• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

IMG-20170330-WA0000.jpg

Günaydın hanımlar, :KK200:

Sabahtan beri mesajları okuyorum... bakın ne diycem, siz bayağı bir yaramazlık yapmışsınız dün...

o sebeple bugün fındık, fıstık, ceviz yemeden geçirme günü yapalım mı? :sinirli:

Baklagil de yok... protein salata sebze... ne dersiniz? :skandal:

Ha meyve de yok... Motivasyon için bunu başarmamız lazımmm :KK11:

Kahvaltımı yazıyım

Lorlu yumurta beyazlı maydonozlu omlet

5 zeytin

1 dilim ananas

2-3 fındık

öpüldünüz... eriyesiceler :dondurma:
Aslaaaaa.
Bugün cezalıyım ben sırf protein.fındık ceviz meyve cıssss.
Dayanabilirsem 3 gün yapıcam ki tartıda moralim bozulmasın.zaten 1 kilo verdim daha onu da geri almak istemiyorum.

Gunaydinnnn:KK25:
Kahvalti yapiyorum kizlar
2 yumurta
Peynir
Maydonoz
10 zeytin
Birazdan işe gidicem yürüyerek
Hepinize bol leptinli bir gün diliyorum:KK15:
Kahvaltimi yazmistim.öglen türk kahvesi içtim.aslinda kahve hic sevmem:KK12: sırf metabolizmayi çalistiriyor diye içiyorum çay tiryakisiyimdir ben.aksama kadar çaya suya devam:KK71:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Oklavayla kurtulacağımı bilsem yazardım canım ama oklava bile yetmez, o derece vahim:KK17:
Neyse ki az hasarla yola devam ediyorum inşallah..
Bu sabah mantarlı peynirli omlet ve bol zeytin, cevizle kk yaptım bile..
Afiyet olsun canım.

Bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlar.. Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri hayırlara vesile etsin inşallah..

Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaslar

Aa evet kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar :KK200:
Hayırlı kandiller hepimize inşallah.

Kandil simiti getirmisler isyerine yemefim.canim istemedi bile.eskiden olsa götürürdüm en 3 tane
Kandil simidinin içindeki mahlep tadına ve kokusuna bayılıyorum.:KK200:

Hayırlı kandiller

Kahvaltim
Iki yumurta (haslama)
Roka
Fistik
Badem
Kayisi

yenidencan yenidencan eski kiyafet icine girmek gibisi yok yazlik kislik yapicam bakayim elbiselere girebilcekmiyim:KK200:
İnşallah girersin de artık köşede kıyıda kıyafetimiz kalmaz.:KK200:

Kahvaltimi yazmistim.öglen türk kahvesi içtim.aslinda kahve hic sevmem:KK12: sırf metabolizmayi çalistiriyor diye içiyorum çay tiryakisiyimdir ben.aksama kadar çaya suya devam:KK71:
Afiyet olsun.:KK200:

Afiyet olsun canım.Ben de narçiçeği çayı içtim.Ama sonradan yasak mıydı diye düşündüm,ama iş işten geçmişti.:KK200:

2 ogün diye düşündüm sabah ama enerjim düşmeye başladı. Evde çocuklar csu cicegi oldular huzursuzlar. Benim 3 cocuk var. 5yasinda 4 yasinda ve 10 aylik. O yüzden yemek yedim.
Oglen yemegim
Mercimek corba bir kase
Salata
4 kasik yogurt
Bir kalcali bir büyüklüğünde tavuk eti.

Eve geldim babaanne bakıyordu ben.isteyken beni görünce bir naz bir naz. Bense yorgun. Ahh ahh. Allah cumlemize sağlıklı bir şekilde buyutmemizi nasip etsin çocuklarımızı. Allah kolaylik versin bize. Hasta oldukları için hiiiccc anlasamiyorlar banaysa sorunu çözmek kalıyor.

Ayrıca dün akşam yemeğinde tavuk yemistim gerçekten sütümü çok artırdı. Sifa olsun bebegime. Hepinizi öpüyorum.

2 ogün diye düşündüm sabah ama enerjim düşmeye başladı. Evde çocuklar csu cicegi oldular huzursuzlar. Benim 3 cocuk var. 5yasinda 4 yasinda ve 10 aylik. O yüzden yemek yedim.
Oglen yemegim
Mercimek corba bir kase
Salata
4 kasik yogurt
Bir kalcali bir büyüklüğünde tavuk eti.
Cok gecmis oldun cnm

Eve geldim babaanne bakıyordu ben.isteyken beni görünce bir naz bir naz. Bense yorgun. Ahh ahh. Allah cumlemize sağlıklı bir şekilde buyutmemizi nasip etsin çocuklarımızı. Allah kolaylik versin bize. Hasta oldukları için hiiiccc anlasamiyorlar banaysa sorunu çözmek kalıyor.

Ayrıca dün akşam yemeğinde tavuk yemistim gerçekten sütümü çok artırdı. Sifa olsun bebegime. Hepinizi öpüyorum.
Ben 1 taneye zor bakiyorum.Allah yardimcin olsun.saglikli sihhatli nice gunlerini gorursun ins

@Mini93 uzun süredir yazmıyor galiba.Ben mi göremedim.Nerdesin.:KK200:
belkide ayrılmıştır onun kilosu okadar düşük ki benim hedef kilomun bile altinda zaten niye diet yapıyor anlamadım ihtiyacı yok :110:ooofff oooffff ben o kilolarin yakinindan geçsem yeter:KK42:

Back