Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Maşallah çok guzel canim. emziriyordun değil mi? Bir de iki ögün yapiyordun? Bana saatlerini yazar misin? Spor yaptın mi gerçi emzirmekte güzel bir spor . kaç aylik bebegin Allah bağışlasın. benim ki 10 aylik.
Evet canım emziriyorum.İki öğün yapıyorum.Sabah 10-10:30 arası akşam 17:30-18 arası yiyorum.Aralarda hiç bir şey yemiyorum sadece çay kahve içiyorum..Gece yatmadan kefir içiyorum birtek.Bebeğim 19 ayını dün doldurdu.Bugün yarın keseceğim memeden.Cesaret edemiyorum.

Kiloları ver de o is kolay 3 gün sürüyor ama ağlarken vermeyip kendini tutmak zor dayanıyor anne yüreği.

Bugün niyetliyim.üç ayların ilk günü olduğundan
akşamda sahur yapmamıştım ve karnım çok acıktı. İftara kendime güzel bir karatay ziyafeti çekeceğim.
Bu ay pco nedeniyle adet olmadım o yüzden karnım şişti ve bugün kilom 71
9 gösteriyordu. Keşke her gün tartılmayi bırakabilsem. İşte böyle bir gün

Kiloları ver de o is kolay 3 gün sürüyor ama ağlarken vermeyip kendini tutmak zor dayanıyor anne yüreği.
Tamda bu yüzden kesemiyorum canım.Hala geceleri kalkıyor çok ağlayacak diye korkuyorum.Ama Ramazan dan önce kesmem lazım.Bakalım inşallah kolay olur.Buarada ben hergün yarım saat yürüyüş yaptım.Şimdi 1 saate yakın yapıyorum.

Allah kabul etsin canım.

Allah kabul etsin..

Günaydın kızlar bugün 4.haftamı doldurdum.29.günüm.1 martta 73200 ile başladığım diyetimde bugün 66800 üm.Kendi haftamda 1 kilo toplamda 6400gr verdim.Hepinize tartıda bol eksili günler dilerim.
maşallah cnm. Cok guzel vermişsın. Hıç durmadan devam gıtsın kıloların umarım :))

Afıyet leptın olsun cnm. Harıkasın gercekten

allah kabul etsın cnm.

İnşallah kolay bir şekilde halledersin bebeğin cabuk alışır inşallah.
Darısı bana ben ise gidip gelen dışında hareket edemiyorum. İnşallah yapacağım ama planlarım var fırsat bulunca ev cocuk hemen yürüme bandına çıkmayı dusunuyorum.hava serin olduğu.için disari çıkamıyorum.

Bugün öğle yemeğinde etli ekmek ayran vardı.Diyete başlamadan önce arkadaşları etliekmek yemeğe davet etmiştim.İptal etmem olmazdı.Ayda bir yenen lahmacun hakkımı kullandım.1 ETLİEKMEK OLARAK GEÇİYOR ONLAR 1,5 YEDİ.Olsa daha yerdim.
Bu arada yürüyüş de yapamadım bugün.
Bakalım akşama ne yerim.

süper olmuş bence, akşamı da sebzeyle kapatabilsen keşke, ben lahana ve yoğurt yemeyi planlıyorum... sana bir tarif veriyim beğenirsen yaparsın

lahanayı ince kıy, soğanı ince kıy bir çay bardağı bulgur yıka hazırla, hepsini tencereye koy, zencefil, tuz, karanfil ve bir çubuk tarçın ya da bir çay kaşığı tarçın dök, üzerine kaynar su koy bir bardak.... düdüklüde 5, normal tencerede 15 dk'da hazır ... müthiş bir lezzet

sen de çok iyi veriyorsun tatlım bezelye ve pilav faciasını telafi edersin bugün üzülme, bugün fındık fıstığı kes, akşam az ye...

Kizlar yulaf lapasini yiyebiliyormuyuz ben hic yemedim denemek istiyorum bazen kendime bisey hazirlamak zor geliyo evdekilere ayri kendime ayri yapiyorum çogu zaman
Yulaf i nereden aliyorsunuz ve nasil yeniyor

canım ben yulaf yemiyordum ama bu kolesterol olayıyla beraber başladım çünkü kolesterole iyi geliyor... süte veya tyoğurda 3 kaşık karıştır, içine dilediğin gibi tarçın, ceviz, fındık, kuru kayısı ya da meyve doğrayıp ye... akşamdan hazırlarsan sabaha şişip daha lezzetli olur afiyet olsun yağlarını eritsin inşallah

hoşgeldiniz hanımlar

Bezelye dikkat edilecekler arasında ama zaten bir gıdım birşey oluyor ytemeklerin içinde o kadardan bişey olmaz...

Bende de bezelye yemegi var aksama yemesemmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…