Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Jazaam hosgeldın tas devrınden yemek salata menu lutfen.

napiyoruz yedigimiz yemegi falan mi anlatiyoruz? :)
valla ben 1 haftadir evimde yogun tadilat yaptiriyorum baya kotu beslendim ama elimden geldigince diyetimi bozmadim kilo da almadim:)
sabahlari herkes gibi az haslanmis yumurta yiyorum. kaynamaya basladiktan 2dk sonra aliyorum atesten. beraberinde bol yesillik, domates salatalik. 2 kibrit kutusu kadar keci peyniri, 5-6 tuzsuz zeytin. 1 avuc ceviz 1 avuc badem hangisini bulabildiysem artik. kahvaltimi baya iyi yapiyorum.
ogleyin tadilatla mesgul oldugumdan disarda yemek zorunda kaldim, ev yemegi yapan biryerde mercimek corbasi salata ve tavuk yemeye calistim. aksamlari sadece badem, findik ve cevizle doyuyorum. 7den sonra da birsey yemiyorum.

akşam yemeğimi 21.00 de yedim ya :KK43: 4 saat olabilmesi için aranın 1 de yatacağım.o kadar da uykum vardı ki.pofff bugün böyle oldu.
omega 3 olarak ne kullanıyorsunuz?
aksam sekızden Sonra lahana bıle yemek yok,en krıtık nokta bu zaten,olmasın bı daha,ayran ıc gıtsın,lahana bıle yemek yok,sut ıc yeter,hoca da bır gece lahana yemıs uyumus ertesı gunku testler dehset cıkmıs,tabı gunu berbat olmus tahlıl sonucllarına gore .

kizlar forumdaki konu burasi degil ama yinede merak ediyorum, biz dogal beslenmeye islenmis gidalari diyetimizden cikarmaya karar verdik ama yuzumuze vucudumuza yaptigimiz bakimin surdugumuz kremin de dogal olmasi gerekir ozaman. karatay hoca acaba yuzune nasil bir krem suruyor, hic surmuyor olamaz degil mi. sizin bir fikriniz var mi hocaya siteden sorsak mi:) bence bir fikri vardir:)

napiyoruz yedigimiz yemegi falan mi anlatiyoruz? :)
valla ben 1 haftadir evimde yogun tadilat yaptiriyorum baya kotu beslendim ama elimden geldigince diyetimi bozmadim kilo da almadim:)
sabahlari herkes gibi az haslanmis yumurta yiyorum. kaynamaya basladiktan 2dk sonra aliyorum atesten. beraberinde bol yesillik, domates salatalik. 2 kibrit kutusu kadar keci peyniri, 5-6 tuzsuz zeytin. 1 avuc ceviz 1 avuc badem hangisini bulabildiysem artik. kahvaltimi baya iyi yapiyorum.
ogleyin tadilatla mesgul oldugumdan disarda yemek zorunda kaldim, ev yemegi yapan biryerde mercimek corbasi salata ve tavuk yemeye calistim. aksamlari sadece badem, findik ve cevizle doyuyorum. 7den sonra da birsey yemiyorum.
verılen kıloları tarıhıyle notedıyorlar,beden fılan onsayfalardan kopyalayıp doldurabılırsın eskımasall ısımlıarkadas notedıyor cumaları da tartılıyoruz

kizlar forumdaki konu burasi degil ama yinede merak ediyorum, biz dogal beslenmeye islenmis gidalari diyetimizden cikarmaya karar verdik ama yuzumuze vucudumuza yaptigimiz bakimin surdugumuz kremin de dogal olmasi gerekir ozaman. karatay hoca acaba yuzune nasil bir krem suruyor, hic surmuyor olamaz degil mi. sizin bir fikriniz var mi hocaya siteden sorsak mi:) bence bir fikri vardir:)

Doğal kürler uygulayabilirsin belki ..
Hatta bir ara kendi nemlendiricini kendin yap diye başlıklar okumuştum.
Ama tabi sormakta yarar var.

aksam sekızden Sonra lahana bıle yemek yok,en krıtık nokta bu zaten,olmasın bı daha,ayran ıc gıtsın,lahana bıle yemek yok,sut ıc yeter,hoca da bır gece lahana yemıs uyumus ertesı gunku testler dehset cıkmıs,tabı gunu berbat olmus tahlıl sonucllarına gore .

