• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün ne istah kaldı ne enerji :KK42:kaç gündür o kadar sıkı tuttum ve hep 2 öğün yaptim bu hafta süper olucak artık bir kac gram erimisimdir bile diyerek sabah tartiya çıktım ama ne göreyim 300gr fazla çıktım:mad: morelim çok bozuk kızlar:KK42:bune şimdi böyle :mad:
Acaba şişkinlik falan mi var.kac gün oldu baslayali diyete.duraklama dönemine girmis olmayasin.moral bozmadan devam etmek lazim.salma kendini:işsiz:

2 ogün diye düşündüm sabah ama enerjim düşmeye başladı. Evde çocuklar csu cicegi oldular huzursuzlar. Benim 3 cocuk var. 5yasinda 4 yasinda ve 10 aylik. O yüzden yemek yedim.
Oglen yemegim
Mercimek corba bir kase
Salata
4 kasik yogurt
Bir kalcali bir büyüklüğünde tavuk eti.
Geçmiş olsun canım benim oğlan da hasta gece sabaha kadar uyumadı.Allah hepsine şifa versin.3 öğünde beslenebilirsin canım.Öğünlerinin arasına 5-6 saat koyarsan iki öğün den farkı kalmaz.İlk hafta benimde göz kararması baş dönmesi olmuştu.Karbonhidratsızlıktan oluyormuş.

Acaba şişkinlik falan mi var.kac gün oldu baslayali diyete.duraklama dönemine girmis olmayasin.moral bozmadan devam etmek lazim.salma kendini:işsiz:
bugün tam 20.günüm canım daha ne yapayım bilmiyorum suan yine kahvaltiyla duruyorum bugün yine 2 öğün yapicam
kahvaltim p eynir,tereyagaz süt 1yumurta ile kendime bir krep yaptım yaninda zeytin,domates ve ıhlamur canım birde yine sade kahvemi içtim aksama kadar sadece su akşam tavuk yapicam ama niye bu hafta gelişme yok:mad:

bugün ne istah kaldı ne enerji :KK42:kaç gündür o kadar sıkı tuttum ve hep 2 öğün yaptim bu hafta süper olucak artık bir kac gram erimisimdir bile diyerek sabah tartiya çıktım ama ne göreyim 300gr fazla çıktım:mad: morelim çok bozuk kızlar:KK42:bune şimdi böyle :mad:
Ben sana kendi kilo çizelgemi göstersem hiç üzülmezsin canım.O gün 69400 ken ertesi iki gün 70800-70600 gördüm. Oluyor öyle arada üzülme boşyere canım.

bugün tam 20.günüm canım daha ne yapayım bilmiyorum suan yine kahvaltiyla duruyorum bugün yine 2 öğün yapicam
kahvaltim p eynir,tereyagaz süt 1yumurta ile kendime bir krep yaptım yaninda zeytin,domates ve ıhlamur canım birde yine sade kahvemi içtim aksama kadar sadece su akşam tavuk yapicam ama niye bu hafta gelişme yok:mad:
Duraklama olabilir birkac gün.bozmadan devam et sakin pes etme cnm

Eve geldim babaanne bakıyordu ben.isteyken beni görünce bir naz bir naz. Bense yorgun. Ahh ahh. Allah cumlemize sağlıklı bir şekilde buyutmemizi nasip etsin çocuklarımızı. Allah kolaylik versin bize. Hasta oldukları için hiiiccc anlasamiyorlar banaysa sorunu çözmek kalıyor.

Ayrıca dün akşam yemeğinde tavuk yemistim gerçekten sütümü çok artırdı. Sifa olsun bebegime. Hepinizi öpüyorum.
Amin canım inşallah , cümlemize.
3 küçük çocuk gerçekten zor.
Geçmiş olsun kuzucuklara.
Evet tavuk benimde satümü arttırıyor , tavuklar hormonlu ondan mı bilemedim.
Afiyet olsun bıdığa.:KK200:

2 ogün diye düşündüm sabah ama enerjim düşmeye başladı. Evde çocuklar csu cicegi oldular huzursuzlar. Benim 3 cocuk var. 5yasinda 4 yasinda ve 10 aylik. O yüzden yemek yedim.
Oglen yemegim
Mercimek corba bir kase
Salata
4 kasik yogurt
Bir kalcali bir büyüklüğünde tavuk eti.
Emzirilorsun canım bir süre daha 3 öğün yap.bana uymadı mesela 2 öğün .:KK200:

ya hiç moral bozma hemen extra bir saat yürü, o sana meydan mı okuyor sen ona 2 kat meydan oku :KK200:

Arkadaşlar kiloda artış oluyor daha önce de söylediğim gibi, yağlar yanmaya başlayınca panik yapıp su mu ne bulursa tutmaya çalışıyor :skandal:ancak biz ne yapıyoruz sabrediyoruz... :kızgın: ayrıca ekstra hareket bu durumdan daha çabuk çıkmamızı sağlıyor... :temizlik: bende de oluyor biliyorsunuz 62.7 idim bu sabah 63.5 tartıldım... :KK70:ben ne yaptım, hemen çıkıp 1.5 saat yürüdüm... yarın sabahki kilom kesinlikle azalmış olacak... :KK200:

sağolun canlarim çok morel oldu girdim duşa aldım lifi elime yağlara meydan okudum :sopa:keselenince kan dolaşımı çok hızlanıyor.sizi dinleyip yürüyüşe hemen çıkıcam bol bol yürüyim gelincede yemekten sonra kondisyon bisikleti de yapiyimda şu yağlara kimin patron olduğunu gösteriyim:sopa:

Arkadaşlar Merhabaaaa Ayyy çok özledim sizi ya o kadar yogunuz ki bu hafta biz koşturmaktan siteye sadece girip öyle kalakalıyor ama diyete devam kesinlikle sabah kahvaltısı genelde menemen ceviz fıstık kayısı salata tarzında akşamda bollll protein tavuk veya et yanında da kocaman bir porsiyon salataaaaaaaaaa karbonhidrat yemediğimiz için akşama dayanamıyorum protein yemeyince onthebeach onthebeach Freyza__ Freyza__ yenidencan yenidencan blonde ambition blonde ambition ayyyy kızlarrrrrr çok özlemişim sizi yorumlarınızı bir bir okuyacağım :KK68::KK68::KK68:

Back