Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şehriye çorbası yemiyoruz, şehriye cıss, tahin helvası sadece balığın yanında serbest, helva yemek istiyorsan balığı sık ye.. bir de pirinç pilavı yerine bulgur pilavını tercih et, bence çok daha lezzetli.. onun dışında menün güzel.. öyle çok ölçmeye gerek yok, doyana kadar yiyebilirsin..
teşekkür ederim canım, inşallah darısı senin de başına..
bence de bize nazar değdi, elem-tere fiş,kem gözlere şiş..
hayalcik bence de 11 de kahvaltı yapman daha mantı, kahvaltıdan sonra uyumak ta sıkıntı oluyor..
Baslangic tarihi 12.11.2013
Bas kilo; 102
Bu haftaki kilo; 99,700kg
Verilen 2.300kg
Yuzde % 2,35
İlk hedef 89
Bugunki menum:
Sabah kkk, 3 incir
Aksam pazi sarma ve k. Mercimek corbasi havuc turp salatasi yogurt
25 dk yuruyus
2 litreye yakin su
Capadokya sen nerelerdeydin? Bayada bi kilo vermissin ama listeye giremedin gec kaldin. Fakat tebrik ediyorum seni baya güzel vermissin
Baslangic tarihi 12.11.2013
Bas kilo; 102
Verilen 2.300kg
Yuzde % 2,35
İlk hedef 89
Bugunki menum:
Sabah kkk, 3 incir
Aksam pazi sarma ve k. Mercimek corbasi havuc turp salatasi yogurt
25 dk yuruyus
2 litreye yakin su
Capadokya sen nerelerdeydin? Bayada bi kilo vermissin ama listeye giremedin gec kaldin. Fakat tebrik ediyorum seni baya güzel vermissin
Sabah 11 kk yapamadim yumurta yoktu. 1 tabak kabak yemegi 1 bardak yogurt yarim c. Bardagi badem 5 zeytin yarim cennet hurmasi yarim muz 1 küçük parca hindistan cevizi
Aksam 6da 1 donerli lahmacun 1 bardak ayran
Xc9 cum sabah ise giderken sadece kahve ictim. Ara atistirma yok aksam yemeginden sonra sadece cay iciyorum simdi. Iyi yapmismiyim?? Haftaya hepimiz - cikicaz inşallah
canım konuşmuştuk bu hafta bildirim yapacaktın ne oldu?Baslangic tarihi 12.11.2013
Bas kilo; 102
Verilen 2.300kg
Yuzde % 2,35
İlk hedef 89
..
emziren ve kilo veren arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz? bugün tartıldım 88.4 kiloyum bakalım pztye kadar ne olurum
yediklerimi yazsam olmuş mu olmamış mı yardım etseniz :)
sabah:
1 salatalık
1 domates
1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
5-6 dal maydanoz
10 zeytin
1 avuç büyüklüğünde peynir
öğle:
1 tabak şehriye çorbası
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
akşam: (daha yemedim )
tepsi köfte hatay usülü
2 kaşık pilav ( emziriyorum ve daha yeni başladım diye hemen bırakamam sanırım )
salata
1 bardak ayran
bu liste az mı çok mu yoksa tamam mı?
helvayı çok seviyorum sabah 1 lokmada olsa yiyemez miyim?
kitabı almadım alsam daha mı iyi olur? bayağı araştırdım menülere falan baktım kendimce yapıyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sabah:kkk
Akşam:4 kaşık bulgur pilavı,1 balık,lahana.1 portakal(aşırı canım çekti sabah kayısı yemediiiiimmm zaten)
Aaaaa helva yemeyi unuttum.!!! azcık yeyim bari:)))
bugün keyifler nasıl?
herkese güzeeel bi gün diliyorumbugün kilo dışı sebeblerden biraz canım sıkkın
kendime gaz veriyorum rahat ol takma dert etme vs vs
burası sadece diyet için değil bu açıdan da iyi oluyor boş duvar gibi yazıp yazıp gidiyorum:126:
gÜNAYDIN MİLLET
DÜN SABAH HAŞLAMA YUMURTA VE 5-6 ZEYTİN
ÖĞLEN KURU FASULYE
AKŞAM KURU FASULYE YAPRAK SARMASI
BU SABAH ELMA 2 YUMURTALI OMLET