Teşekkür ederim arada okuyup yazmaya çalışacağım. Onlar pide yerken bende hasslama yumurta yaptim peynirle onu yedim birde akşam ton balığı yedim. Bir bardak sütlü kahve. İçtim. Herkese iyi akşamlar Yarın görüşürüz.lastrose6
kahvaltim:2 yumurtadan yapılan omlet,kalın bir dilim peynir,3 zeytin,üstüne sütlü kahve ve 30dk kondisyon bisikleti
safpotein:yumurta,süt,peynir,yoğurt,kefir,ayran,tavuk,balık,et,sakatat cnm
Aksam meyve yok diye biliyorum canim.meyveyi gunde sadece 1 tane o da herkese yumrugu buyuklugunde meyve oneriyor canan karatay.sabah yenmeli diyor.İyi aksam arkadaşlar bende menümü yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta ile yapılmış salata
3 zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
Öğle
1 kase yoğurt
Kabak yemeği
Aksam
Bol salata
1 kase yoğurt
Saat 21 gibi
Yarim elma
Yarim portakal
Su 2lt.
Aksam meyve yemek karatayda varmi
Bizim her aksam meyve faslımız var. Gündüz hic yemem ama akşam mutlaka yiyorum. Alışkanlık iste olmasa biraz erken bi saate alayim. Kilolardan kurtulmak için alışkanlıklarımızdan vazgeçmek gerekiyor.Aksam meyve yok diye biliyorum canim.meyveyi gunde sadece 1 tane o da herkese yumrugu buyuklugunde meyve oneriyor canan karatay.sabah yenmeli diyor.
Ben zaten meyve pek sevmem ilginctir.kirk yil yemesem aklima gelmez o yuzden yemiyorum hic
canım akşamki meyve en zararlisi diyor karatay zaten meyve yi kilo verme döneminde hiç yemeyin çünkü vücuda direk şeker yüklenmiş oluyor diyor.Bizim her aksam meyve faslımız var. Gündüz hic yemem ama akşam mutlaka yiyorum. Alışkanlık iste olmasa biraz erken bi saate alayim. Kilolardan kurtulmak için alışkanlıklarımızdan vazgeçmek gerekiyor.
Bizde de esim de yemez.kizim yesin diye aliyoruz.o da pek sevmiyor.zorla yiyor.aldiklarimiz hep ziyan olur.çuruyup çope gidiyoBizim her aksam meyve faslımız var. Gündüz hic yemem ama akşam mutlaka yiyorum. Alışkanlık iste olmasa biraz erken bi saate alayim. Kilolardan kurtulmak için alışkanlıklarımızdan vazgeçmek gerekiyor.
Yarin dan itibaren aksam meyve yemiyorum canım. Canım çok isterse sabah yerim. Önerin için teşekkürlercanım akşamki meyve en zararlisi diyor karatay zaten meyve yi kilo verme döneminde hiç yemeyin çünkü vücuda direk şeker yüklenmiş oluyor diyor.
Bizde de esim de yemez.kizim yesin diye aliyoruz.o da pek sevmiyor.zorla yiyor.aldiklarimiz hep ziyan olur.çuruyup çope gidiyo
Yarin dan itibaren aksam meyve yemiyorum canım. Canım çok isterse sabah yerim. Önerin için teşekkürler
İnşallah canım biran evvel verirsin.Bende veririm ve bu diyet muhabbetinden kurtulurum.Zira artık 5.haftam ve ben çok sıkıldım.O yuzden moralım bozuldu aslında. 4 gun oldu kısırı yıyelı ve bu hafta her gun Yürüdüm, azda olsa vermişimdir derken 65 görünce sok oldum. 2 tartıdada tartıldım sonuç aynı. Neyse artık haftaya odaklanmalıyız. Umarım 63 gorurum haftaya
Günaydın fit hanımlarBen yine 71.5 gördüm. Yani bir alıyor bir arıyor gözüktüm ve bugün sabahtan akşama kadar disardaydim. Çok güzel şeyler yemedim. Beni affedin ve kucaklayın :'( olur mu bu hafta çok pis bir karatayci olucam. İlk haftaymiscasina 70 altına düşücem.
Gunaydin. Çok iyisin maşallah.Günaydin kizlar
Dünden bugüne 200 gr daha vermişim.84.5 gösterdi tarti.böylece 2100 gr vermis oldum bu hafta
Gunaydin. Çok iyisin maşallah.Darısı kilo vermek isteyen bizlere.....
Gunaydin. Çok iyisin maşallah.Darısı kilo vermek isteyen bizlere.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?