Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydinnnn
Kizlar bugun kahvaltida 2 yumurtali omlet, domates salatalik yedim
Bakalim yarin tarti günü
Heyecanla bekliyorum

Günaydın canım
Klasik karatay kahvaltısı yaptim bende
Günaydın kızlar
Yumurtalar bozulmuş yiyemedim.
Çocuklara mercimek çorbası yapmıştım.
Çorbaylazkaratay kahvaltısı yaptım.
Tartıdan ümidim yok.
Yaklaşık 1 .5 ayda 5 kilo verdim.darısı önümüzdeki günlere inşallah.Hiç yoktan iyudir.105 idim 100 oldum.
Çocuklar nasıl oldu lastrose6

Günaydın hepimize iyi hafta sonları tartida bugün tekrar 69.9 u gördüm proteinin yararları bu hafta henüz eksiye dusmesemde en azinda 69.9 a dönünce artı yada geçmemiş oldum çok şükür birde bakarsınız pazartesiye eksiye bile düşerim 3gün saf protein yapicam ben dukan atağı gibi

Selam kızlar,
Dün öğlen tansiyonum düşünce 1 bardak ayran ve tuzlu fıstık(cıss) yedim.
Akşam da et haşlama ve 1 minik patates haşlama (cıss)..
Bu sabah taktik değiştirerek ki aslı böyle olmalı, uyandıktan sonra 1 saat içinde kahvaltımı yaptım.
Şimdi de 1 bardak kefir ve bahartlı yoğurt ile geçiştirdim açlığımı..
1 saat de yoga yapacağım inşallah..
Ama güzel haberler, pantolonlarım birazcık esnedi gibi, daha daha rahatlar
Tartı ve ben birbirimizi kasmazsak bile kıyafetler belli edecek

Bu arada aklımda kalanlardan,
serbest gıdaları tüketirken saatine ya da ölçüsüne de uymamız gerekir, karataya göre yeni başlamadıysanız ya da zorlanmıyorsanız kuruyemiş sadece sabah olmalı. Glisemik indexi düşük gıdaları bile (bulgur vb.) yoğun şekilde, geç saatlerde vb. tüketirsek glisemik yük ortaya çıkıyor. Yani aynı sarmal.. Hepimiz bir an evvel sonucu görmek istediğimiz için bu tür püf noktalarına dikkat etmezsek hevesimiz kaçıyor ve yine başa sarıyoruz, vazgeçiyoruz.. Hepimiz bir süre sonra bizi hangi gıdaların tok tuttuğunu iyi hissettirdiğini gözlemleyebilirsek daha kolay çözülür yağlarımız.. Ancak klasiğe de bağlamamalı, arada şaşırtma yapmalıyız.. Sonunda hiç mi yemeyeceğiz, kiloları verince ve günlük 5 km. yürüyünce istediğinizden ölçülü yiyebilirsiniz der Karatay. Zaten insülin direnci düşünce arada kaçamak yapsanız bile size zararı olmuyor..
Bir de sevdiğiniz ne olursa birşey bulup hareket etmeye çalışmak oldukça destek. Ben şahsen hiç spor sevmem ve çok tembelim bu konuda. Sadece uzun yürüyüş severim ama spor olarak değil. Bir şehir gezerken vb. 10-20 km. durmaksızın yürürüm. Ama bunu standarta oturtamadım. Şimdi yaptığım yoga Zeynep Çelenler ile yoga diye aratırsanız, çok zevk alarak yaptığım birşey. Kaslarımı çok güzel çalıştırıyor ki pantolonların ferahlaması bence bununla alakalı.. Siz de ne seviyorsanız ki çocuk peşinde koşmak bile olabilir hayatınıza dahil edin..
Yarın için hepimize bol şans

Merhaba arkadaşlar bugüne yediklerimi yazmakla başlayabilirim. Malum haftasonu esim ve oğlum evde o yüzden bu saate ancak gelebildim.
Sabah
2 yumurta yağda
2 zeytin
İki lokma ekmek

Öğle
4 tane etsiz çiğ köfte
Bol marul
Domates
Salatalik
2 bardak ayran

Simdilik bunlar var. Akşamı daha plânlamadım. Arkadaşlar dun yazmıştım ama bugün tekrar yazma ihtiyacı hissediyorum. Buraya geliş amacım iki haftadır çok dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum. Hem ac kalıyorum hem de zayıflamıyorum. Bu canımı çok sıkıyor. Daha önce 1 hafta buradakileri takip ederek besledim o hafta 1.2 kg verdim ve yine tekrar buradayım. İnşallah yine faydasını görürüm.

hosgeldin canım ama karatayda bir lokma ekmek bile yok ve bulgur hafta da bir kez o bile yavaşlatıyor sen ikisini birden bugün yemissin bilgin olsun

ekmek yerine 8-10 zeytin ve bir caybardagi kadar ceviz yiyebilirsin.öğün aralarininda en az 5-6 saati bulmasına dikkat et

hosgeldin canım ama karatayda bir lokma ekmek bile yok ve bulgur hafta da bir kez o bile yavaşlatıyor sen ikisini birden bugün yemissin bilgin olsun

ekmek yerine 8-10 zeytin ve bir caybardagi kadar ceviz yiyebilirsin.öğün aralarininda en az 5-6 saati bulmasına dikkat et
Tamam Canım bilmiyordum tesekkur ederim. Ekmeği tamamen çıkarıyorum o zaman. Kahvaltımı 9 gibi yapmıştım. Öğle yemeğini ise 3 e yakin yedim. Önerilerin için çok sağol.

Kizim sabah 6.30 da uyaninca gün cok erken basladi benim icin.
O nedenle bugun 3 ögün yapmaya karar verdim yoksa dayanamazdim.sabah karatay kahvaltisi yaptim.ögle yemegim mercimek corbasi ve yogurtlu brokoli. Suan acikmadim.6 gibi köfte yiyecegim

Yarin sabah tartiliyorum.ins 3 kg vermisimdir.
Gerci regl dönemim yakin pcolu oldugum icin 34-36 günde bir oluyorum.o da fena şişkinlik yapiyor

akşam:2 parça ızgara tavuk,bir kase naneli yoğur
ustunede sütlü kahve yaptım içiyorum bugünde 2 öğün yapıp erken kapattım
bu arada herkes nerde bugün

Son düzenleme:
Yarın artı görmekten çok korkuyorum.2 gün üat üste kaçamak yapmıştım hafta içi
Perşembe cuma saf protein yedim dukan atak gibi.bugünde protein ağırlıklı sıvı beslendim.
Bol ayran kefir bitki çayı vs.
Yarın ki hedefime göre isteğim 70.1
Ama 69 lara da hayır demem :)
Yoğunum kızlar çok giremiyorum affedin

bende dün aldigim kararin arkasindayim canım bugün saf protein yaptım 3 gün dukan atak yapcam bende ama sabah zetin ve 2-3 cevizi yani yararlı yaglarimi alirim 0 karbonhidrat onlarda zaten

akşam:2 parça ızgara tavuk,bir kase naneli yoğur
ustunede sütlü kahve yaptım içiyorum bugünde 2 öğün yapıp erken kapattım
bu arada herkes nerde bugün
bide yazmayı unutmuşum bugünkü 3 ceviz hakkımı kahvemin yanında yedim ve 2 litre suyumuda içtim 1saatte yürüyüş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…