Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

T Tandem felix canım eğer tamamı çok geliyorsa bölümlere ayır kilonu.hem hedef daha yakın olur.mesela 84 ya hedefin 79 olsun.son 5 diye say.5 kilo az değil ki.bi beden yapıyor.
Beynini şöyle yönet: 5 kilo vereyim.aynaya bi bakarım memnun değilsem bi 5 kilo daha veririm keyif benim değil mi?
Eğer tamamını düşünürsek 20 kilo gibi direncimiz çabuk kırılır.2 2 nasıl birikecek bunlar deriz.ama küçük küçük gidersek anlamayız bile.

Evet cnm 28 kiloyu düsunmek naskl olcak diye zor geliyor.ben suan 75 i hedefledim.proteini artirip ilk once 75 i görmek istiyorum.daha sonra tekrar hedef koyacagkm kendime.suan 84 üm.9 kilo ilk hedefim

haftaya ümıtlıyım artık. Sıfır kacamakla 63 gorecegım. Baska yolu yok. Buda bana ders olsun , kısır neyıme demi ama
Cok sevındım cnm. Insallah dahada ınersın yarına.
Kizlar tartildim 70le baslamistim ve 67.5 ciktim..ilk haftam cok mutluyum
Tebrıkler tatlım. Süpersin

Canım sende çok iyi biliyorsunuz ki Karatay da bir tabak kısırla 800 Gr falan alamazsın.Vücudun su tutmuştur.Bir iki güne gerçek kilonu görürsün.
O yuzden moralım bozuldu aslında. 4 gun oldu kısırı yıyelı ve bu hafta her gun Yürüdüm, azda olsa vermişimdir derken 65 görünce sok oldum. 2 tartıdada tartıldım sonuç aynı. Neyse artık haftaya odaklanmalıyız. Umarım 63 gorurum haftaya

Şu kedi üstümden kalkarsa tartınıcam ama
Oy yerım ben onu. Bızımkılerde köpek ıstıyor :)
Merhaba kızlar

Kilo verenleri tebrik ederim. Ilk haftalar verilen kilolar motivasyonu arttiriyo.
Birkac gundur okudum ama yazmadim kendime ceza verdim küçük kaçamaklar yaptim malesef.

Neyseki tartıda uzulmedim 67.9 um...
Neysekı tartıda uzulmemişsin cnm. Grubun yüz karası benim bu hafta, ay cok utandım ya fazla çıkınca

69.9

Geçen hafta 71.1

Fark 1.200
Harıkasın cnm. Bıde kaçamak yapmasaydın 2 verırsın herslde. Cok cok tebrık edıyorum.

Öyle deme haftaya toplu verirsin

kızlar beni arkadaşlarım sahile pitniye çağırdı kısırlar,browniler havada uçuştu ama ben sadece şekersiz çayımı içtim yarım saatte yürüdük
en korktugum sey gunlerde misafirlikte bu tarz yiyeceklerdir.cunku hayir demeyi hic beceremem.tebrikler cok iyidayanmissin

Hepinize maşşallah kızlar..
Ben sabah kkk ile başladım, 1 saat yoga, yaklaşık 10 km yürüyüş yaptım.
Akşam bulgur pilavı ve et yedim bol salata ile.
Dün akşam da bulgur pilavı vardı yemekte ve yine yedim tabi tartı hemen + ladı bir önceki güne..
Bakalım sabaha son durum ne olacak..
Hayatımda hiç haftada 1 kilo falan vermedim ben.. 12 sene önce 59 kg olunca diyetisyene gitmiştim ilk kez. Nasıl bir metabolizma varsa ilk hafta 300 gr vermiştim. Ya benim gibi minik minik biriktirip verseniz ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…