Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

lastrose6
kahvaltim:2 yumurtadan yapılan omlet,kalın bir dilim peynir,3 zeytin,üstüne sütlü kahve ve 30dk kondisyon bisikleti
safpotein:yumurta,süt,peynir,yoğurt,kefir,ayran,tavuk,balık,et,sakatat cnm
Teşekkür ederim arada okuyup yazmaya çalışacağım. Onlar pide yerken bende hasslama yumurta yaptim peynirle onu yedim birde akşam ton balığı yedim. Bir bardak sütlü kahve. İçtim. Herkese iyi akşamlar Yarın görüşürüz.

İyi aksam arkadaşlar bende menümü yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta ile yapılmış salata
3 zeytin
Peynir
Domates
Salatalik

Öğle
1 kase yoğurt
Kabak yemeği

Aksam
Bol salata
1 kase yoğurt

Saat 21 gibi
Yarim elma
Yarim portakal
Su 2lt.

Aksam meyve yemek karatayda varmi

Aksam meyve yok diye biliyorum canim.meyveyi gunde sadece 1 tane o da herkese yumrugu buyuklugunde meyve oneriyor canan karatay.sabah yenmeli diyor.
Ben zaten meyve pek sevmem ilginctir.kirk yil yemesem aklima gelmez o yuzden yemiyorum hic

Aksam meyve yok diye biliyorum canim.meyveyi gunde sadece 1 tane o da herkese yumrugu buyuklugunde meyve oneriyor canan karatay.sabah yenmeli diyor.
Ben zaten meyve pek sevmem ilginctir.kirk yil yemesem aklima gelmez o yuzden yemiyorum hic
Bizim her aksam meyve faslımız var. Gündüz hic yemem ama akşam mutlaka yiyorum. Alışkanlık iste olmasa biraz erken bi saate alayim. Kilolardan kurtulmak için alışkanlıklarımızdan vazgeçmek gerekiyor.

Bizim her aksam meyve faslımız var. Gündüz hic yemem ama akşam mutlaka yiyorum. Alışkanlık iste olmasa biraz erken bi saate alayim. Kilolardan kurtulmak için alışkanlıklarımızdan vazgeçmek gerekiyor.
canım akşamki meyve en zararlisi diyor karatay zaten meyve yi kilo verme döneminde hiç yemeyin çünkü vücuda direk şeker yüklenmiş oluyor diyor.

Bizde de esim de yemez.kizim yesin diye aliyoruz.o da pek sevmiyor.zorla yiyor.aldiklarimiz hep ziyan olur.çuruyup çope gidiyo

canım akşamki meyve en zararlisi diyor karatay zaten meyve yi kilo verme döneminde hiç yemeyin çünkü vücuda direk şeker yüklenmiş oluyor diyor.
Yarin dan itibaren aksam meyve yemiyorum canım. Canım çok isterse sabah yerim. Önerin için teşekkürler
Bizde de esim de yemez.kizim yesin diye aliyoruz.o da pek sevmiyor.zorla yiyor.aldiklarimiz hep ziyan olur.çuruyup çope gidiyo

İnşallah canım biran evvel verirsin.Bende veririm ve bu diyet muhabbetinden kurtulurum.Zira artık 5.haftam ve ben çok sıkıldım.

Günaydın fit hanımlar
Bende durum vahim. Bir kaçamak bir haftami yedi. Benim kilom aynı 102.1 Hatta 100gr fazla ( bu hafta kaçamak yapmayacağım umarım gider kilolar.

Günaydın kızlar;
Çok güzel kilo verenler var,tebrik ederim.Kilo verenleri gördükçe insan biraz daha azimleniyor.
Dün sabah 101,1 bu sabah 99,9 gösterdi tartı.Gene de memnunum çünkü cumartesi ve pazar kaçamak yaptım aslında kaçamak değil bilinçli moral bozukluğundan sanki oldu fazla yediklerim.
Dün sabah kahvaltımı 10.15 de bitirdim.Akşam da saat 5 e kadar birşey yemedim karnım da acıkmadı sanki.
Ama sonrasında yarım alabalık nerdeyse 1/4 tavuk,karnabahar haşlama,sütlü türk kahvesi ve asıl olan sıkıntı saat 8.30 dan sonra geldi koca bir tas tuzlu karışık çekirdek.Tuzlu çekirdek yememe rağmen vücudum su tutmamış galiba ve düne göre 200gr eksik çıktım.Kızlar bu arada ben erken wc ye çıkamıyorum anca kahvaltıdan belli bir süre sonra.
Sabah kahvaltım;
2 haşlanmış yumurta
2 kayısı
12 zeytin
ıslatılmış badem(kızlar sütü arttırıyormu)akşamdan ıslatıyorsunuz.
Bugün kurufasülye var yemekte ama ben yanımda tavuk getirdim onu yiyeceğim inşallah.Çünkü akşama evde de kurufasülye var.Akşam aldığım fasülye vitamini yeter sanırsam.

Ha bu arada cumartesi günü gündüz kızkardeşime gittim.Kısır benzeri yöresel batırık var.Çok severim.Ondan yedim.Onlar kandil simidi de yedi ama ben yemedim tabi.Kahvenin yanında çikolata da yediler kız kardeşim hariç o zaten formuna çok dikkat eder maşallah.Akşam da eve gidince pirinçli diye yemediğim 2 gün önce yapılan kuru biber dolmasından 3 adet 2 parça çikolata,psikolojim o kadar berbattıki sanki diyetle kavga ettim inanın ve 2 parça da çikolata olsa daha fazla yiyecektim ama yoktu.Sonra abur cubur çekmecesinden bisküvi aradım o da yoktu.Nasıl bir ruh haline girmişsem artık sinirden herşeyi silip süpüresim geldi..Bu kavga kendimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…