Bacılarım Günaydınnn, Dün akşam arkadaşa gidecektik tam eve varmak üzereyken aradı yemek yemeyin dirgit yaptım diyee ohh dedim bizede uyuyor yiyebilirim neyse gittik bu arada dirgiti bilmeyenler için(bende burada öğrendim) burada genelde bebekler diş çıkardığında yapılan dirgitlik buğday,nohut ve fasulyenin haşlanması ile yapılan üzerine ceviz,bol baharat ,acı vss.. zevke göre koyulup yenen bir yemek oluyor dirgitt(yağsız tuzsus haşlanıyor çeşnileri sen istediğin kadar ekliyorsun)
neyse ben dün hiç acıkmamıştım normaldim yani oturdum normal boyutlarda bir tabak sulu dirgitten aldım üzerine ceviz,baharat koydum azda erik ekşisi koydum yavaş yavaş afiyetle yedim bir de benim için marul yıkamıştı onları kemirdim gayet sağlıklı ve güzel geçti öğünüm daha sonra çay,yeşil çay dışında hiç bir şey yemedim yemediklerim
Tiramisu,meyve,çerez tiramisu için ısrar ettiler ama ne canım çekti nede tadına baktım demek ki yavaş yemek yiyince normale döndüm ben kızlarrr yehuuuuuu
özetlen akşam ki menüm: 1 tabak baharatlı cevizli dirgit
söğüş marul
spor: 31 dk tempolu yürüyüş toplam adım :6000 oldu
bu sabah ki kahvaltım
2 adet kayısı kıvamı haşlanmış köy yumurtası
1 çay bardağı ceviz
10 adet ev yapımı zeytin
Yarım nar
3 adet omega 3 kapsül
şimdide sıcacık tarçınlı karanfilli demlediğim yeşil çayımı hüpletiyorum
yine yavaş yavaş yedim çok güzel doydum şişkinlik olmadı ve harika hissediyorum öğleden sonra yürüyüş planlıyorum