- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
bezelye ve patetes disindaki tüm sebzeleri,tüm et,tavuk,balık çeşitlerini doyana kadar ve çok sık olmamak kaydıyla baklagilleri. hepsi için tek kural tereyağ yada zeytin yağı ile pişmiş olacak yanına salatani,yogurdunu,ayranini ne istiyorsan yani nerdeyse türk mutfagindaki tüm yemekler serbest sadece yaninda pilav,makarna yada ekmek yasak okadar canın ne istiyorsa yapabilirsin yani hiç örnek menü ihtiyacı olmayan bir diet bu bildigimiz herşey var ama istiyorsan geçmiş sayfalardaki örneklere bir bakBende karatyal 20 kg verdim salinca 7 kilo tekrar aldim simdi yine basliycam ama ben aksam yemegi konusunda karatyada menu bulamiyorum bana ornekler gerek
Çöp şişi gördüm yine acıktımIyı Akşamlar kızlar
Sabah
Menemenlı Karatay (kuruyemiş yemedim bu gun)
Aksam
Yoğurtlu ıspanak
2 ÇÖP Şiş
2 lt su
Beyaz cay
40 dk yuruyuş
hoşngeldın. Cok ıyı vermişsin, ne kadar zaman surdu 20 kg vermek?Bende karatyal 20 kg verdim salinca 7 kilo tekrar aldim simdi yine basliycam ama ben aksam yemegi konusunda karatyada menu bulamiyorum bana ornekler gerek
Teşekkür ederim cnm. Zor buldum kefırımı zıyan Olmasın dıye ıyıce sordum. Çok Sağol bızde 20 gun gıdecegız daha yaz tatılınde. O zamana kadar cogalırda kefırlerım :)))Çöp şişi gördüm yine acıktımoy oy çok severim afiyet olsun canım.Biz bir on günlük bir 20 günlük uzun tatile çıkıyoruz bayramlar hariç hiç birşey olmuyor.Suyun içine koy mayayı kapat ağzını hiç bir şey olmaz.
Sagol cnmBenide dünkü lahmacun yaptı.Geçmiş olsun canım.
3 ayda verdim canim.hemde yagdan ama cok dikkat ettim iste calisinca aksam sorun oldu bana esime ayri bana ayri yemek yapmakhoşngeldın. Cok ıyı vermişsin, ne kadar zaman surdu 20 kg vermek?
Cnm evde ne pişirıuorsan ye, unlu gıdalar Hariç sadece.
Teşekkür ederim cnm. Zor buldum kefırımı zıyan Olmasın dıye ıyıce sordum. Çok Sağol bızde 20 gun gıdecegız daha yaz tatılınde. O zamana kadar cogalırda kefırlerım :)))
neden ayrı pisiriyorsunuz ki karatayda tüm yemekler zaten serbest3 ayda verdim canim.hemde yagdan ama cok dikkat ettim iste calisinca aksam sorun oldu bana esime ayri bana ayri yemek yapmak
Mesela mercimekli sarma falan yada nohut yok surekli sebze yemegide esim yemiyor ondanneden ayrı pisiriyorsunuz ki karatayda tüm yemekler zaten serbest
Ben ayri pisirmiyorum.normal ev yemekleri yapiyorum pilav makarna yaptiysam yemegin yanina ben yemiyorum.onun disinda herseyi yiyorum.sebze yemekleri et tavuk balik.3 ayda verdim canim.hemde yagdan ama cok dikkat ettim iste calisinca aksam sorun oldu bana esime ayri bana ayri yemek yapmak
Yok yok kesin basliycam peki bu sekeri nasil azalttiniz ben 3 ay yaptim ama simdi cikolata kandiriyor beniBen ayri pisirmiyorum.normal ev yemekleri yapiyorum pilav makarna yaptiysam yemegin yanina ben yemiyorum.onun disinda herseyi yiyorum.sebze yemekleri et tavuk balik.
Afiyet olsun canımSabah yumurta peynir zeytin neskafe
Aksam 1tabak barbunya 1kase yogurt salata neskafe
2litre su...
Gel sende canım benim ben 22 kg verdim Karatay ileYok yok kesin basliycam peki bu sekeri nasil azalttiniz ben 3 ay yaptim ama simdi cikolata kandiriyor beni
Harikasın hemen tartıda eksiyi gördüm diye havaya girme csnımdesteğin için teşekkür ederim canımevet doğru söylüyorsun az daha sıkayım zaten 66-65 lere düşünce bukadar sıkmıycam haftalık bir içli köfte,çig köfte,kısır yada lahmacun ile kendimi ödüllendirerek devam edeceğim
İnşallah canım benim ağzından bal damlıyorbende oyleyim ya bir gun kacamak yada bulgurlu ödül bile versem koca haftada anca 600gr vermiş çıkıyorum ondan bir süre kaçamak yokdaha yol uzun geriye tam 10 kilo kaldı 58 olmam lazım ama 65 lere gecince artık fazla sıkmadan yapmaya devam ozaman 600-800gr vererek devam etsemde olur ama şu aralar haftalık bir kilo vererek gitmem lazım insallah hep beraber vere vere mutlu mutlu devam ederiz
bende aynen böyle yapıyorumBen ayri pisirmiyorum.normal ev yemekleri yapiyorum pilav makarna yaptiysam yemegin yanina ben yemiyorum.onun disinda herseyi yiyorum.sebze yemekleri et tavuk balik.
Keşke eriği sabah yeseydin canım afiyet olsunSabah kahvaltım:
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Çiğ fıstık
1 mürdüm eriği
Akşam yemeğim:
1 haşlanmış but
1 tabak yoğurt lu çiğ iç bakla
Sütlü kahve
2 mürdüm eriği
Afiyet olsun canım geceleri yatarken zeytinyağı iç faydalı birde bol bol yeşillik tüketAksam yemegim firinda mantarli tavuk
Üstüne türk kahvesi
Yorgunum,halsizim yine bugün
Kabizlik cekiyorum
benim bildiğim karatayda mercimekte nohutta kurufasulyede var tüm et yemekleride var zaten hepsi serbestMesela mercimekli sarma falan yada nohut yok surekli sebze yemegide esim yemiyor ondan
Evet yasak olan nohut canım korumada tüketilirizBarbunyaya izinvar miydi kizlar
Sebze yemeği ,bakliyat canımBende karatyal 20 kg verdim salinca 7 kilo tekrar aldim simdi yine basliycam ama ben aksam yemegi konusunda karatyada menu bulamiyorum bana ornekler gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?