- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
canım afiyet olsun harika bir gün olmuşIyı Akşamlar kızlar
Sabah
Menemenlı Karatay (kuruyemiş yemedim bu gun)
Aksam
Yoğurtlu ıspanak
2 ÇÖP Şiş
2 lt su
Beyaz cay
40 dk yuruyuş
Sabret canım normal böyle olması bak ne güzel 68 kg düştün 2 kg kaldıkızlar bugün açlık krizindeyim resmen oooffffff bir şey yememek için sürekli çay,kahve,su içiyorumooooffff bende artik icli köfte lahmacun haklarimi yemek istiyorum ama kilo vermem durur diye korkudan yemiyorum 66lari falan gorsemde bende lahmacunlari yesem
desteğin için teşekkür ederim canımSabret canım normal böyle olması bak ne güzel 68 kg düştün 2 kg kaldı
cnm eğer kontrollü yıyebılıyorsan ye ama benım gıbı gözün donuyorsa hıc deneme acısı cok kötü çıkıyor :))kızlar bugün açlık krizindeyim resmen oooffffff bir şey yememek için sürekli çay,kahve,su içiyorumooooffff bende artik icli köfte lahmacun haklarimi yemek istiyorum ama kilo vermem durur diye korkudan yemiyorum 66lari falan gorsemde bende lahmacunlari yesem
Teşekkürler cnm benım, 800 gr dan sonra dahada kaçamak yapmam :)canım afiyet olsun harika bir gün olmuş
Bu azımle en kısa surede dusersın cnm. Ne kaldığı zaten :)desteğin için teşekkür ederim canımevet doğru söylüyorsun az daha sıkayım zaten 66-65 lere düşünce bukadar sıkmıycam haftalık bir içli köfte,çig köfte,kısır yada lahmacun ile kendimi ödüllendirerek devam edeceğim
bende oyleyim ya bir gun kacamak yada bulgurlu ödül bile versem koca haftada anca 600gr vermiş çıkıyorum ondan bir süre kaçamak yokcnm eğer kontrollü yıyebılıyorsan ye ama benım gıbı gözün donuyorsa hıc deneme acısı cok kötü çıkıyor :))
Teşekkürler cnm benım, 800 gr dan sonra dahada kaçamak yapmam :)
Bu azımle en kısa surede dusersın cnm. Ne kaldığı zaten :)
İnşallah cnmbende oyleyim ya bir gun kacamak yada bulgurlu ödül bile versem koca haftada anca 600gr vermiş çıkıyorum ondan bir süre kaçamak yokdaha yol uzun geriye tam 10 kilo kaldı 58 olmam lazım ama 65 lere gecince artık fazla sıkmadan yapmaya devam ozaman 600-800gr vererek devam etsemde olur ama şu aralar haftalık bir kilo vererek gitmem lazım insallah hep beraber vere vere mutlu mutlu devam ederiz
Suya bırakıyormuş kefiri canım.Ögrenırsen cok seVınırım cnm ya. Cok teşekkürler
Mayalanır tek ihtiyaç süt canım.Canım keçi sütünden mayalanır mı
Tamam canım sağol bende maya var zaten onunla yaparımMayalanır tek ihtiyaç süt canım.
Suda kaldığı zaman 2-3 hafta dayanır o zamanSuya bırakıyormuş kefiri canım.
Baklagiller serbest cnm yiyebilirsinBarbunyaya izinvar miydi kizlar
Serbest canımBarbunyaya izinvar miydi kizlar
Burda çok örnek var canım.Herkez bildiriyor hergün.Ne kadar zamanda verdin 20 kiloyu.Bende karatyal 20 kg verdim salinca 7 kilo tekrar aldim simdi yine basliycam ama ben aksam yemegi konusunda karatyada menu bulamiyorum bana ornekler gerek
Benide dünkü lahmacun yaptı.Geçmiş olsun canım.Aksam yemegim firinda mantarli tavuk
Üstüne türk kahvesi
Yorgunum,halsizim yine bugün
Kabizlik cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?