Hiçbir şey hazırlamayağım canım ilk birkaç gün yediğiyle ve içirmeye çalışacağım sütle uyutucam uyanırsa su vericem.Pışpışlıycam.İnşallah artar sütün canım.Gece sık uyanıyordu değil miFreyza__ ?Bu seferde biberonda süt mü hazırlaman gerekecek,uyanmaları azalır mı acaba?Büyük oğlumda değişiklik olmamıştı.Süt ısıtmak için kalkar olmuştum.
memeden keserken tuvalete alışırken bebekten önce annenin kendini hazır hissetmesi gerektiğini düşünmüşümdür hep.Hem kararlı hem sabırlı olmak için.İnşallah en uygun zaman olur senin için de bebeğin içinde.
Benim sütüm azaldı bu ara,bugüb badem ıslatacağım akşamdan.Sabah da kabuklarını soyup yiyeceğim.Bir de tavuk sütümü arttırıyoır gibi hissetmiştim.Belki bugün tavuk yaparım.
Ben yağı yeterince almıyorum sanırım,bir eksiklik var diyetimde ama.Acaba porsiyonları mı çok tutuyorum.Ama başka türlü doymuyorum.
Sağol canım sende örneksin az değil 5 kilodan fazla verdin.Burda pazar yarın yarın çağla partisi var demekkiÇok iyisin canım,örneksin.İnşallah hafta sonu benimde eksilerim bol olur.
Benim bebeğimde 10 aylık.Hairan doğumlu.Sık uyanıyor mu geceleri?
Canım ben uyuyor muyum bilmiyorum sanırım 3 saatlik kesintisiz uyku bana yetiyor benimkilerin biri yatıyor biri kalkıyor. Diğerleri daha kreş yasinda. Eğer gece bebeği doyurucu yedirirsem çok.sık kalkmıyor. Birde gün boyu yediklerine de bağlı. Eğer gün içinde aç kalırsa doymuyor bebek gece saat başı kalkıyor.dişi çıkarken hiç sorma. Hiç yalansiz 20 dk ya bir uyandı. Böyle işte annelik fedakarlık. Dişleri çıktı rahatladik biraz.Ben yağı yeterince almıyorum sanırım,bir eksiklik var diyetimde ama.Acaba porsiyonları mı çok tutuyorum.Ama başka türlü doymuyorum.
Caglaya izin var miki?? Ben kendi caglalarimizi bile düşünüyorum yesem mi diye?yemin ederim sen geldin aklıma migroste gördüm 17.5 liraydı... dedim dur daha çok yüksek fiyatı ama bugün bakarım ben de
Afıyet leptın olsun cnm :)Hello ladies
Muhteşem bir hava var İstanbul'da, öğle arası 30 dk yürüyüş üzerine tabule salatası ve 2 tane köfte yiyerek öğle olayını bitirmiş bulunuyorum... 2 öğünüm arası tam 6 saatti, leeeepppptiiiiiinnnnnn
Cnm yürüyorum bu hafta fakat bu gun bı halt yedim hıç sorma.
Afıyet olsun cnm. Pırınc yasak lıstesınde yanlız :)merhaba kızlarrr öğle yemeğinde yayla çorbası tavuk pirzola ve kısır vardı bugün hepsinden azar azar yedim. öğünlerim arası 5 saat vardı.
Yok cnm purınc yerıne az bulgur cok kıymayla yapıyoruz sarmayıÇok güzel bir öğün olmuş canım.Bayılırım yayla çorbasına.
Kızlar çorbada ve sarmada pirinç serbest miydi?
Cnm teyzene cayı bende cok etkı etmişti süt ıcın dene istersenGece sık uyanıyordu değil miFreyza__ ?Bu seferde biberonda süt mü hazırlaman gerekecek,uyanmaları azalır mı acaba?Büyük oğlumda değişiklik olmamıştı.Süt ısıtmak için kalkar olmuştum.
memeden keserken tuvalete alışırken bebekten önce annenin kendini hazır hissetmesi gerektiğini düşünmüşümdür hep.Hem kararlı hem sabırlı olmak için.İnşallah en uygun zaman olur senin için de bebeğin içinde.
