Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

şehriye çorbası yemiyoruz, şehriye cıss, tahin helvası sadece balığın yanında serbest, helva yemek istiyorsan balığı sık ye.. bir de pirinç pilavı yerine bulgur pilavını tercih et, bence çok daha lezzetli.. onun dışında menün güzel.. öyle çok ölçmeye gerek yok, doyana kadar yiyebilirsin..

teşekkür ederim canım, inşallah darısı senin de başına..
bence de bize nazar değdi, elem-tere fiş,kem gözlere şiş..
hayalcik bence de 11 de kahvaltı yapman daha mantı, kahvaltıdan sonra uyumak ta sıkıntı oluyor..

aaa nedeeeeeeeen benim en sevdiğim çorba ama :( şehriyesi azdı o da mı olmazzzz cıss demek ...
hımmm ne kadar balık o kadar helva :) ben sabah 1 lokma yesem yeter diyordum demek o kadarda olmuyor :(
ölçüde bana hep eski diyetlerden hatıra.
bu arada mesajımı yanıtladığın için çok teşekkür ederim ara ara girip bktım kimse yazmadı diye üzülmüştüm:44:

Tamamdır destansı haftaya 67 çıksak ne güzel olur bu arada ben kilolarımız yakın diye kendime lawyeri rakip seçmiştim o 61 oldu bu hafta maşallah
İnşallah biz de senle ona yaklAşırız
İyi geceler herkese bol leptinler

cvp veren arkadaslara tesekkurler sabah 11 gıbı kahvaltı yaparım aksam 7 gıbı aksam yemegını yıyorum bugun guzel gectı hıc zorlanmadım
sabah kkk
öglen ıspanak yogurt
aksam salata ıspanak yogurt yedım bıde bıtkı cayı ıctım
8 den sonra bı bardak sut ıctım

Sabah 11 kk yapamadim yumurta yoktu. 1 tabak kabak yemegi 1 bardak yogurt yarim c. Bardagi badem 5 zeytin yarim cennet hurmasi yarim muz 1 küçük parca hindistan cevizi
Aksam 6da 1 donerli lahmacun 1 bardak ayran
Xc9 cum sabah ise giderken sadece kahve ictim. Ara atistirma yok aksam yemeginden sonra sadece cay iciyorum simdi. Iyi yapmismiyim?? Haftaya hepimiz - cikicaz inşallah

Baslangic tarihi 12.11.2013
Bas kilo; 102
Bu haftaki kilo; 99,700kg
Verilen 2.300kg
Yuzde % 2,35
İlk hedef 89

Bugunki menum:
Sabah kkk, 3 incir
Aksam pazi sarma ve k. Mercimek corbasi havuc turp salatasi yogurt
25 dk yuruyus
2 litreye yakin su

Bas kilo; 102
Verilen 2.300kg
Yuzde % 2,35
İlk hedef 89

Bugunki menum:
Sabah kkk, 3 incir
25 dk yuruyus
2 litreye yakin su

Capadokya sen nerelerdeydin? Bayada bi kilo vermissin ama listeye giremedin gec kaldin. Fakat tebrik ediyorum seni baya güzel vermissin

Capadokya sen nerelerdeydin? Bayada bi kilo vermissin ama listeye giremedin gec kaldin. Fakat tebrik ediyorum seni baya güzel vermissin

Olsun napalim kismet kizim var malum her dakika musait olup giremiyorum. Bu kadar verebildigime cok mutluyum ins devami ayni hizda gelir yilbasina kadar koydugum hedefe ulasabilirim. Kilo veren tum arkadaslari tebrik ediyorum.

Bas kilo; 102
Verilen 2.300kg
Yuzde % 2,35
İlk hedef 89

Bugunki menum:
Sabah kkk, 3 incir
25 dk yuruyus
2 litreye yakin su

bugün keyifler nasıl?
herkese güzeeel bi gün diliyorum:16: bugün kilo dışı sebeblerden biraz canım sıkkın:ssz: kendime gaz veriyorum rahat ol takma dert etme vs vs
burası sadece diyet için değil bu açıdan da iyi oluyor boş duvar gibi yazıp yazıp gidiyorum:126:

