- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Afiyet olsun canım,tebrik ederim.Ben hamilelikten önceki karatay diyetimde yiyordum helva ama bunda hiç yemedim,ama daha yavaş kilo veriyorum bu sefer.Galiba hormoınlar ve insilün direncinden.aayy bugün mutlu bitti hiç kacamaksiz bol yürüyüşle bugünü kapattım hatta balığın üstüne helva bile yemedim bizimkiler yedi ben sade çayımı içiyorum
Bence de bance de.Düşünsenize benim aylarca kısır yemediğimi daha doğrusu ben düşüneyim düşünemiyorum.Pastasız böreksiz yaparım ama kısırsız batırıksız(yöresel köftelik bulgur,fıstık susamla yapılan kısır benzeri bir yiyecek.)Kisir o kadar kötü degil.en axindan bulgur ve yesillik var icinde
Afiyet olsun,hafta sonu şok olacaksın tartıdaki rakamı görünce.
Kızlar ben bugün yoğum
Kahvaltı misafirleri gitti,süpriz doğum günü partisi çıktı
Yoğum ben yoğummmmm
Afiyet olsun canım.Ama bir dahaki sefere kendini biraz zorla.Sağlıklı,sınırlı şeylere bazen evet diyebiliriz ama pasta,poçaya hayır diyelim.Lahmacunda sıkıntı yok.Hiç mi birşey yemiycez canımızın çektiği.İradem bugün yok
Sabah yarım simit
Bi kıymalı poça
Akşam yemeği
Yarım lahmacun
Bi dilim pasta
Nefret ediyorum yaa herkes bu haftayı buldu.millet şuan eğleniyo,benim sinirden ağlayasım var
Napim kızlar yaa
Yarın nasıl telafi edeyim.
100 km yürüsem mi napsam offfg
Aklını çeldiler senin iyi eğlen bari...telafi edersin bol su bol hareket ...
Tel
Yarin sadece protein yiyerek telafi edebilirsin cnm.üzülme
Kızlar ne güzel fikirler vermiş.Eğlen,oyna hareket et kalorileri yak.Napcan sekerim kalk oyna bari hareket olur
Bugune takma kadani yarin yeni bir gun kaldigin yerden devam
Sana bu pismanlik bir sure yeter
Paylaşmamazlık etmeSelam kızlar, ne hafta ama pazar gününden bu yana Karataya başlayınca inadına hergün ayrı birşey çıkıyor.. Misafirlikler, ikramlar hastalık derken zayıf irademe gün doğdu vallahi.. Kötü örneğim yazmıyorum yediklerimi, kimsenin aklını çelmeyeyim.. Tek yaptığım mümkün olduğunca leptin saatine dikkat etmekti. Neyse son birkaç gün toparlarsam tartı gününe yüzüm olsun..
Evet havalardan ben de iyice emin olmaya başladım.Bu halsizliğin açıklaması bu havalardannnnn.Hep havalardan bunlar
Soğukta millet evinde oturuyodu,yağmur çamur.
Şimdi gezen gezene.arada olan bize oluyor
Ah bu hormonlar,ilacımı da aksatmadan içiyorum o.ysa.Ama seninki sahursuz oruçtan.Benimde güzel bir gün olmadı bugün sahursuz çok acıktım ve akşam ifyarda kısır dışında yanlış şeyler yedim sutlac gibi bunlar hep hormonlardan ötürü. Allah affetsin
Afiyet olsun,şifa olsun.Gunaaayydııınnnn sevgili diyet arkadaslariiimmmm
Kahvaltim
2 yumurta
1 bardak süt
Az peynir
Üç zeytin
1 salatalık
Günaydın Elalis.Günaydıııınnnn
Günaydın canım.Afiyet olsun.Gunaydinnnn
Kahvalti yapiyorum kizlar
2 yumurta
Peynir
Maydonoz
10 zeytin
Birazdan işe gidicem yürüyerek
Hepinize bol leptinli bir gün diliyorum
MaasallahHa kızlar bu arada,hamilelikten önce giydiğim 2 kumaş pantolonumu çıkardım,artık oluyorlar.Tek pantolonla gezmekten kurtuldum.
Tebrikler canımHa kızlar bu arada,hamilelikten önce giydiğim 2 kumaş pantolonumu çıkardım,artık oluyorlar.Tek pantolonla gezmekten kurtuldum.
Merhaba kızlar, yedıklerımı yazayım utanmadan bıde
Sabah klasık Karatay
2-3 gıbı kısır ayran ama öyle böyle bı kısır degıl yedıkce yedimpazar günü tartıda cezasını cekerım bılıyorum.
2 lt su
Beyaz cay
1 saat yürüyüş
Sağol canım.Maasallah
Sağol canım.Tebrikler canım
Afiyet olsun canım,şifa olsun.Günaydın hanımlar,
Sabahtan beri mesajları okuyorum... bakın ne diycem, siz bayağı bir yaramazlık yapmışsınız dün...
o sebeple bugün fındık, fıstık, ceviz yemeden geçirme günü yapalım mı?
Baklagil de yok... protein salata sebze... ne dersiniz?
Ha meyve de yok... Motivasyon için bunu başarmamız lazımmm
Kahvaltımı yazıyım
Lorlu yumurta beyazlı maydonozlu omlet
5 zeytin
1 dilim ananas
2-3 fındık
öpüldünüz... eriyesiceler
Paylaşmamazlık etmeakasya1612 ,burda birbirimize destek olup,moral vererk ilerliyoruz.Yediklerini paylaş ki biz de oklava gösterelim sana demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?