı mı vardı.
KAhvalini bende hıc sevmem.mecburıyetten yıyorum. En zorlandığım gun pazar oluyor, her pazar taze ekmek, pişi veya Çığ Börek yapıyorum kahvaltıya , yutkuna yutkuna kalkıyorum resmen masadan :)))

Afıyet olsun cnm. Iyı dayandın Açlığa gerçekten. Ne versem kar dıye bak bence. :)

Sana da kuzuya da afiyet olsun canım.

Bende bulgur hastasıyım. Hele çiğköfte kısır favorim yaz da geldi cesit cesit yesillikle super olurdu. Sabrediyorum kilo vereyim öyle yarim.

4 yaş 5 yaş 11 aylik 3 tane canim
Ütüyü bende hiç sevmem. Şimdi boş günüm yemek ev temizliği var. Bebeği yeni uyuttum. Sıra eve geldi. Hepimize hayirli cuma lar diliyorum. Dualarimiz kabul olur inşallah.

Cnm otelde sana en yakınlarını secersın artık.hıc bulaşma tatlıya bence. O kadar emegıne yazık edersın. 5 dk mutlu olacaksın fakat Butun hafta uzuleceksın:))

Allah bağışlasın cnm. Küçüklermiş Daha :))
4 yaş 5 yaş 11 aylik 3 tane canim
Ütüyü bende hiç sevmem. Şimdi boş günüm yemek ev temizliği var. Bebeği yeni uyuttum. Sıra eve geldi. Hepimize hayirli cuma lar diliyorum. Dualarimiz kabul olur inşallah.

Çok iyi canım süper tartı daha pazar günü 2 gün var o zaman kadar enaz 300gr daha verirsin inşallah.

Aynen cnm. Dedıkodu yaparak yürümek ayrı Heyecanlı oluyor. :))

Günaydın kızlar hayırlı Cumalar

Günaydın canım,hayırlı cumalar.
Şuan oturduğum yerden ağzımın suları aktı canım dolmalar ,sarmalar,cacık
Avucunu yala canım ben öyle yaptım
Afiyet olsun canım.Allah kolaylık versin işin zor tabi.Ben işe gelmesem ben de giremem heralde akşam pek giremiyorum,sabaha da mesajlar birikmiş oluyor.OOOO diyorum kızlar yatmamış bugün.Hoşuma da gidiyor birikmiş mesajları okumak.

Bizimlede paylaş arkadaşım aynı şeyleri yemekten gına geldi.Bende yarın karnabahar düşünüyorum bağırsaklarım için.
Karnabahar da çalıştıyor demek bağırsakları hiçbirşey yapamasam da haşlayıp yiyeyim en iyisi zeytinyağı içmekten iyidir ve severim karnabahar.

Bende sevmem kahvaltıyı zoraki yerim
Biran aynadaki yansımam var karşımda sandım burcun da ikizler olaydı.

Süzme yoguta benzeyen bi peynir çeşidi cnm
Peynirle pek aram yok ama merak ettim bir ara araştırıcam marketlerde,sağol canım.

İşte bu karataya dönüşün muhteşem olmuş canım afiyet olsun.3 günde 1,1 kilo da az değil tebrik ederim.

Bülbül yuvası:))) isin komik yani ben almistim:) baktim aklim cok gidiyo biraz bizimkilere ayirdim gerisi komsuya:)
He bülbül yuvası ,yiyenlere afiyet olsun sana da aferin gelsin hem kendin alacaksın hem yemeyeceksin büyük başarı tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…