Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aayy bugün mutlu bitti hiç kacamaksiz bol yürüyüşle bugünü kapattım hatta balığın üstüne helva bile yemedim bizimkiler yedi ben sade çayımı içiyorum
Afiyet olsun canım,tebrik ederim.Ben hamilelikten önceki karatay diyetimde yiyordum helva ama bunda hiç yemedim,ama daha yavaş kilo veriyorum bu sefer.Galiba hormoınlar ve insilün direncinden.

Kisir o kadar kötü degil.en axindan bulgur ve yesillik var icinde
Bence de bance de.Düşünsenize benim aylarca kısır yemediğimi daha doğrusu ben düşüneyim düşünemiyorum.Pastasız böreksiz yaparım ama kısırsız batırıksız(yöresel köftelik bulgur,fıstık susamla yapılan kısır benzeri bir yiyecek.) yapamam.

Kızlar ben bugün yoğum
Kahvaltı misafirleri gitti,süpriz doğum günü partisi çıktı

Yoğum ben yoğummmmm

İradem bugün yok
Sabah yarım simit
Bi kıymalı poça

Akşam yemeği
Yarım lahmacun
Bi dilim pasta

Nefret ediyorum yaa herkes bu haftayı buldu.millet şuan eğleniyo,benim sinirden ağlayasım var
Afiyet olsun canım.Ama bir dahaki sefere kendini biraz zorla.Sağlıklı,sınırlı şeylere bazen evet diyebiliriz ama pasta,poçaya hayır diyelim.Lahmacunda sıkıntı yok.Hiç mi birşey yemiycez canımızın çektiği.
Hiç moralini bozma ,hepimizde oluyor bu kaçamaklar.Önemli olan sonrasında kaldığımız yerden kararlılıkla yol almak.Devammmm.

Napim kızlar yaa

Yarın nasıl telafi edeyim.
100 km yürüsem mi napsam offfg

Aklını çeldiler senin iyi eğlen bari...telafi edersin bol su bol hareket ...

Tel

Yarin sadece protein yiyerek telafi edebilirsin cnm.üzülme

Napcan sekerim kalk oyna bari hareket olur
Bugune takma kadani yarin yeni bir gun kaldigin yerden devam
Sana bu pismanlik bir sure yeter
Kızlar ne güzel fikirler vermiş.Eğlen,oyna hareket et kalorileri yak.
İyiki burdayız,iyiki grubumuz var.Ne diyim.Maşallah.

Paylaşmamazlık etme akasya1612 ,burda birbirimize destek olup,moral vererk ilerliyoruz.Yediklerini paylaş ki biz de oklava gösterelim sana demi

Hep havalardan bunlar
Soğukta millet evinde oturuyodu,yağmur çamur.
Şimdi gezen gezene.arada olan bize oluyor
Evet havalardan ben de iyice emin olmaya başladım.Bu halsizliğin açıklaması bu havalardannnnn.

Benimde güzel bir gün olmadı bugün sahursuz çok acıktım ve akşam ifyarda kısır dışında yanlış şeyler yedim sutlac gibi bunlar hep hormonlardan ötürü. Allah affetsin
Ah bu hormonlar,ilacımı da aksatmadan içiyorum o.ysa.Ama seninki sahursuz oruçtan.

gördüm şimdi kısırı kaçırmışsın... ne önemi var ya, biraz yürüyüşe asıl bugün hemen telafi edersin, bir de fındık fıstık yeme kendine ceza olarak, bitti gitti

Günaydın hanımlar,

Sabahtan beri mesajları okuyorum... bakın ne diycem, siz bayağı bir yaramazlık yapmışsınız dün...

o sebeple bugün fındık, fıstık, ceviz yemeden geçirme günü yapalım mı?

Baklagil de yok... protein salata sebze... ne dersiniz?

Ha meyve de yok... Motivasyon için bunu başarmamız lazımmm

Kahvaltımı yazıyım

Lorlu yumurta beyazlı maydonozlu omlet

5 zeytin

1 dilim ananas

2-3 fındık

öpüldünüz... eriyesiceler

Afiyet olsun canım,şifa olsun.
Eriyelim inşallah.

Bu arada yazmayı unutmuşum.

Akşam yemeğim;
Bol salata
Tencere buğulama tavuk,biraz badem çağlası.

Sabah Kahvaltısı;
Menemen ve sütle karatay kahvaltısı.Kayısı yemeyi unutmuşum ben bugün,üstelik kabızlık sorunum var 1 haftadır hem de felaket.Boşaltıyorum ama çok zorlanarak.Zeytin yağı içmem gerekecek galiba.

Paylaşmamazlık etme akasya1612 ,burda birbirimize destek olup,moral vererk ilerliyoruz.Yediklerini paylaş ki biz de oklava gösterelim sana demi
Oklavayla kurtulacağımı bilsem yazardım canım ama oklava bile yetmez, o derece vahim
Neyse ki az hasarla yola devam ediyorum inşallah..
Bu sabah mantarlı peynirli omlet ve bol zeytin, cevizle kk yaptım bile..

Bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlar.. Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri hayırlara vesile etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…