- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
OlurCanım ben yollayayım sana istersen postahane kargosuyla.
Çok sağol canım benim.Teşekür ederim.Allah razı olsun.Ben de yollardım ama henüz paylaşacak kadar büyümedi benim minnoş
İnşallah canım.İnşallah sana iyi gelir detoks.Nasıl bir detoks uygulayacaksın ?Merhaba kızlar ben 3 günlük bir detoks başladım o bitince burdan karataya devam edecegim. Umarım bir motivasyon kaynağı olur bana.
BiBen de yollardım ama henüz paylaşacak kadar büyümedi benim minnoş
Canım onu kullanmadığında dolapta muhafaza ediyorsun.Biz 4 yıldır aynı mayayı kâh çoğaltıp kâh isteyene veriyoruz.Sen araştır ben burdayımOlurFreyza__ ,koruma nasıl olur acaba.Havalar da ısındı.Bakteri falan ürer mi ne dersin.Gelinimiz yüksekokul gıda bölümünde görvli.Bir de ona sorayım.Olmadı senden isterim canım benim.Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun canımmm.
Çok sağol canım benim.Teşekür ederim.Allah razı olsun.
Günaydın cnm. Sanada sağlıklı gunlerGünaydın kızlar herkese sağlıklı Birgün dilerim
Afıyet olsun cnmGünaydin arkadaslar
Bu sabah ne yedim yaziyim hemen
2 yumurtadan yapilmis omlet
Kaşar peyniri
Domates salatalik maydonoz
4 ceviz
10 adet yeşil zeytin
Günaydın cnm benım. Sende sevılıyorsun:)Günaydınlaarrrr
İyi ki varsınız arkadaşlar.güne sizi düşünerek başlıyorum,kahvaltımı sizi düşünerek yapıyorum.kim ne yedi,kim kaç kilo verdi diye.seviyorum sizi
Peynirli omlet
Sütlü kahve
2 gün kurusu
Bugün ceviz almalıyım.bide şu filtre kahve şeysine bakayım :) dün biraz yorum okudum filtre kahve için.tadını alan bi daha nescafe içemez diyolar.çok iddialı
Antep'te yedınmı cnm lahmacun:)Enson mersinde yediğim bir lahmacun vardı içi evde hazırlanan.Bir daha öyle bir lahmacun yiyemedim.
Lahmacunculara afiyet olsun.Beceriklisin velhasılFreyza__
Zeytınyagı, Çığ yumurta bunları içmek bana işkence.Evde var d vitamini bugün akşam yapayım canım,aç tok fark eder mi acaba?
Amin canım inşallah.Evet kabızlık için içtim.Geçen hafta zorlanmadan kaynaklanan kanamam olmuştu 2-3 gün.
Kefir bulmam lazım önceFreyza__ kefir kardeşliğinden bahsetmişti gruba katıldım.Ama vebal vermişler kefiri öldürmemek için,devam ettiremem belki diye istekde bulunmadım.Etrafımdan da araştırma yapmadım var mı diye. tembellik boyut kazandı bende belkide.
Insallah faydası olur cnmMerhaba kızlar ben 3 günlük bir detoks başladım o bitince burdan karataya devam edecegim. Umarım bir motivasyon kaynağı olur bana.
Cnm bısey merak edıyorum. Tatılde nasıl yapıyorsun, 2-3 haftada ölmezlermiBi
Canım onu kullanmadığında dolapta muhafaza ediyorsun.Biz 4 yıldır aynı mayayı kâh çoğaltıp kâh isteyene veriyoruz.Sen araştır ben burdayım
Pegasus kefir tamamen eşimin sorumluluğu nda ama sanırım süt yada suyun içine koyarak cam ve kapaklı bir kasede dolapta muhafaza ediyor.İstersen ayrıntılı öğrenirim.Hiç birşey olmuyor.Cnm bısey merak edıyorum. Tatılde nasıl yapıyorsun, 2-3 haftada ölmezlermi
Açık sütle çok güzel oluyor market günlük sütle ben beğenmiyorum.Cam kavanoza ılık sütü koyuyor mayayı koyuyor tahta kaşık sapıyla karıştırıp ağzını kapatıp.Etrafını bir bezle sarıp karanlık bir mutfak dolabına koyuyor.2 günün akşamı pirinç süzgeciyle süzüyor.Mayayı süzgeçten alıp dolaba koyuyor.Bizim evde dolapta herzaman en az iki kavanoz kefir olur yani mayamız sürekli aktif.Kızlar kefır mayalamayı yazabılırmısınıx, Internet'ten baktım bıraz sadece plastıkte yapın dıyolar, cam kasede olmazmı ?
