• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar benim size birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim ben sabah kahvaltıdan sonra kuruyemiş yemeyip ara ögün olarak 15.00 gibi tüketiyorum bu dogrumu ,akşam yemegini 7-8 gibi yesem geç mi ve yemeklere ve salatalara koydugumuz yag miktarı ne kadar olmalı, çiğ havuç tüketemiyomuyuz salatalarda

canım ara öğünü yapmamaya çalışırsan ve yemeklerini 4-5 saatlik aralarla yersen depo yağları yakan leptin hormonu görevini yerine getirebilir,kahvaltını 10-11 gibi yapıyorsan 3 te kuruyemiş,ayran,1 meyve gibi bir öğün yapabilirsin.. akşam yemeğini ne kadar erken yersen o kadar iyi..18 i pek geçirmemeye çalış ama zorunluysan geç vakit yemeye hafif geçir,sebze,salata.yoğurt gibi...yemeklere ve salataya aşırı abartmadan ama kaşık ölçüsüne gerek olmadan z.yağı ve tereyağı koyabilirsin...çiğ havuç serbest...kolay gelsin...

Hadi bakalım kolay gelsin canım. bende ilk kitabı biritmek üzereyim, ikincisini de aldım. bir de taş devri kitabını önermiş canan hoca onu da aldım. Yalnız arska cım, sanırım bizim diyette k flakes gibi mısır gevrekleri yasak.. Karbonhidratlı ve işlenmiş hersey zaten yasak, diğerleri de kısıtlı. Sabahları zayıflayana kadar en az 2 yumurta diyor canan hoca, zor duruyor ama alısıcaz bakalım
Benim de bugun 2. günüm :) hedefim 56 ten 49 50 ye inmek. Boyum 161 ;)

arkadaşlar yediklerime dikkat etmeye başlayalı beri hiç ipin ucunu kaçırmamıştım.ama bu hafta sonu olanlar oldu.

öğünler normaldide arada kaçamaklar epey bir oldu.Ama önümüzdeki maçlara bakalım diyerek iki gündür tam gaz devam diyorum.

Pazartesi
Sabah:1 bardak süt, 2 incir, 1 omega 3 , 2 vitamin
Öğle: yok
Akşam:1 kase yoğurt, 1 kase çorba, 1 tabak lahana , 1 tane köfte

Salı:
1 bardak süt,2 incir,1 omega 3, 2 vitamin, 1 çaybardağı fıstık ceviz karışımı
Öğle: 1 tane muz
Akşam : Dün akşam çok güzel bulgurlu pırasa yemeği yaptım kısmetse ondan yiyeceğim.

Bu hafta kısmetse liste yapma sırası bende, hepinize bol leptinler, tartıda bol bol eksiler diliyorum.......

Mrhaba herkese, ben de karataycı oldum :)

Boyum 161 kilom 55,5
Hedef kilom 49- 50 arası
Başlangıç tarihim: 04.02.2013

listeye eklerseniz çok sevinirim.

Bugunku yemek listem

Kahvaltı 07.30
2 yumurtadan pastırmalı tereyağında yumurta
çeçil peyirni
5 zeytin
8 adet ceviz
1 tane medine hurması
su

öğle yemeği 12.00
(yemekhaneden yediğim için secme sansım olmuyor, sanırım evden beslenicem artık)

Ispanak kavurma yumurtalı (az yedim midem bulandı )
2 3 kaşık bugur plilavı
biber tursusu
1küçük muz( bugun baska meyve yok)
su

Aksam da pırasa yemegim var yanına yogurtla brokoli haşlayıp yicem.
Erken yiyorum 17.30 gibi.

Bazen yemekten sonra canım bişiler yemek istiyor, acıkmasam da . Yemiyorum ama sanırım süt, ayran yada bitkiçayı içebiliyorum değil mi ? çiğ havuc serbest demişsiniz onu anlamadm?:44: ne zaman yiyebiliriz?

slm kizlar..hastalik bitim eve bir geldi gidemiyor:( ailecek hastayiz:( bir esim saglam oda bize bakiyor sagolsun..dogal olarak karata usulu beslenemiyorum:( iyilesip ayaklanmak istiyorum..

slm kızlar öğle yemeğim bir tbk mantarlı çorba.. canım başka bir şey yemek istemedi. şimdide yeşil çayımı içiyorum. ohhh mis :)

slm kizlar..hastalik bitim eve bir geldi gidemiyor:( ailecek hastayiz:( bir esim saglam oda bize bakiyor sagolsun..dogal olarak karata usulu beslenemiyorum:( iyilesip ayaklanmak istiyorum..

çok geçmiş olsun canım.en yakın zamanda iyileşir sağlıklı sağlıklı aramıza dönersn inş :)

Çizelge yapma.......

adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php bu sayfaya girdin
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefin 65 olacak
10-Your starting weight: baş.kilon 83
11-Your current weight bugünki kilon 73.7
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..:34::16::16:

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..:34:

merhaba bayanlar,isleri henüz toparladim,en son yemegimi de ocaga koydum ve pc nin basina gecebildim.
RAMASKA dan(bebeginden) yeni haber yok sanirim,ben rastlamadim,meraktayim valla
YILDIZ,acil sifalar,gecmis olsun.
kahvaltisini,ögle yemegini yiyen herkese afiyet olsun,bol leptinler...

