Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabret canım normal böyle olması bak ne güzel 68 kg düştün 2 kg kaldı

Sabret canım normal böyle olması bak ne güzel 68 kg düştün 2 kg kaldı
desteğin için teşekkür ederim canımevet doğru söylüyorsun az daha sıkayım zaten 66-65 lere düşünce bukadar sıkmıycam haftalık bir içli köfte,çig köfte,kısır yada lahmacun ile kendimi ödüllendirerek devam edeceğim

cnm eğer kontrollü yıyebılıyorsan ye ama benım gıbı gözün donuyorsa hıc deneme acısı cok kötü çıkıyor :))
canım afiyet olsun harika bir gün olmuş
Teşekkürler cnm benım, 800 gr dan sonra dahada kaçamak yapmam :)
Bu azımle en kısa surede dusersın cnm. Ne kaldığı zaten :)

bende oyleyim ya bir gun kacamak yada bulgurlu ödül bile versem koca haftada anca 600gr vermiş çıkıyorum ondan bir süre kaçamak yokdaha yol uzun geriye tam 10 kilo kaldı 58 olmam lazımama 65 lere gecince artık fazla sıkmadan yapmaya devam ozaman 600-800gr vererek devam etsemde olur ama şu aralar haftalık bir kilo vererek gitmem lazıminsallah hep beraber vere vere mutlu mutlu devam ederiz

İnşallah cnm

Bende karatyal 20 kg verdim salinca 7 kilo tekrar aldim simdi yine basliycam ama ben aksam yemegi konusunda karatyada menu bulamiyorum bana ornekler gerek
Burda çok örnek var canım.Herkez bildiriyor hergün.Ne kadar zamanda verdin 20 kiloyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…