Sabah 11 kk yapamadim yumurta yoktu. 1 tabak kabak yemegi 1 bardak yogurt yarim c. Bardagi badem 5 zeytin yarim cennet hurmasi yarim muz 1 küçük parca hindistan cevizi
Aksam 6da 1 donerli lahmacun 1 bardak ayran
Xc9 cum sabah ise giderken sadece kahve ictim. Ara atistirma yok aksam yemeginden sonra sadece cay iciyorum simdi. Iyi yapmismiyim?? Haftaya hepimiz - cikicaz inşallah

yeme düzenini iyi oturtmuşsun sanırım sbah kkk yerine yemek yemişsin yarımşar tane yemişsin ama en tatlı meyveleri yemişsin gi si düşük meyveleri tercik et bundan sonra
trabzon hurmasını ben de çok seviyorum ama 2-3 haftada 1 tane yiyorum gi si şekerle eşdeğer çünkü

Bas kilo; 102
Verilen 2.300kg
Yuzde % 2,35
İlk hedef 89
..
canım konuşmuştuk bu hafta bildirim yapacaktın ne oldu?
çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
sen de hedef gibi hızla zayıflayacaksın anlaşılan

emziren ve kilo veren arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz? bugün tartıldım 88.4 kiloyum bakalım pztye kadar ne olurum
yediklerimi yazsam olmuş mu olmamış mı yardım etseniz :)

sabah:
1 salatalık
1 domates
1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
5-6 dal maydanoz
10 zeytin
1 avuç büyüklüğünde peynir

öğle:
1 tabak şehriye çorbası
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt

akşam: (daha yemedim )
tepsi köfte hatay usülü
2 kaşık pilav ( emziriyorum ve daha yeni başladım diye hemen bırakamam sanırım )
salata
1 bardak ayran

bu liste az mı çok mu yoksa tamam mı?

helvayı çok seviyorum sabah 1 lokmada olsa yiyemez miyim?

kitabı almadım alsam daha mı iyi olur? bayağı araştırdım menülere falan baktım kendimce yapıyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim.

canım selam,
hoşgeldin tekrar.. Bebeginle beraber sana guzel gunler olsun insallah.:) Karbonhidratları ekmek, sehriye, cok tatlı recel vs maalesef tuketemiyoruz.
Helvayı da balıkla beraber tuketebilirsin. Bol bol ye..::)

Sabah:kkk

Akşam:4 kaşık bulgur pilavı,1 balık,lahana.1 portakal(aşırı canım çekti sabah kayısı yemediiiiimmm zaten)

Aaaaa helva yemeyi unuttum.!!! azcık yeyim bari:)))

Afiyet olsun felluz :)

Selam xc9,

Sana da gunaydın..:) Arkadasım nasılsın? bence bu hafta bayagı bir verirsin yani içimden oyle geçiyor :)
Dun cok giremedim. cocuklarla pek vakit olmadı.

Selam kızlar,

Dün girememiştim. Haftanın birincisini tebrik ediyorum law_yer :) felluz, e-pack ve diğer kilo veren arkadasları da. Capadokya sen de cok guzel vermişssin biraz daha onceden gönderseydin liste basını zorlayacakmıssın..:) tebrikler.
Veremeyenler ve sabit kalanlar eminim siz de haftaya guzel bir sekilde vereceksiniz.

Dunku menum :

sabah :kkk - yumurtasız
ogle : corba + salata
aksam : kabaklı tokluk corbası + salata + zeytinyaglı pırasa

bu sabah :kkk
ogle : asure aldım yanıma Süt ile onu yiyeceğim ogle yemegi yerine.:)

bugün keyifler nasıl?
herkese güzeeel bi gün diliyorum:16: bugün kilo dışı sebeblerden biraz canım sıkkın:ssz: kendime gaz veriyorum rahat ol takma dert etme vs vs
burası sadece diyet için değil bu açıdan da iyi oluyor boş duvar gibi yazıp yazıp gidiyorum:126:

günaydın xc9 cuğum, günaydın kızlar

keyifler iyi bende işe geldik.. yine orucum.. bugün sahurda hep karataya uygun şeyler yedim. bakalım denicem önceki günler acıktığım oluyordu. karatayın doğruluğunu kanıtlıcam bida..

dert etme xc9cuğum, herşey düzeliyor insan üzüldüğüyle stres yaptığıyla kalıyor..

gÜNAYDIN MİLLET
DÜN SABAH HAŞLAMA YUMURTA VE 5-6 ZEYTİN
ÖĞLEN KURU FASULYE
AKŞAM KURU FASULYE YAPRAK SARMASI
BU SABAH ELMA 2 YUMURTALI OMLET

Gunaydin sabah kkk yaptim aksama ne pisircem bilmiyorum
ama sunu anladim yavas yavasta olsa gidicek bu kglar
ekmek seker un olmadigi surede kglar korksun bizden
bu ayi 67.9a girerek kaparsam ne mutlu ptesi tam 4 hafta olacak

Back
X