benim yediklerime gelince

SABAH:kalsik kahvaltim,1 günkurusu,1 ufak kan portakali,1 avuc kuruyemis,omega3,antioksidan,demir hapi
ara:sütlü filtre kahve
ÖGLE:2 mercimekli köfte,1 kepce yarmali yogurt corbasi,peynir(BAYILIYORUM YAAAA),1 avuctan fazla kuruyemis
AKSAM:Yaprak sarmasi,-kuru patlican ve biber dolmasi(bulgurlu-etli),yogurt,salata

bugün camlar silindi..biri hariç içerden...burada camlar ahşap olduğu için kurum ve soğuk girmesin diye bantladık hepsini..yine de kurumlar giriyor içeri..anlamıyorum:44::44:

tüller ve perdeler yıkandı ..sadece son olarak kızımın odası kaldı ..evi süpürdüm şimdi silecem.:34:.kızımında camı bitince ohhh rahatım inşallah:32::32::32::32:
halim kalırsa 2 mil de leslie ve dujjj:23::23::23:

Son düzenleme:
arkadaslarrrrr benim diyet gayet güzel gidiyor..
baslarda haftada iki kilo veriliyormus.. acaba benim tarti 67 gösterirmi cumaya??

- sabah:
3 hurma, 4 kayisi, 4 ceviz, bir bardak süt, yumurta

- aksam:
dünden kalan karniyarik ve bulgur pilavi, bol salata ve yogurt ile

su: 2 lt.
spor: vaktim olmicak malesef :2:

kızlar benim size birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim ben sabah kahvaltıdan sonra kuruyemiş yemeyip ara ögün olarak 15.00 gibi tüketiyorum bu dogrumu ,akşam yemegini 7-8 gibi yesem geç mi ve yemeklere ve salatalara koydugumuz yag miktarı ne kadar olmalı, çiğ havuç tüketemiyomuyuz salatalarda
7-8 gibi yersen olur canım..araöğün değil onunla 3 öğün yapmış oluyorsun ki bu yanlış değil doğru..sabah yemediğin için..ama ileride bu kilo verişini yavaşlatırsa değiştirirsin..
yağımız zeytinyağı olduğu için ben eskiden nasıl kullanıyorsam yine aynı koyuyorum..çiğ havuç serbest..pişmişinin GI si yüksek olduğu için yememeye gayret ediyoruz..:34::34:

geçmiş olsun canım..:5:hepinize acil şifalar dilerim:16::16:

merhaba bayanlar,isleri henüz toparladim,en son yemegimi de ocaga koydum ve pc nin basina gecebildim.
RAMASKA dan(bebeginden) yeni haber yok sanirim,ben rastlamadim,meraktayim valla
YILDIZ,acil sifalar,gecmis olsun.
kahvaltisini,ögle yemegini yiyen herkese afiyet olsun,bol leptinler...

benim yediklerime gelince

SABAH:kalsik kahvaltim,1 günkurusu,1 ufak kan portakali,1 avuc kuruyemis,omega3,antioksidan,demir hapi
ara:sütlü filtre kahve
ÖGLE:2 mercimekli köfte,1 kepce yarmali yogurt corbasi,peynir(BAYILIYORUM YAAAA),1 avuctan fazla kuruyemis
AKSAM:Yaprak sarmasi,-kuru patlican ve biber dolmasi(bulgurlu-etli),yogurt,salata

Gün kurusu,omega3 ve antioksidan hap olarak mı alınıyor? Bırde neden pastırmalı yumurta bu kadar çok tüketiliyor merak ettım :)

selam kızlar..ancak gelebildim,bugünüm şöyle gelişti:56:
:56:uyanınca 2 kuru kayısı ve yarım litre su
:56:kahvaltı 08.00;1 yumurtadan lorlu z.yağlı omlet,5 siyah zeytin,1 kase salata,1 avuç fındık,omega 3
:56:öğle 13.00;1 kase yoğurt,1 tabak pırasa
:56:akşam 18.00;1kase nohut,1 kase salata,1 bardak ayran yiyeceğim,

kızlar kabız olan varsa pırasa birebir söyliyim:27:

sersum işleri bitirmişsin maşallah,oohh tertemiz oturun:21:
ben kaçıyorum canlar,süt alıp yoğurt yapıcam:10::10:akşam girebilirsem görüşürük....

Gün kurusu,omega3 ve antioksidan hap olarak mı alınıyor? Bırde neden pastırmalı yumurta bu kadar çok tüketiliyor merak ettım :)

omega 3 ve antioksidan hap evet ama çoğu kişi antioksidanı hap olarak almıyor,doğal birçok yiyecek antioksidan zaten...pastırmalı yumurta olayı da damak zevki ..yani yumurtayı çeşitlendiriyoruz,peynirli,pastırmalı,menemen,haşlama filan

canım ara öğünü yapmamaya çalışırsan ve yemeklerini 4-5 saatlik aralarla yersen depo yağları yakan leptin hormonu görevini yerine getirebilir,kahvaltını 10-11 gibi yapıyorsan 3 te kuruyemiş,ayran,1 meyve gibi bir öğün yapabilirsin.. akşam yemeğini ne kadar erken yersen o kadar iyi..18 i pek geçirmemeye çalış ama zorunluysan geç vakit yemeye hafif geçir,sebze,salata.yoğurt gibi...yemeklere ve salataya aşırı abartmadan ama kaşık ölçüsüne gerek olmadan z.yağı ve tereyağı koyabilirsin...çiğ havuç serbest...kolay gelsin...

teşekkürler...zaman ayırıp sorularımı cevapladıgın için

mrb arkadaslar aranıza bugun katılmıs bulunmaktayım sabah yedıklerim ;6 zeytin ,peynir,maydonoz,bitki çayı,ceviz ve iki üc tane kayısı

ögle yeşi salata ve haslanmız tavuk gögüsü bir kase den az yogurt

Back
X