Benim sütüm azaldı bu ara,bugüb badem ıslatacağım akşamdan.Sabah da kabuklarını soyup yiyeceğim.Bir de tavuk sütümü arttırıyoır gibi hissetmiştim.Belki bugün tavuk yaparım.
Afıyet olsun. Sanada kolay gelsın cnmCanım ben uyuyor muyum bilmiyorum sanırım 3 saatlik kesintisiz uyku bana yetiyor benimkilerin biri yatıyor biri kalkıyor. Diğerleri daha kreş yasinda. Eğer gece bebeği doyurucu yedirirsem çok.sık kalkmıyor. Birde gün boyu yediklerine de bağlı. Eğer gün içinde aç kalırsa doymuyor bebek gece saat başı kalkıyor.dişi çıkarken hiç sorma. Hiç yalansiz 20 dk ya bir uyandı. Böyle işte annelik fedakarlık. Dişleri çıktı rahatladik biraz.
Yag alımı konusuna gelince canan karatay yarim bardak soguk sıkı m zeytin yağı iciyormus. Bende salatalarima koyuyorum. Yağsız olmaz zaten kuru kayısı yemiyoruz bagirsaklarimiz çalışmaz o zaman.Birde su çok önemli 100 kilo olduğum için ben 3 litre içiyorum. Benim bu kiloyla daha çok su almaya ihtiyacim var. Su ile de yağ atıyor vücut.
Bu arada 55 dk ka yürüdüm
Akşam yemegim
Izgara tavuk
Az marul
Bir salatalık
Yatmadan yogurt yiyeceğim.
Limon ve kirmizi biber ile göbegimin erimesi niyetine insallahhh.
Bugün de şükür kolay geçti. Tüm diyet arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. ❤❤❤
afıyet olsun cnm. Cok guzel olmuşkızlar ben çağla açılışını yaptımbugün 8de kahvaltı etmeme rahmen öğlen yemek yemedim sadece 1 incir 1 ceviz ve biraz çağla badem yedim hala onla duruyorum akşam yemegini yeni hazirliyorum ve menum harika uskumru,şalgam,salata
afıyet olsun. Haftasonu sonuç cok guzel olacak bak Gör :)Merhaba kizlar
Bu aksamki menum somon izgara+ salata
4. Günüm bitiyorve ben tartilmamak icin kendimi zor tutuyorum
Tesekkurler canim alicam denicemcanım ben yulaf yemiyordum ama bu kolesterol olayıyla beraber başladım çünkü kolesterole iyi geliyor... süte veya tyoğurda 3 kaşık karıştır, içine dilediğin gibi tarçın, ceviz, fındık, kuru kayısı ya da meyve doğrayıp ye... akşamdan hazırlarsan sabaha şişip daha lezzetli olurafiyet olsun yağlarını eritsin inşallah
Ben de kisiri fazla kacirmistim birkez o kadar da kotu degil kotunun iyisi gibi dusun:)Merhaba kızlar, yedıklerımı yazayım utanmadan bıde
Sabah klasık Karatay
2-3 gıbı kısır ayran ama öyle böyle bı kısır degıl yedıkce yedimpazar günü tartıda cezasını cekerım bılıyorum.
2 lt su
Beyaz cay
1 saat yürüyüş
Ben de kisiri fazla kacirmistim birkez o kadar da kotu degil kotunun iyisi gibi dusun:)
Kisir o kadar kötü degil.en axindan bulgur ve yesillik var icindeMerhaba kızlar, yedıklerımı yazayım utanmadan bıde
Sabah klasık Karatay
2-3 gıbı kısır ayran ama öyle böyle bı kısır degıl yedıkce yedimpazar günü tartıda cezasını cekerım bılıyorum.
2 lt su
Beyaz cay
1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canımaayy bugün mutlu bitti hiç kacamaksiz bol yürüyüşle bugünü kapattım hatta balığın üstüne helva bile yemedim bizimkiler yedi ben sade çayımı içiyorum
İradem bugün yokAaaayy canım kiyamam ya ama iradene çok guzel sahip olmuşsun afferin sana.kahvaltida da ayni olmayı unutma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?