bu olaya ben yillardir sahidim:) benim babam mesela yillardir hep cok saglikli beslenir ama bilerek yaptigi birsey degil, kendiliginden oyle alismis. ezelden beri dogal tereyagi dogal kavurma bol sebze yer, sekerli unlu seylerden hep uzak durur sevmez, ekmek bile yemez. cayi da sekersiz icer. spor da yapar hergun bol bol yurur. yinede kocaman bir gobegi var:) bunun nedenini soyle cozdum ben bu kitabi okuduktan sonra, babam gun boyu calistigi icin meyve yemeye firsat bulamaz aksam yemeginden 1-2saat sonra saat 9 civarinda oturup birsuru meyve yer. ben bildim bileli her aksam bu boyledir. adam gunduz herkesten az yedigi halde herkesten cok gobegi var. bu kitabi anlattim inanmadi, meyve yararlidir diyor baska birsey demiyor:) gobek de mi yararli diyorum:)
yani siz siz olun en yararli seyi bile aksam 8den sonra yemeyin kizlar:) sadece su icin:)

İnşallah en geç 7 de yemeye çalışacağım bundan sonra.Şimdi limonlu yeşil çay içiyorum.Daha ilk günden moralim bozuldu ama benim :KK59:

kepekli galetaya izin var mı?mesela kahvaltıda cevizi yarıya düşürüp,bir kaç tane galeta yenebilir mi?

verılen kıloları tarıhıyle notedıyorlar,beden fılan onsayfalardan kopyalayıp doldurabılırsın eskımasall ısımlıarkadas notedıyor cumaları da tartılıyoruz

pardon ben gormemistim onlari:) yazayim bari:)
ben artik kilo vermiyorum ayniyim. 1.5-2 ay once basladim bu diyete. 40 bedendim. 10-15gun icinde hizla kilo verdim ama farketmedim oyuzden kac kilo verdigimi bilemiyorum. 1 ay sonunda 36 bedene inmisim:)
artik kilo vermiyorum vermek de istemiyorum zaten, ayniyim hep. iyiyim boyle:) seviyorum karatay ve ahmet aydin hocayi:)
yarismaci arkadaslara basarilar dilerim:)

Bildirim:
Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef:

Bu şekilde bildirim yapabilirsiniz.

Doğal kürler uygulayabilirsin belki ..
Hatta bir ara kendi nemlendiricini kendin yap diye başlıklar okumuştum.
Ama tabi sormakta yarar var.

evet keske birimiz canan hocaya sorsa yuz kremi olarak neler onerdigini:) bukadar bilgili bir kadinin bence cok guzel onerileri vardir:)

Bildirim:
Başlangıç tarihi: yaklasik olarak temmuz basi gibi. haziran sonu da olabilir. (emin degilim:))
Başlangıç kg: 60-61 gibi
Geçen hafta: 54
Bu hafta: 54
Fark: 6
Toplam fark: 6
Beden: 36
Spor: buaralar pek yapamiyorum ama normalde haftada 2-3 gun spor salonu
Boy: 170
Hedef: hedefime ulastim koruyorum:)

Bildirim:
Başlangıç tarihi: yaklasik olarak temmuz basi gibi. haziran sonu da olabilir. (emin degilim:))
Başlangıç kg: 60-61 gibi
Geçen hafta: 54
Bu hafta: 54
Fark: 6
Toplam fark: 6
Beden: 36
Spor: buaralar pek yapamiyorum ama normalde haftada 2-3 gun spor salonu
Boy: 170
Hedef: hedefime ulastim koruyorum:)

Cuma günleri bildirim yapıyoruz arkadaşım ama hedefine ulaşmışsın o yüzden sen bilirsin girip girmemek konusunda listeye.
Ama söylersen ona göre ekleyeyim listeye.

