Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tekrar günaydın kıslar bildirimi aceleden yapıp çıkmıştım eşim kahvaltıyı hazırlamış çağırıyordu tabii bana özel karatay kahvaltısı
1.5 haşlanmış yumurta
1 tabak domates-salatalık
3 zeytin
avuç içi kadar keçi peyniri
şekersiz çay
akşamdan mercimekli köfte yapmıştım bizimkilere bol acılı oğlumdan istedim akşam yememiştim tartıldım nasıl olsa 3-4 tane yiyeyim diye ama vermedi aynen şunu söyledi hayır anne veremem bu kadar emek çekiyosun emeklerini boşa veremezsin o nedenle yiyemezsin dedi oğlumun bak bak teselli olsun diyede haftaya yine yaparsın o zaman biraz yersin diyor sanki o büyükte ben küçükmüşüm gibi zaten o anlıktı yeme isteğimde geçti zaten konuşurken olursa o anda olmazsa daha sonra yemiyeceğimi bildiği için beni konuşturarak oyaladı iyide oldu çünkü yemeğe başlasam 3-5le durmazdım dibini görene kadar devam ederdim
tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wBvlxDD/weight.png[/img]
olmadı yaa beceremedimm galibaaaa
menevsehulya
almira42
HadiBakalım
nazfiliz
emeluludas
okyanussuda
nerdesiniz kısslarrr...sizleri bekliyoruz..
Sersumcum kusura bakma canım, sabahtan beri feci koşuşturmaca, bi türlü giremedim topiğe.
Ben bugün bildirim yapamıycam. Regl oldum ve kendini çok şiş hissediyorum, sabah moralim bozulmasın diye tartılmadım Bı de belim düzeldi diye Çarşamba yürüyüş yaptım, sonunu zor getirsim, meğer belim hala düzelmemiş; Çarşamba'dan beri bacaklarıma vuran ağrılarım oluyo. Buna da moralim bozuldu biraz. Bu hafta izinli olabilir miyim?:18:
olmadı yaa beceremedimm galibaaaa
menevsehulya
almira42
HadiBakalım
nazfiliz
emeluludas
okyanussuda
nerdesiniz kısslarrr...sizleri bekliyoruz..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wBvlxDD/weight.png[/img] şeklinde olacak ve [/img] hariç kopyala yapıştır yapacaksın canım..profil bilgilerinde hakkımda yazan ve çizelge bölümündeki kaleme tıklayınca yapıştıracağın yer çıkıyor..
tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wBvlxDD/weight.png[/img]
hayatımmm yardımlarınız için teşekkürler hepinize çoook tatlısınızzzzzz.bide şu alkışlıyan gülen yüzleri öğrensemmmm
nihayet becerdimmm tickeriiiii
canım istersen bana baş.kg,hedef kg,şimdiki kg, ve boyunu yaz ben yapayım çizelgeni