Evet canım emziriyorum.İki öğün yapıyorum.Sabah 10-10:30 arası akşam 17:30-18 arası yiyorum.Aralarda hiç bir şey yemiyorum sadece çay kahve içiyorum..Gece yatmadan kefir içiyorum birtek.Bebeğim 19 ayını dün doldurdu.Bugün yarın keseceğim memeden.Cesaret edemiyorum.Maşallah çok guzel canim. emziriyordun değil mi? Bir de iki ögün yapiyordun? Bana saatlerini yazar misin? Spor yaptın mi gerçi emzirmekte güzel bir spor . kaç aylik bebeginAllah bağışlasın. benim ki 10 aylik.
Kiloları ver de o is kolay 3 gün sürüyor ama ağlarken vermeyip kendini tutmak zor dayanıyor anne yüreği.Evet canım emziriyorum.İki öğün yapıyorum.Sabah 10-10:30 arası akşam 17:30-18 arası yiyorum.Aralarda hiç bir şey yemiyorum sadece çay kahve içiyorum..Gece yatmadan kefir içiyorum birtek.Bebeğim 19 ayını dün doldurdu.Bugün yarın keseceğim memeden.Cesaret edemiyorum.
Tamda bu yüzden kesemiyorum canım.Hala geceleri kalkıyor çok ağlayacak diye korkuyorum.Ama Ramazan dan önce kesmem lazım.Bakalım inşallah kolay olur.Buarada ben hergün yarım saat yürüyüş yaptım.Şimdi 1 saate yakın yapıyorum.Kiloları ver de o is kolay 3 gün sürüyor ama ağlarken vermeyip kendini tutmak zor dayanıyor anne yüreği.
Allah kabul etsin canım.Bugün niyetliyim.üç ayların ilk günü olduğundan
akşamda sahur yapmamıştım ve karnım çok acıktı. İftara kendime güzel bir karatay ziyafeti çekeceğim.
Bu ay pco nedeniyle adet olmadım o yüzden karnım şişti ve bugün kilom 71
9 gösteriyordu. Keşke her gün tartılmayi bırakabilsem. İşte böyle bir gün
Allah kabul etsin..Bugün niyetliyim.üç ayların ilk günü olduğundan
akşamda sahur yapmamıştım ve karnım çok acıktı. İftara kendime güzel bir karatay ziyafeti çekeceğim.
maşallah cnm. Cok guzel vermişsın. Hıç durmadan devam gıtsın kıloların umarım :))Günaydın kızlar bugün 4.haftamı doldurdum.29.günüm.1 martta 73200 ile başladığım diyetimde bugün 66800 üm.Kendi haftamda 1 kilo toplamda 6400gr verdim.Hepinize tartıda bol eksili günler dilerim.
Afıyet leptın olsun cnm. Harıkasın gercektenGünaydin...
Sabah kizimin arkadasi kahvaltida bizdeydi
Gozlemeler pağacalar kizartmalar neler neler
Hayır yemiyorum demek hiç bu kadar güzel olmamıştı
Kahvaltım
Yesil soganli omlet
Peynir
Kayisi
Fistik
Badem
Roka
Bu sabah mutluyum regl de oldum ohhhhh
allah kabul etsın cnm.Bugün niyetliyim.üç ayların ilk günü olduğundan
İnşallah kolay bir şekilde halledersin bebeğin cabuk alışır inşallah.Tamda bu yüzden kesemiyorum canım.Hala geceleri kalkıyor çok ağlayacak diye korkuyorum.Ama Ramazan dan önce kesmem lazım.Bakalım inşallah kolay olur.Buarada ben hergün yarım saat yürüyüş yaptım.Şimdi 1 saate yakın yapıyorum.
Afiyet olsun.Simdi ögle arasi..
gelsin sade türk kahvesi hemde double
Bugün öğle yemeğinde etli ekmek ayran vardı.Diyete başlamadan önce arkadaşları etliekmek yemeğe davet etmiştim.İptal etmem olmazdı.Ayda bir yenen lahmacun hakkımı kullandım.1 ETLİEKMEK OLARAK GEÇİYOR ONLAR 1,5 YEDİ.Olsa daha yerdim.
Bu arada yürüyüş de yapamadım bugün.
Bakalım akşama ne yerim.
Günaydın kızlar bugün 4.haftamı doldurdum.29.günüm.1 martta 73200 ile başladığım diyetimde bugün 66800 üm.Kendi haftamda 1 kilo toplamda 6400gr verdim.Hepinize tartıda bol eksili günler dilerim.
ben diyetisyen diyetleriyle haftalarca iki kilo zar veriyorum yada hic yapamiyorum o tatsiz tuzsuz migdemin kabul etmedigi yiyecekler ve zaten 2 saat te bir yedirdikleri için zararlarida cabası bunalıp birakip fazlasiylada geri alması çok bervat birdaha asla denem 1 yıldır ne denediysem olmadı 72 den 69a kadar zor iniyorum oda aslında yaptığım yoğun sporla sonra geri birakip 72-73 canım şimdi 18 gündür karatay ile yine 69a düştüm ama bu sefer lezzetli yemeklerle aç kalmadan bıkmadan ve spor yapmadan 18 günde hemen tam 2 kilo gitti canım biraz daha dikkatli yapsam bide düzenli spor yapsam sen düşün artık
Kizlar yulaf lapasini yiyebiliyormuyuz ben hic yemedim denemek istiyorum bazen kendime bisey hazirlamak zor geliyo evdekilere ayri kendime ayri yapiyorum çogu zaman
Yulaf i nereden aliyorsunuz ve nasil yeniyor
Bende de bezelye yemegi var aksama yemesemmi acaba
Yemegim
Az Bezelye yemegi
Salata büyük kase
Yogurt yarim kase
bezelyeyle ilgili birşey yazmıyor canım kitapta bence yiyebilirsin. glisemik indeks değerleri nasıldır bilmiyorum gerçi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?