buda marankıden tarıf

Eklentiler

• $c%C4%B1lt%20bak%C4%B1m%20kuru.jpg
    $c%C4%B1lt%20bak%C4%B1m%20kuru.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 89
iyi geceler arkadaşlar,ramazan ve bayramda yaptığım tatlı kaçamaklarına son vererek bugün itibariyle eski düzenime döndüm:)))tatilde karatay hocanın ve ahmet aydın hocanın kitaplarını okudum..benim doktorumla aynı çizgideler zaten doktorum ahmet aydın hocayla tanışıyormuş ve hastalarını aynı yöntemlerle tedavi ediyorlarmış..ben bu gün protein günü yaptım

sabah:1 yumurta,1 dilim dil peynir
yeşilçay
öğlen:1 kase dana et söğüş
5 i bir yerde çayı
akşam:2 dilim dil peyniri

yarın öğünlerime çiğ sebze ekleyeceğim,perşembe günü fındık ve dil peyniri yiyeceğim bütün gün(doktor tavsiyesi yağ yakımını hızlandırmak içinmiş)

salata yemekten sıkılınca tüm malzemeyi su ve limon katıp rondodan geçiriyorum, sebze suyu olarak içiyorum doktor sebzeleri suları çıkana kadar çiğne diyor..salata hazırlama işi daha çabuk oluyor böylece:))

buda marankıden tarıf

bakim kurlerini biliyorum canim hep cikiyor heryerde, sagol yinede:)
ben de elimden geldigince jojoba yagi, avokado yagi kayisi yagi falan surmeye calisiyorum arada ama ise gidip gelirken falan hergun bunlar yapilamiyor. sabah uyaninca acele hemen bir krem surme ihtiyaci oluyor, yaglari da suremiyorsun cunku parliyor cildin yapis yapis oluyor. illa krem gerekiyor yani. canan hocanin gunluk kullandigi dogal ozlu bir krem var mi diye merak ettim ben

Cuma günleri bildirim yapıyoruz arkadaşım ama hedefine ulaşmışsın o yüzden sen bilirsin girip girmemek konusunda listeye.
Ama söylersen ona göre ekleyeyim listeye.

yok canim sen beni ekleme:) ben hedefime 1 ayda ulastim, 1 aydir da ayni kilodayim:)
darisi basiniza:)
benden size tavsiye nekadar saglikli beslenirseniz beslenin hareket etmeden olmuyor hicbirsey. yuzlerce kasimiz var bunlar oturalim diye uretilmemis hepsi calismak istiyor. hareket edin mumkun oldugunca, imkani olan spor yapsin.
basarilar:)

buda marankıden tarıf

Yalnız gül suyu yağlı ciltler için pek uygun değil diye düşünüyorum.
Gözenekleri genişletebiliyor.

iyi geceler arkadaşlar,ramazan ve bayramda yaptığım tatlı kaçamaklarına son vererek bugün itibariyle eski düzenime döndüm:)))tatilde karatay hocanın ve ahmet aydın hocanın kitaplarını okudum..benim doktorumla aynı çizgideler zaten doktorum ahmet aydın hocayla tanışıyormuş ve hastalarını aynı yöntemlerle tedavi ediyorlarmış..ben bu gün protein günü yaptım

sabah:1 yumurta,1 dilim dil peynir
yeşilçay
öğlen:1 kase dana et söğüş
5 i bir yerde çayı
akşam:2 dilim dil peyniri

yarın öğünlerime çiğ sebze ekleyeceğim,perşembe günü fındık ve dil peyniri yiyeceğim bütün gün(doktor tavsiyesi yağ yakımını hızlandırmak içinmiş)

salata yemekten sıkılınca tüm malzemeyi su ve limon katıp rondodan geçiriyorum, sebze suyu olarak içiyorum doktor sebzeleri suları çıkana kadar çiğne diyor..salata hazırlama işi daha çabuk oluyor böylece:))

Hoşgeldin tekrarr :KK71:

yok canim sen beni ekleme:) ben hedefime 1 ayda ulastim, 1 aydir da ayni kilodayim:)
darisi basiniza:)
benden size tavsiye nekadar saglikli beslenirseniz beslenin hareket etmeden olmuyor hicbirsey. yuzlerce kasimiz var bunlar oturalim diye uretilmemis hepsi calismak istiyor. hareket edin mumkun oldugunca, imkani olan spor yapsin.
basarilar:)

:nazar::nazar:
Maşallah 1 ayda ne kadar kilo verdin.
Şimdi 36 bedensin önceden kaçtın ?
Spor konusunda tamamen sana katılıyorum, spor olmasa da bol hareket ..

herkese iyi akşamlar vermem gereken 12 kilom var diyeti kitap üstünden mi uyguladınız püf noktaları nelerdir şimdiden teşekkürler

X