Tebrik ederim canımkızlargözlerime inanamiyorum 68.8
kızlargözlerime inanamiyorum 68.8
kızlargözlerime inanamiyorum 68.8
Pegasus kefir tamamen eşimin sorumluluğu nda ama sanırım süt yada suyun içine koyarak cam ve kapaklı bir kasede dolapta muhafaza ediyor.İstersen ayrıntılı öğrenirim.Hiç birşey olmuyor.
Teşekkürler cnm. Aksam Yaparım bende becerebılırsem :)Açık sütle çok güzel oluyor market günlük sütle ben beğenmiyorum.Cam kavanoza ılık sütü koyuyor mayayı koyuyor tahta kaşık sapıyla karıştırıp ağzını kapatıp.Etrafını bir bezle sarıp karanlık bir mutfak dolabına koyuyor.2 günün akşamı pirinç süzgeciyle süzüyor.Mayayı süzgeçten alıp dolaba koyuyor.Bizim evde dolapta herzaman en az iki kavanoz kefir olur yani mayamız sürekli aktif.
Harıkasın cnm. Tebrıklerkızlargözlerime inanamiyorum 68.8
Hosgeldın.Merhabalar .bende 13 gün önce Karatay diyeti ile beslenme seklimi değiştirmeye kara verdim.baslamadan önce bu topigi takip ettim hep.bana motivasyon oldunuz.
Ekmek ve şekere abur cubura duskunlugumden 6 ayda 8 kilo almistim.
68 ile başladım su an 64 um çok şükür.
Ben de yediklerimi paylasayim:)
Sabah: 2yumurta haşlanmış.7-8 zeytin tuzlu yiyorum.peynir yarım avuç içi kadar tuzlu.dereotu.bir tatlı kaşığı tahin pekmez.1domates.yarim çay bardağı yer fıstığı kahvaltıyı saat dokuzda bitirmiş oluyorum.
Öğlen: bir kase yoğurt .bazen dereotu katıyorum içine
Akşam :bulgur pilavı yersem sadece 3 kaşık yanında tavuk veya balık fırında yapıyorum.sebze yemeği olursa yanında 3kasik makarna.pirinc tuketmedim bu surecte.bol salata akşam yemeğinde.
Akşam saat sekiz gibi yoğurt ve kivi yiyorum.
Kısmen de olsa karatayin dışına çıktım çünkü emziriyorum.
Ekmek ve şeker bu süreçte hiç tuketmedim.Yuruyus yapmıyorum bebekten dolayi.
Canım sen Karatay yapmıyorsun ekmeği kesip porsiyonlarını küçültmüşsün.Ve 13 günde 4 kilo vermişsin tebrik ederim.Şuan bendeki bütün taşların yerlerini oynattın.Merhabalar .bende 13 gün önce Karatay diyeti ile beslenme seklimi değiştirmeye kara verdim.baslamadan önce bu topigi takip ettim hep.bana motivasyon oldunuz.
Ekmek ve şekere abur cubura duskunlugumden 6 ayda 8 kilo almistim.
68 ile başladım su an 64 um çok şükür.
Ben de yediklerimi paylasayim:)
Sabah: 2yumurta haşlanmış.7-8 zeytin tuzlu yiyorum.peynir yarım avuç içi kadar tuzlu.dereotu.bir tatlı kaşığı tahin pekmez.1domates.yarim çay bardağı yer fıstığı kahvaltıyı saat dokuzda bitirmiş oluyorum.
Öğlen: bir kase yoğurt .bazen dereotu katıyorum içine
Akşam :bulgur pilavı yersem sadece 3 kaşık yanında tavuk veya balık fırında yapıyorum.sebze yemeği olursa yanında 3kasik makarna.pirinc tuketmedim bu surecte.bol salata akşam yemeğinde.
Akşam saat sekiz gibi yoğurt ve kivi yiyorum.
Kısmen de olsa karatayin dışına çıktım çünkü emziriyorum.
Ekmek ve şeker bu süreçte hiç tuketmedim.Yuruyus yapmıyorum bebekten dolayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?