- 29 Eylül 2010
- 18.018
- 10
Selam kızlar
wc sorunum ile ilgili yorumlarınıza teşekkürler.masalın mindivandan aldım,henüz yemedim.mindivanın topiğine göre öğünlerden sonra 1 yemek kaşığı yeniyor,yani günde 3 kez.bakalım fayda edecekmi.Eğer bu da fayda etmezse bu hafta karatay diyeti benim için sondur.Yani en azından başka bir diyet yapıp,mesela kalori sayımı diyeti yapıp,eskisi gibi beslenip,bağırsaklarımı kandırmak ve çalışmalarını sağlamak gibi bir amacım var.inşallah mindivan iş görür de diyetimden olmam
kızlar hala liste gününü mü konuşuyorsunuz 3 kez yazdım,çoğunluğun istediği olsun pazartesi olsun,en azından bir süre deneyelim eğer sevmezsek yine cuma yaparız dedim.dün kilo bildirimi yapmayanlar da kendi kendine karar alıp uygulayan arkadaşlar,çoğunlukla değil,kendileri hareket etmişler,keşke dün bildirim yapsalardı.yine çoğunluğa uyarak değil,kendi istekleri doğrultusunda yarın tekrar liste yapacaksanız da kendiniz bilirsiniz arkadaşlar.Topiğin geneli 30 undaki listeye dahil olacak,dün bildirim yapmayanların kilosu da 2 ye bölünecek ki haksızlık olmasın,çünkü 2 haftada verdikleri kiloyu yazmış olacaklar (tabi bu pazartesi liste yapılmazsa)...Yanlış anlamayın bu yazdıklarımı,kızdığım kırıldığım filan yok,herkes kendisi bilir sonuçta.Hiç kimseye hiç bir şeyi dayatamayız ki,öyle değil mi..
Hepinizi öpüyorum
Saphıracım yemeklerden önce yiyorsun 15- 30 dakika önce yiyorum ben duruma göre.
Üstüne de sıcağa yakın su içiyorum yemeği hazırlarken.
İşe yarayacağına inanıyorum ama 1 haftaya kadar işe yaramadı deme çünkü seninkisi de ciddi anlamda sorundu benimkisi gibi.
Bir de ben bildirim konusunda naasıl yapmalıyım.
Cuma yarışmalarındaki gibi son gittiğim kilo ile mi yapmalıyım hafta sayısına bölerek ?